Olsztyńscy voltowicze
a ja z innej beczki
Pauli czy ty również kochasz sie w tym przystojniaku z Miami Ink? 😅
jascus199,
Przedstawisz nam bliżej rudzielca? Ile ma, po czym?
/CARMEN-klacz -traken -3 lata m.Chrapka/Burgund/ Juriste. O.Impuls /Agat/Aragonit 😅
Frytkens
Kocham to może za dużo powiedziane 😉 ale ma coś w sobie i robi genialne tatuaże 😜
nie chce sie powtarzac,ale Silverstar pierwsza zaczela opisywac innych na forum,ale jak ktos opisał ja to sie rozpetala wrzawa.troche to dziwne ze czyta sie takie rzeczy nawet o Pani Helenie Zagorowej,a moderator śpi.Po co wypisywac takie rzeczy???
Dorotheah już wcześniej pisałam,ze mam konie w Dagach 😉 2 km od Twojej stajni 😉
Barakuda
Po co jeszcze drążyć temat??
Nie uważam, żeby ktokolwiek został tu obrażony i wymagał Twojego wstawiennictwa, każdy ma prawo do własnego zdania, byle tylko umiał je kulturalnie wyrazić...
A jeśli na prawdę aż tak gryzie Cię cała sytuacja, napisz o tym do moderatorek 😉
Popieram barakudę,łatwo przed kompem wybrzydzać na trenerów czy instruktorów ,a jeśli chodzi o osobiste przytyki to powodem nielubienia pani Zagor jest po prostu oblanie (całkowicie zasłużone) egzaminu na odznakę .Czyż nie jascusie?Ale my mistrzowie klasy LL -wiemy wszystko lepiej,zwłaszcza w przodującym jeździecko w skali kraju woj.war-maz. 🤔
wiec tak pirania nie ma zamIAaru sie klocic z toba , a czy to CZY JA OBLALEM EGZAMIN 🙄 TO NIE JEST POWODEM TEGO ZE JA JEJ NIE LUBIE POPROSTU POWIEDZILALA COS DO MNIE CO NIE POWINNA MOWIC WOGOLE NIKOMU WIEC NIE MAM O NIEJ DOBREGO ZDANIA I CHYBA MAM PRAWO 🏇
Tak,ale kiedy zaczyna się o kimś temat na forum publicznym wypadałoby swoją opinię jakoś uzasadnić,a zwłaszcza jeśli mowa o osobie tak zasłużonej jako trener...
Tak,ale kiedy zaczyna się o kimś temat na forum publicznym wypadałoby swoją opinię jakoś uzasadnić,a zwłaszcza jeśli mowa o osobie tak zasłużonej jako trener...
już o tym pisalismy... ja osobiście lubie panią Helenę, i nie tylko ja. I jest świetną osobą 😉 a jak Jacek ma jakieś osobiste wycieczki do pani Heleny to już jego interes, tylko tak czy inaczej nie powinien tego pisać na forum 😉
a moderator śpi.
nie moderator nie śpi, spodziewałaś sie jakiegoś ostrzeżenia na forum bo co? jacek napisał że nie lubi p.Heleny itd. itd. ? to nie jest żaden powód żeby moderator zareagował 😉
tak racja MARTYNAKONIKI zgadzam sie z tobą ale to juz było.... 😀
tak racja MARTYNAKONIKI zgadzam sie z tobą ale to juz było.... 😀
wiem że było dlatego pisze po raz kolejny, to samo bo niektórym to trochę cięzko zrozumieć 😉
eheheh racja ale ja tylko odpisywałem 🤣
dobra żeby nie było offtopu, Jacek wrzucaj jakieś fotki rudej pod siodłem 🤣 🤣
hehe : wrzyce tylko nie mam zadnej jeszcze 😵
Iszka90
Bo ja dopiero teraz zajarzyłam, patrząc na zdjęcie . 😉
- Chyba widziałam Twoje konie będąc kiedyś w terenie (skojarzyłam ten padoczek i konie chyba też te same). 🤣
pirania, Barakuda,
Wypowiedzi forumowiczów o trenerach wyrażnie cechował duży subiektywizm.
Każdy kto pracuje z wieloma ludźmi, ma spore szanse, ze będzie nie tylko doceniany, ale także krytykowany, polecany lub nie. To normalna kolej rzeczy. Jak nie jest gotowy na to- niech nie pracuje z ludźmi. Proste.
A z drugiej strony wiadomo, ze jednemu człowiekowi trener nie będzie odpowiadał, bo źle trenuje, a drugiemu, przez jakąś abstrakcje typu, bo ma inne poglądy, styl bycia itp. To też jest normalne. A zdrowo-rozsądkowy czytelnik raczej ma spory dystans do większości wypowiedzi, ocen.
Ale Wasza za to postawa, odstrasza znacznie od tych trenerów, których tak bronicie(przynajmniej mnie). Szczególnie po wypowiedzi Barakudy na temat Silverstar i jej konia- wyciąganie jej prywatnych spraw. To bardzo nie ładne 😤
Osobiście choć nie mam nic do tych trenerów, to jednak nie miałabym ochoty współpracować z kimkolwiek, w związku z kim po zakończeniu danej współpracy, będę mieć jakiekolwiek publiczne nieprzyjemności. Trener niestety powinien być na to gotowy (wręcz nieco znieczulony), uczeń i jego problemy powinny być dyskretnie zachowane do wiadomości trenera ( trochę jak z lekarzem- jeśli on, lub chociaż pielęgniarka/obserwator wypapla za dużo o pacjęcie- znika zaufanie i chęć jakiejkolwiek współpracy w przyszłości, a negatywne emocje zostają ).
