Howrse gra :)
Notarialna ile chcesz za zestaw hery?
moge dać jednorożca za oba i coś z cr w wartości 3 kuponów
Czy na całym forum nie ma ani jednego Sittera , który zjmie się źrebami i rogami?
😵 🤔 😵 🤔 👿 🤔
Dam za Sittera za 2 ms pracy roga ( do negocjacji) [move]Od razu od pierwszego dnia wyplata ( róg)[/move]
🏇 🏇 🏇 😅 😅 😅 😅
🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇
🙇 Błagam was niechże się kto zgłosi 🙇
🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Howrsowa
A co do sitterów- nie mam czasu zająć się swoim kontem, a co dopiero czyimś- u koleżanki tylko konie do GP wystawiam, żeby mieć kasę dla siebie.
edit: Pomyliłam dwie różne osoby 😡
Niby że za dwa ms pracy to zamało?
Howrsowa, ile masz koni? (ale warunki do negocjacji, bo jeden róg za 2 miesiące to żarty jakieś)
No dobra przesada ale mi jakoś interesy nie idą...
koni mam 39 w tym z jakieś dzięsięć żrebów... wiesz jak zrobić 60 pg?
Howrsowa- Te 60 punktów umiejętności można łatwo zrobić. Ja najpierw karmię źrebaka (+wyczyszczenie), potem daję maksymalnie zabawy, potem głaszczę, daję rzepę, wodę (+ew. marchew) i tyle zabaw, aby nie miał mniej niż 20 % energii. Metoda sprawdzona, przetestowana u mnie. I nie wymaga wysiłku, ani super stajni (uda się i bez marchewek- przynajmniej u mnie, ale lepiej, jakby marchew była).
To, że Tobie interesy nie idą nie znaczy, że komuś się chce za byle co obrabiać Twoje konto. Chyba, że znajdziesz naiwnego.
Heval to jak wreszcie?
Sorry faktycznie jestem złośliwa czasami 🤔wirek: 🤔wirek: 🤔wirek:
Zależy co jesteś w stanie zaoferować.
Mam pytanie: czy prestiż zawodów jest zależny od prestiżu ośrodka czy od czegoś innego?
głównie zależy od minimalnego poziomu umiejętności, jaki ustawisz (trudności).
Howrsowa, 39 koni to żaden szał. jak chcesz, żeby interesy szły dobrze, to sama się nimi zajmij, bo powierzanie tego innym jest zwyczajnie głupie. z ciekawości, długo grasz na howrse?
prestiż zawodów zależy np od ilości odbytych się tam zawodów oraz od torów czy coś teges
ps 🤔trzałka: wejdź w zakladkę sklep oj i tam zakładka zawody
Howrsowa, Mogą być rogi (3 sztuki), kupony lub equus (średnia cena hery na wymianach).
Ogarnij się dziewczyno. Ja za tydzień pracy (jak miałam jeszcze angielskie howrse) brałam od graczy po 1 przedmiocie z CR lub equus.
I jakoś się nie skarżyli. Ale 2 miesiące i 1 róg.... no way. Nie ma głupich.
Danke 🙂
Słabo mi idzie z tym prestiżem zawodów, muszę popracować nad tym.
calore jestem na wsi z ..... internetem i wracam ze szkoły (5 klasa) o 16
do tego w moim kompie padl windows.
gram ze 105 dni
xxagaxx mogłabyś mi pokryć kilka rogów?
notarialna ,ale za jedną sztukę trzy rogi czy za dwie?
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] znow brak edycji postow
Howrsowa, były dni, kiedy wracałam o 17, następnego dnia 8-16 na uczelni, zrobić zakupy, obiad i inne takie i jakoś ogarniam swoje konie. a, też mieszkam na wsi i internet potrafi mi się zrywać ot tak po kilka razy na dobę. wydaje mi się, że gdybyś tu częściej pisała, powymianiała się, pomogła innym graczom, czy coś podpowiedziała, to nawet za niewielką cenę mogłabyś znaleźć sittera. o, tak w ogóle to ja w 5 klasie wracałam raczej o 13 😉
calore rozumiem ale jak mam coś zrobić na dziesięcioletnim komputerze??? 😵 😵
poza tym mam jeszcze do roboty pięć prawdziwych koni z mamą a jest co robić ❗
Howrsowa, Logika nie jest twoją najmocniejszą stroną.... 😵
3 rogi za 1 zestaw hery
1 objęcia morfeusza za 1 zestaw hery.
calore rozumiem ale jak mam coś zrobić na dziesięcioletnim komputerze??? 😵 😵
Witaj w klubie. Mam jeszcze do tego starego laptopa :P Da się żyć. A o koniach (żywych) nic nie mów, bo Cię zjedzą tutaj.
A o koniach (żywych) nic nie mów, bo Cię zjedzą tutaj.
dlaczego zjedzą? 😉
Na howrse international pojawiło mi się zadanie, żeby znaleźć znajomego w grze- czy mogłabym poprosić o jakieś zaproszenie do znajomych na nick Irony. (koniecznie z kropką na końcu)? :kwiatek:
[quote author=Dementek link=topic=49169.msg1798618#msg1798618 date=1370806866]
A o koniach (żywych) nic nie mów, bo Cię zjedzą tutaj.
dlaczego zjedzą? 😉
[/quote]
Mając na myśli Howrsowa:
Bo niektórzy (nie mówię o sobie, bo studiuję, a koniem zajmuję się w weekend lub co drugi) pracują (lub jeszcze studiują do tego) i mają swoje konie (lub dodatkowo założoną rodzinę) i się nie skarżą. Więc przystopuj z tym, jak Ci ciężko idzie gra, bo Ty musisz coś tam, bo komputer coś tam... Nikt nie karze Ci grać. Można szałasy budować w polu 😉
To nie ja mówię, że ciężko mi idzie gra (jestem zadowolona z siebie, no fajnie by było mieć boskie, ale nie można mieć wszystkiego), tylko zapytałam o te żywe konie 😉
Heval- Przepraszam! Nie miałam na myśli Ciebie! 😡
Wybacz! :kwiatek:
Spadam się uczyć na egzamin (którego nie zaliczę), bo dziś mylą mi się ludzie...
o losie gdybym miała się zajmować swoimi końmi, to by mi dnia nie starczyło (ponad 1300 sztuk) hihi
ale dzięki mojej kochanej calore, boskie mam ogarnięte zawsze :kwiatek:
a wiesz, że ich jest właśnie 39 w tej chwili? 😁 dodaj moje konto na com i na pl ;p jak ja to robię? 👀 chociaż twoje boskie już mi tak szybko idą, że nawet nie zauważam 😉 aaa, robi ci się strach na wróble, za chwilę miałam wrzucać kolejny przepis to nie wiem, czy sobie wrzucisz czy coś tam sama mam zdziałać?
Miyako, wystawiłam klepsydrę🙂
Ponawiam prośbę - przetrzyma mi ktoś 350 tys eqq? 🙂
Howrsowa, ja aktualnie odpadam, mam sesję.
Milenchen, możesz mi wystawić, na myniak lub xxagaxx. Daj znac kiedy mam oddać.
właśnie wyjęłam Kwarca, otworzyłam 2 RO, żeby zrobić nyxa a tam kamień i zestaw harmonii 🏇
CzarnaGrzanka, wysłałam zapro, ale nie jestem pewna, czy to nie ty musisz kogoś zaprosić 😉