BaŚ, to ja wiem, mi chodziło raczej jak wypadają wielkościowo. Czy jak człowiek nosi raczej 40, to brać 40 czy wypadają np. tak jak Cavallo czy Horka, i trzeba brać 38.
xxagaxx to zależy jak lubisz nosić bryczesy, luźniej czy bardzo przy ciele 🙂 Animo są bardzo rozciągliwe, więc jeśli np. nosisz 40 z ES to spokojnie zmieścisz się w 38 Animo, ALE 40 Animo też nie będzie wisieć, będzie mniej opięta.
Ja osobiście nie miałam nigdy w rękach żadnej rzeczy HKM, której jakość by mi odpowiadała 😉 Ale są osoby lubiące tą markę i zadowolone, także ciężko powiedzieć czy Tobie do gustu przypadną. Moje jedyne bryczesy od nich po miesiącu miały wstrętne plamy od słońca, a lej był zrobiony z materiału nie dość, że propoślizgowego to jeszcze cieniutkiego do granic możliwości.
Dzięki za opinie. Dramka podobają mi się, ale nie stać mnie żeby co rok sobie kupować bryczesy za ponad 300 zł - skoro - jak mówicie nie są trwałe.... 🤦
Bryczesy HKM dżinsowe są ładne, ale do kilku prań, z czasem bardzo tracą na kolorze no i nitki na lejach puszczają i prują się-nie są warte swojej ceny 🙄
Dzięki dziewczyny, skutecznie mnie wyleczyłyście..... 🙄 Ale - żeby być uczciwym - nitki na lejach puszczają nawet w pikeurach - nic za tym nie idzie, nie robią się dziury na szwach - ale puszczają......