Więc zastanówcie się dwa razy, nim danemu trenerowi zrobicie pod górkę taką postawą .
Ale wątek się nam ożywił 😁
Moim zdaniem warto wyrażać swoje osobiste zdanie na temat trenerów pod warunkiem, że jak ktoś już słusznie napisał jest to kulturalna wypowiedz i dotycząca treningów z daną osobą. Chcąc nie chcąc trener podejmując się wykonywania takiej pracy jest narażony na ocenę dobrą lub złą i może konstruktywne opinie pomogą komuś, kto tu zajrzy przy wyborze trenera dla siebie. Owszem zdajemy sobie sprawę z tego, że żeby poznać metody treningowe danej osoby należałoby odbyć z nią trening, ale normalną rzeczą jest, że chętniej kontaktujemy się trenerami o których słyszeliśmy pozytywną opinię.
🙂
Popieram barakudę,łatwo przed kompem wybrzydzać na trenerów czy instruktorów ,a jeśli chodzi o osobiste przytyki to powodem nielubienia pani Zagor jest po prostu oblanie (całkowicie zasłużone) egzaminu na odznakę .Czyż nie jascusie?Ale my mistrzowie klasy LL -wiemy wszystko lepiej,zwłaszcza w przodującym jeździecko w skali kraju woj.war-maz. 🤔
pirania Może nie wszyscy są tu tylko miszczami klasy LL, może zaglądają tu ludzie również z większym doświadczeniem, jeżeli są, to ja np bardzo chętnie poznałabym opinię takich osób (właściwie nie tylko, bo jak wcześniej napisałam każda poważna opinia jest cenna) Trzeba również pamiętać, że są tu osoby z innych województw ze swoim bagażem doświadczeń😉
Moim zdaniem warto wyrażać swoje osobiste zdanie na temat trenerów pod warunkiem, że jak ktoś już słusznie napisał jest to kulturalna wypowiedz i dotycząca treningów z daną osobą. Chcąc nie chcąc trener podejmując się wykonywania takiej pracy jest narażony na ocenę dobrą lub złą i może konstruktywne opinie pomogą komuś, kto tu zajrzy przy wyborze trenera dla siebie. Owszem zdajemy sobie sprawę z tego, że żeby poznać metody treningowe danej osoby należałoby odbyć z nią trening, ale normalną rzeczą jest, że chętniej kontaktujemy się trenerami o których słyszeliśmy pozytywną opinię.
napisałaś to samo co dorotheah 😉 😉
wiem wiem Dorotheah mnie wyprzedziła 😁
To chyba fajnie 😁 Jakaś telepetia? 👀
nie chce sie powtarzac,ale Silverstar pierwsza zaczela
to się nie powtarzaj
Nie wiem czy tylko ja zauważyłam, ale odkąd pojawiły się barakuda i pirania, atmosfera znacznie się pogorszyła 🤔 Może byście dziewczyny napisały coś o sobie, tak jak wszyscy zamiast kwestionować moją, a takze jascusa opinie na temat trenerów !
Chciałabym jeszcze coś napisać, nie uważam żeby Tomek był złym trenerem, ani nie odradzam nikomu treningów z nim. Wyraziłam własne zdanie i po prostu porównałam go z moim obecnym trenerem!
Może byście dziewczyny napisały coś o sobie, tak jak wszyscy zamiast krytykować !
podbijam 😁
i ja i ja 😅
Dorotheah żadna telepatia hehe, po prostu tak długo pisałam swoje mądrości zyciowe, że zdążyłaś napisac w tym czasie dwa razy dłuższą wypowiedz 😁 Swoją drogą fajnie, że ktoś ma podobne zdanie 🙂
Pirania napisz nam coś o sobie 😉
Dorotheah jak bedziesz się w przyszłości wybierała w moje okolice to daj znać 😀
[quote author=silverstar link=topic=216.msg179884#msg179884 date=1235072727]
Może byście dziewczyny napisały coś o sobie, tak jak wszyscy zamiast krytykować !
podbijam 😁
[/quote]
Ja też podbijam ( to już piąte podbicie) 😁
Dorotheah ... po prostu tak długo pisałam swoje mądrości zyciowe, że zdążyłaś napisac w tym czasie dwa razy dłuższą wypowiedz 😁
Jak zaczełam pisać, to też parę wypowiedzi sie pojawiło w międzyczasie 😁 Zdróweczko :winko:
Iszka90
Ok. Najpierw muszę się z kimś umówić na jakiś teren. 🙂
SILVESTAR tak trzymaj 🏇 nie damy sie 🤬
Iszka masz swoją prywatną stajnie czy trzymasz u kogoś swoje koniska 😉? Dągi to chyba blisko Kieźlin z resztą Różnowo też? Jeśli się nie myle to większość z Was trzyma swoje koniska bardzo blisko siebie 🙂 Mam nadzieje, ze dołącze do tego grona już w czerwcu 😉