Re-voltowe Lobby Biuściastych

vodka, w Gdyni i Gdańsku jest Lingeria, ale to dość drogi asortyment - Freya, Panache i takie tam. Jest jeszcze stanikowy na Świętojańskiej, obok empiku, a ostatnio się obkupiłam w Szperku, tam sprzedają Dalię i Konrada i ceny coś przystępne 100-150 zł, za to w Lingerii jest lepsza obsługa wg mnie  🙂
Panachache robi mi niestety brzydki ksztalt biustu, wiec odpada 🙁
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
08 maja 2013 16:09
Pandurska jeszcze Freya ma zwykły czarny klik i Curvy Kate klik2
zonk dzięki bardzo ! co prawda bardziej komunikacyjnie odpowiada mi Gdańsk, ale widzę, że Gdańsk raczej stanikami nie 'stoi' 🙂 słyszałam już chyba kiedyś o Lingerii. Jest jakaś różnica między sklepem w Gdyni a w Gdańsku ?
Szczerze mówiąc nie wiem, bo nigdy nie byłam, jeśli chodzi o asortyment to zawsze coś mogą zamówić albo ściągnąć z drugiego sklepu, w gdyńskim obsługa bardzo fajna, więc myślę, że w gdańskim podobnie  🙂
asds   Life goes on...
09 maja 2013 11:47
Dziewczyny czy któraś z was korzystała już z serii darmowych 10 masaży kręgosłupa opłaconych przez NFZ z powodu dużego biustu?

Własnie będę się umawiać do lekarki w celu wypisania skierowania.
W czoraj kupiłam 2 staniki bezramiączkowe Wonderbra tu:
http://www.figleaves.com/uk/search/wonderbra/
Mam jeden model odrobinę za duży w obwodzie (noszę 65GG w np Frey'i) a mimo tego jest to absolutnie najlepszy biustonosz bezramiączkowy z jakim miałam do czynienia, a mialam do czynienia chyba ze wszystkimi markami - np panache to tragedia absolutna.
Pięknie kształtuje biut i trzyma (!) nawet przy takich rozmiarach jak moje  🥂
Wysyłka do PL 5 funtow.
zoyabea Ja kiedys mierzylam taki wonderbra i mi nie podszedl w ogole niestety. Jeszcze nigdy nie trafilam na dobrego bezramiaczkowca, totez nie posiadam nawet bardziej niestandardowych bluzek czy sukienek  🙁 🙁
zoyabea Ja kiedys mierzylam taki wonderbra i mi nie podszedl w ogole niestety. Jeszcze nigdy nie trafilam na dobrego bezramiaczkowca, totez nie posiadam nawet bardziej niestandardowych bluzek czy sukienek  🙁 🙁

Oj szkoda - a dawno temu mierzyłaś? Bo to są raczej nowe modele. Dla mnie są rewelacyjne i własnie dzięki nim mogę się na prawdę cieszyć latem  😎
zoyabea, może przypadkiem kupiłaś ultimate straplessa? chodzi za mną już dłuuuugo, ale nie wiem jaki rozmiar miałabym zamówić, mierzyłam 2 modele wondera i oba wydawały się małomiskowe  👀
zoyabea Jakis rok temu, moze poltora. Wygladaly tak samo, jak w Twoim linku. Mimo wszystko przejde sie jeszcze raz pomierzyc, bo mnie zaciekawilas.
zoyabea, może przypadkiem kupiłaś ultimate straplessa? chodzi za mną już dłuuuugo, ale nie wiem jaki rozmiar miałabym zamówić, mierzyłam 2 modele wondera i oba wydawały się małomiskowe  👀

Tak. Będę je miała u siebie za kilka dni - mogę Ci zdać relację - wybrałam rozmiar 30G. Poprzednie 32FF wydaje sie być bardzo uczciwym 32FF. Biust wygląda w nim na mniejszy optycznie. To jest jedyny biustonosz wonderbra z jakim miałam do czynienia - Cały jest zrobiony z dosyć sztywnej pianki - dla mnie to plus - bo bez wsparcia ramiączek łatwiej o przemieszcający się biust 😉 Pas jest z fajnej ciężkorozciągliwej gumo/siateczki i jest podszyty silikonem.
Bylam dzisiaj zmierzyc wonderbra jeszcze raz i juz wiem, co mi przy poprzednim mierzeniu nie pasowalo! Rozmiarowka! I to, ze w tej mojej galerii nie mieli calej, tylko max do E. Mimo wszystko zmierzylam na probe 70 E (normalnie nosze m/w 70 F i faktycznie jakby byla wieksza miska, to byloby super.

