Kącik Małolata...:D

aniołeczek, skąd bierzesz ćwiczenia do skalpela i killera? Wiem, że są na youtubie, ale ja to leniwa jestem i wole się gapić w telewizor niż w ekranik laptopa.. Masz je na płycie? 👀
Mam na płycie, ale zgrywałam z chomika. Poza tym dvd i tak mi nie odtwarza tego formatu, który ściągnęłam, i ćwiczę z kompa.  😉
Pochwale sie moim Kasztanem 😉
Sarito ta grzywa i odmiany na pysku *.*
Sarito, grzywa bajeczna  💘
To ja wrzucę mojego siwutka : )
z dzisiaj zdjęcie sprzed 3 godzin, gdzie to z kumplem na pastwisku szaleli po pławieniu. A tak w ogóle to mam hit roku.
''wracam do domu i dostaje sms, otwieram a tam treść - mogę pojeździć na Orionku dzisiaj ? C;
WIELKIE WTF ? Dziewczyna ze stajni nagle zabiera się za prywatnego konia od tak, tego jeszcze nie widziałam. Po czym mi powiedziała, że myślała że skoro on tu stoi to może na nim pojeździć. Shit. Nie rozumiem takiego zachowania, po tym smsie na którego odpowiedź była oczywista jest obrażona i cześć mi nie powie. Mało tego dziewczę jeździło z trenerem lat temu, teraz mamy klacz na zmianę jeżdżoną, prywatną. Ja mam trenera ona nie, więc małolaty wyobraźcie sobie jak kobył chodzi kiedy na nią ponownie siadam. A mi ręce opadają, niestety to ja byłam tą drugą i nic nie mogę zrobić
Ola1002, kaszmirowa2302 dzięki dziewczyny. Grzywa naprawdę ładna 😉
Klaudialobusiowa, może dziewczyna ma większe umiejętności niż Ci się wydaje  😁 Ty się po prostu nie znasz i tyle  😂 A Siwe bardzo ładne 🙂

A ja wczoraj osiągnęłam dno życiowe na zawodach. Najpierw zrobiłam pięknego fikołka w oksera na rozprężalni, a potem po 2 Kaszmir zadecydował o ewakuacji z parkuru. Do L już nawet nie podchodziłam.
A teraz zastanawiam się, czy nie pożegnać się z zawodami, bo to się ostatnio tylko płaczem kończy  😵
kaszmirowa dlaczego ostatnio? Może to chwilowe tylko? Zawsze jak było gorzej, zawsze będzie poprawa na najlepsze!  :przytul:
Sarito i klaudiabolusiowa wyczapiste  😜 .
Wrzuciłabym rudą, ale mój komputer to dno.
Dama, ja po prostu co wiosnę mam ten sam problem ze sobą, a ostatnio już nie mam siły do tego 😵 Na razie kończymy z zawodami na pewno na miesiąc, a co dalej to się zobaczy. A do tego co bym z koniem na jeździe nie robiłam, to średnio raz w tygodniu bez przyczyny spadam. Najwyżej zaczniemy woltyżerkę, a ja będę tym lonżującym z ziemi.

Nie ma ktoś na zbyciu prezentacji po francusku? O czymkolwiek?
nie załamuj się  :kwiatek: . Nadzieja umiera ostatnia i nie jest matką głupich.
O ile ją wykopię mogę ci podesłac, o sławnych francuzach, robiona na odwałkę, ale coś jest. 😀
Dama, byłabym Ci bardzo wdzięczna, jakbyś wykopała tą prezentację, bo ja potrzebuję coś żeby tak o mieć  😉
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
09 czerwca 2013 20:41
Sarito sympatyczny Kasztan  🙂

Popołudnie piękne, teraz burza, leje... jutro do szkoły wpław... 🙄

Ale pozdrawiam koncertowo!  😁 Ja chce jeszcze raz!  💃
Mam do was pytanie, a mianowicie wybieracie  się do jakiejś pracy w wakacje? 😉
Sarito - jak nie wypali z wolontariatem to będę roznosić ulotki 🙂
O no to skoro kwestia wakacji została poruszona to jakie plany macie Małolaty?  👀
Ale dawno mnie tu nie było,aż wstyd się przyznać.  😲
Ja idę na truskawki a później maliny. W sierpniu jadę do grecji 🙂
Sarito - a ktoś ci robotę załatwił czy sama znalazłaś? I jak to wygląda z owocami? z miłą chęcią bym na jakiś układ poszła, kasa się przyda zasze.

