Pod jakim hasłem szukać wiązanych czarnych botków (takie worker boots wiązane) na grubym, niewysokim obcasie? Szukam i szukam i nigdzie nawet zdjecia nie mogę znaleźć, a takie mam parcie na jakies wygodne niewysokie obcasiki.
Gdzie dostanę w internecie w mniejszych rozmiarach Nike AF1 mid? Nie chcę allegro, bo tam duże prawdopodobieństwo trafienia na fake. Runcolors, butyjana i oryginalnebuty.pl odpadają-nie ma mojego rozmiaru (38). Oczywiście chodzi mi o klasyczne, całe białe.
slw95, to są new balance, większość ma właśnie taką sylwetkę. Mnie się akurat podobają. efeemeryda,tulipan, dzięki, dziewczyny! Malaaa, wg strony Nike Wmns Pre Montreal Racer Vntg JARA a gdzie ja wkleiłam air maxy? 😀
Mia, wiem jak wyglądają NB, ja tam lubię ich bryłę, chodziło mi o Nike. Nie lubię wszystkich butów Nike vintage, bo właśnie cały but, jego kształt mi się nie podoba 🙂
Sisisa, okej 🙂 slw95, aaa, przepraszam, nie zauważyłam przecinka! Mnie kolorystycznie bardzo odpowiadają. W ogóle to w tego typu butach mało co się orientuję, całe życie w conversach. Ale jakoś tak mnie wzięło ... .
Tez wzielabym nike, dużo ładniejsze połączenie kolorów i model buta mega mi się podoba 🙂 jakoś do NB się jeszcze nie przekonałam i jak na razie mi się nie podobają.