Howrse gra :)

Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
29 maja 2013 12:19
Mam z kart 4 różdżki płodności i nic innego ciekawego poza tym :/
a mi dwóch diamentowych brakuje.. wydałam ostatni kupon i co? jajco. same powtórki...
wrzuciłam właśnie 7 eliksir do pieca, za 2 godziny pójdzie 8. na razie same pierdoły, ale jam ma ich być 30 to wrzucam co popadnie 😉
Dokonanie:
Zawody: Wygraj 1 Equus w zawodach

Jakieś rady jak to zrobić?
wystaw najsłabszego konia w zawydy z pulą 10 equus (dobrze pamiętam? 10 czy 11?)
xxagaxx- jak coś to jeszcze zmniejsz mu zdrowie i morale
Właśnie pokryłam 3 rogi. 4 bezrogie i 2 rogate. Dobrze że  brałam najtańsze pokrycia  😁
Matuzaalem, Cierp1enie, dzięki za rady 😉
Sprzedam [s]4x OM[/s] 2xOM - po 2 kupony za sztukę 🙂
I zamienię CR i Passy z COM na CR, Equus, kupony lub konie na PL 😉
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
30 maja 2013 17:20
wymienię RO i 3x Zestaw Harmonii z com na pl 😉
Kupię RP. Zainteresowanych zapraszam na pw lub na howrse -Haffek-
Sprzedam, lub wymienię (tylko na niektóre przedmioty) Upominek Hestii 🙂 (nick:Irony)
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
30 maja 2013 19:37
CzarnaGrzanka, na co wymienisz Hestię?
właśnie wrzuciłam 11 przepis - 5 element 🏇 chyba muszę przystopować, żeby nazbierać składników 😉
A mi się już 2 rogi urodziły!!! Mam już 4 klacze 😉 Liczę że jeszcze parę dni i będę miała sporą kolekcję Rogów 😀 A zaczynałam od jednej Klaczy 😉
aga gratuluję!
radzę teraz wam nie kupować nowych rogów (chyba że nie macie ani jednego) bo strasznie drogie są. aż się boję co będzie w czasie promocji. Ja z niej zrezygnowałam, ale rogi rozmnażam w miarę możliwości 🙂
sei   . let's grow old together & die at the same time .
30 maja 2013 22:36
ja nie mam ani jednego, ale i tak mnie na żadnego nie stać 😉
a przepisy zrobiłam na com dopiero trzy. te składniki bez szału coś mi wpadają, a i rzadko zaglądam do gry.
sei - jak chcesz mogę ci jednego roga pożyczyć 🙂
Właśnie pokryłam drugi raz jednorożca i bum! Dwie klaczunie z rogami  👀 Ale mam radochę.  😂
ja też tak miałam. 2 kasztanowe arabki wyszły  😍
To takie cudowne uczucie.  😂

Mam zadanie: Kup konia powyżej 25 lat z umiejętnościami równymi 0.
Użyczy ktoś?  👀
dokładnie. i ta chwila niepewności wciskając "poślij po weterynarza" czy coś w tym stylu  😂 Kilka pikseli a jak cieszy
sei   . let's grow old together & die at the same time .
31 maja 2013 07:11
Matuzaalem, ogólnie bardzo chętnie  :kwiatek: ale ja jeszcze nie mam rezerwowanych sprzedaży dostępnych, tylko aukcje 🙁
Rogów mam niezly zapas. ostatnio kupilam 5 pegazow (10 -12 000) kazdy no i 28 krwii meduzy. Mnie ta promocja nie kreci, nie wiem czy wezme udzial ale z duzym zyskiem bede sprzedawac konie 🙂
aga gratuluję!
radzę teraz wam nie kupować nowych rogów (chyba że nie macie ani jednego) bo strasznie drogie są. aż się boję co będzie w czasie promocji. Ja z niej zrezygnowałam, ale rogi rozmnażam w miarę możliwości 🙂

A ja specjalnie w tym celu obkupiłam się w rogi jak tylko zobaczyłam tą promocję na com i zamierzam sprzedawać drożej jak wejdzie do nas 😁
Czy mógłby mi ktos dziś o 18.20 pokryć moje 4 rogi? Nie będzie mnie wtedy w domu, a przez komórkę nie dam rady pokryć wszystkich..... Oczywiście mogę się jakoś odwdzięczyć 😉
sei - jak już będziesz mieć dostęp to daj znać 🙂
aga - ja mogę 🙂 tylko podaj nick bo nie wiem czy mam cię w znajomych  😡
przetrzyma mi ktoś 4 450000?
cierp1enie - ja mogę. Nick Matuzaalem 🙂
ludzie na com już mają boskiego z nowej promocji 😵 a ja się cieszyłam, że mi szybko idzie!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się