Ja całe wakacje siedzę w domu. Nie wiem co z wolontariatem.
Matuzaalem na truskawki idę do wujka a na maliny jadę do siostry ciotecznej mamy tam gdzieś kolo lublina zbierać. 
Koło mnie to prawie każdy ma truskawki więc z miejscem nie ma problemu, nawet z daleka przyjeżdżają.
Sarito - ale to tak po znajomości to masz chyba inne warunki niż normalnie (mogę się mylić ale nie muszę xD)

Czy ja wiem...u rodziny to zawsze trochę inaczej ale zbierałam też u obcych. Tam gdzie jadę na maliny nikogo nie znam (oprócz siostry) ale da się radę.
Na owocach można dobrze zarobić a kasa się przyda 😉
A ja jadę najpierw na 2 tygodnie z Kaszmirem na obóz, a potem siedzę w stajni 🙂
ja najpierw na obóz, potem 2 tyg w domu i cały sierpień kolejny wyjazd.
Powiem Wam, że dzisiaj chodzę jak tykająca bomba zegarowa :/
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
11 czerwca 2013 20:56
Muszę się pochwalić  😁 znalazłam 6 listną koniczynę! Może w końcu będę miała szczęście  🙂 Troszkę zdeptana, bo rosła zaraz obok ścieżki, ale nieważne  😀

Ja na wakacje Slot (może ktoś się wybiera? 😉 ). A później Bułgaria z przyjaciółmi. A reszta w stajni  🙂
Kurde.. normalnie mnie coś zaraz rozwali. Od wczoraj mama na mnie krzywo patrzy bo mam niską średnią (od kiedy średnia 3,4 jest niska jak na niechodzenie do szkoły przez X czasu, nie odrabianie zadań etc.?!), powiedziała że konie mogę sobie odpuścić w 3 klasie od niej kasy już nie dostanę, od dziadków też, nie mówiąc tu o znajomych, imprezach, urodzinach.. Normalnie masakra. Ale najlepsze jest to że jak moja siostra powtarzała 2 klasę gimnazjum to się ją pocieszało, bo to przecież nic takiego. Normalnie wysiadam psychicznie przez nią.
Ja na wakacje do Gutowa oczywiście jadę  😉
Jutro mam bal, ostatecznie stanęło na tym, że tańczę w obcasach, mimo, że buty mi się zapadają na tym super ekstra podłożu  😜
Trzymajcie kciuki  🤣

A wczoraj dorobiłam się takieeeeego cuda

no i pozdrowienia z próby poloneza  😎
Infatil - trzymam kciuki żeby wszystko się udało 🙂 Ale.. JAK TY MOŻESZ TAŃCZYĆ W BUTACH NA OBCASIE?!

Edit: zjadłam literkę w nicku  😡
Troche mi nick pokręciłaś  😉 Tańczyć to ja mogę bez problemu, gorzej, że tańczymy na tartanie gdzie buty nam się zapadają jak w piasku  😵
Infatil - sorki, ale mi klawiatura coś się pieprzy :/ Już poprawiłam. No bez jaj. Ja to najwyżej w balerinach bym tańczyła ewentualnie w trampkach albo w adidasach  😁
Ja w końcu na bal też idę, ale my mamy dopiero za tydzień. Buty dopiero kupiłam i mam 2 próby, żeby sobie nóg nie połamać  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się