Teraz sie zasnatawiam, czy nie wziac na probe 65G, bo w 70-tce zapielam sie na ostatnia haftke i jak dla mnie to byl ok obwod, jak na strapelessa. Jak myslisz zoyabea, bo pisalas, ze wzielas mniejszy teraz??
No więc przyszly.
Są piękne  😍
zoyabea zamowilam sobie jednak 70F i zobaczymy, jaki bedzie. Jutro powinnam dostac. Zamowilam o taki:

http://www.lace.de/commodity/7759

O! Ekstra - dawaj znać jak wrażenia 😉

offtop: Ale krzywe zembiska ma ta modelka  😲

Edit.
Mam. To jest ten mój poprzedni strapless -
http://www.lace.de/commodity/5792
Gillian   four letter word
25 maja 2013 15:13
czy to prawda, że spanie w staniku pomaga nieco na kształt cyca? od kilku dni nie zdejmuję całkiem, tylko przebieram z fiszbin na miękki, jest mi obleśnie niewygodnie no ale jeśli ma pomóc chociaż trochę to wytrzymam. Macie jakieś opinie?
Scottie   Cicha obserwatorka
25 maja 2013 16:05
Gillian, ale jak na kształt? Ze "skarpet" nie da rady zrobić okrągłych piersi, chyba nawet operacyjnie 😉 może trochę zapobiega nadmiernej grawitacji, ale ja bym się nie męczyła. Mam koleżankę, która całe życie łazi w stanikach, śpi w nich i jej biust nie jest jakiś super jędrny ani nie ma ładnego kształtu.
25 maja 2013 16:28
dlatego napisałam nieco 😉 jestem świadoma, że po spaniu w staniku nie będę miała sterczących piłeczek ALE może chociaż trochę przestanie się rozciągać skóra i więzadła?
Gillian ja tam spie w staniku, takim zupelnie luznym, bo nie lubie byc bez nawet podczas spania. Mi tam sie troche poprawil ksztalt biustu, odkad tak robie, oczywiscie nie mialam "wiszacych skarpet" wczesniej  😎
25 maja 2013 17:08
no cóż, ja mam 🙂 teraz jeszcze schudłam i koniec świata. Smutny widok 🙂
Dziewczyny czy któraś z was korzystała już z serii darmowych 10 masaży kręgosłupa opłaconych przez NFZ z powodu dużego biustu?
Własnie będę się umawiać do lekarki w celu wypisania skierowania.

Ło kurde! Powiedz coś więcej. Chwila od tego wpisu minęła, więc może już jesteś po...
W prawdzie kręgosłup mnie nie boli, ale to może być jakaś forma miłej rekompensaty dźwigania 3 kilo cyca... 😉

Gillian, Mnie to czeka za około 2 miechy, jak przestanę karmić. Ale chyba wolę skarpety od tego co teraz. Okaże się wkrótce. 😀
Julie nie wiem, czy cie to pocieszy, ale moja kolezanka ma "standardowo" rozmiar 70 GG i wiecej w niektorych modelach, przy czym w ciazy ten rozmiar sie jej jeszcze zwiekszyl. Teraz juz nie karmi i tez nie zostaly jej skarpety, ale rozmiar wrocil do stanu sprzed, wiec wiesz moze i ty sie zapapiesz 😀  😎

Swoja droga, takie ciazowe powiekszanie biustu dla osob majacych juz conieco, to wcale nie jest taka fajna sprawa 🤔 I mysle tu tez czysto hipotetycznie o sobie samej.

zoyabea przyszedl moj Wonderbra strapless. Powiem tak, jest ok, szalu nie ma. Potrzebowalam jakiegos bezramiaczkowca, a ten nie jest najgorszy, wiec go zostawilam. Niemniej jednak ma tak przedziwna konstrukcje, ze myslalam, iz mi dwa talerze do pizzy przyslali  😂 A on po prostu jest szeroko zbudowany u dolu i po bokach. Niestety na przymierzeniu sie skonczylo, bo pogoda do d... od tamtego czasu i nie ma jak nosic i probowac w praniu.
25 maja 2013 22:48
jak wypada rozmiarówka Kostarów?
Z jakiej marki poleciłybyście strapleessa?
Pandurska  - oj przykro mi, że to nie miłość  😉

Z jakiej marki poleciłybyście strapleessa?

Wonderbra - o ktorym była mowa wyżej.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
28 maja 2013 15:57
Dziewczyny drogie dobra firma robiąca staniki sportowe. Szukam czegoś wygodnego na rower.
Jara- Shock Absorber, Panache Sport
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
28 maja 2013 17:19
Dziękuję. Ten Shock absorber bardzo ładne robi te biustonosze 🙂
u mnie shock spełnia swoje zadanie... nie mam w nim nic a nic biustu, więc nic mi nie skacze 🤣

ciekawa jestem, czy ktoś się już skusił na dalię fit ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się