kasanfra: oto kilka przecinków: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, skorzystaj, proszę
👍 Uśmiałam się do łez 😉
Męczą człowieka codzienne problemy, ale od czego revolta, znalazłem wątek porada, problem! i już mi lepiej
Poczytaj sobie jeszcze KUCYCZKA! 😀
...bo z pewnoscia nie prałaś ESKADRONÓW tak jak nalezy 😂 sie je pierze z kaczuszkami, recytując goethego w oryginale, nawet pralka nie była niemiecka, a nawet proszek... no założę się 😀
Mnie dzisiaj rozbawiło to 😁
O rany, hahahha, no po prostu padłam! 😁 Jakie teksty, genialne!
👀 ciii przyszła niejaka malaga 15, czy jakoś tak...od dziś od 13:47 i walnęła już kilka niezwykle ciekawych postów 🙄
jak myślicie, dziewczyna się rozkręci ❓
wróciła....tylko ciiii, bo się spłoszy 🙄
wróciła....tylko ciiii, bo się spłoszy 🙄
I właśnie zostałam położona na ziemi ze śmiechu 🤣
W końskiej rewii mody - niby Sonia i Saviola, a każdy koń inny i ponoć ukradzione z forum, a w wątku o rzeźbieniu- jakaś laska z netu jako jej kuzynka, a za siebie wstawiła Farnę. 😂
Niby ma 25 lat, w nicku numerek 15, a ja dałabym jej... Eeee... 10? 😵
To tylko moja opinia. Wasze poglądy mogą być o 360st. inne od moich i będę je akceptować dopóki nie będą zagrażać życiu lub zdrowiu konia i jeźdźca 🏇
zawsze mnie bardzo śmieszy, jak ludzie zamiast 180 piszą 360st 😂 😂 😂 (chyba, że to było celowe, bo autorka akceptuje tylko takie same poglądy jak jej własne ;D )
galopada_ ale to brzmi zdecydowanie ładniej niż stwierdzenie tylko ja mam rację 😉
To:
Dzieli Was zazwyczaj tylko miłość, czasem wspólne mieszkanie, interesy, praca.
Baardzo wymowne przejęzyczenie 🤣
[s] Ja jestem dziś ułomna(jakby inaczej było na co dzień 😁 )- gdzie zrobiłam błąd? 😁[/s]
Dobra, załapałam 😵 😂
(...)
Przejeżdżając przez Aleksandrów Łódzki, tuż za dość ostrym łukiem na środku mojego pasa leżał potrącony kot. (...)
Ależ zdolny kot! Przejeżdżając leżał. I to potrącony. 😂
W dodatku za dość ostrym łukiem. Kosmos, takie rzeczy tylko w Polsce 😂
Rety, przeglądałam zaległości w wątku o nieuczciwych użytkownikach i się obśmiałam na początku jak głupia, a później to już czułam tylko niesmak.
Chodzi o incognito - co to za laska z kosmosu? Taka elokwentna i sarkastyczna, że strach się odezwać, bo się uderza w zbyt wysokie progi 🤣
Dobry przykład, że warto pomyśleć zanim się coś napisze i dotyczy to nie tylko nowych użytkowników...
honey, ona nie jest elokwentna. Jest zwyczajną prostaczką.
To widać, chodzi mi o to, że ona NAPRAWDĘ (😉) wierzy, że to ona ma rację i że się zgrabnie odszczekuje. Przynajmniej wygląda na to, że jest przekonana, że nie tyle jej wypowiedzi nie tyle nie są głupie, co właśnie sprytne i słuszne.
Niesamowity przypadek.
Przez ten watek (czy raczej moja reakcje) dziwnie sie w pracy na mnie patrza 😂
Ja wcisnęłam ignora już dawno temu i się nie męczę 😉 wszystkim polecam, nic nie tracicie.
Podzielam 😉
wcisnelam ignora, szkoda czytac, zabawny byl ten serial przez pare odcinkow, jak Big Brother, potem zostala juz tania szmira😉
i jeszcze - bawi mnie sprzedawanie siodel islandzkich jako ujezdzeniowki😉
i jeszcze - bawi mnie sprzedawanie siodel islandzkich jako ujezdzeniowki😉
Mnie to samo-szczegolnie,ze z ujezdzeniowka nie ma to nic wspolnego (no-moze tybinka podobna).
No co zrobię - śmieję się do łez:
Pewno za jakiś czas, po zrzuceniu z 5-10 kilo też im stanie
Tak to jest, gdy już myśli się o króliczeniu 🤣
łe tam przestań, po powrocie się odchudzisz. Ja bym sobie no w cycki bym sobie wcierałą to jedzenie 😜 Moja ulubiona kuchnia!
😁 😜
A ja miałam nadzieję, że wyprodukuję kilka wpisów na temat trzymania konia (od lat 18) a nawet 3-4 koni 😂
A tu wątek
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,91855.0.html czujnie zamknięty. Buuuu....