esperado - zazdroszczę takiego skoczka mtl - wydawało mi się, że on kiedyś był takim szczawikiem, ale jak dałaś porównanie to zmieniłam zdanie... Niemniej jednak moja ukochana maść 💘
pochwalę się również moją księżniczką, która jeszcze niedawno wyglądała jak koń z rzeźni, a teraz wreszcie jest przyzwoicie. No i chodzi fajnie 🤣 Więc ku pokrzepieniu serc wszystkich szpatowców:
esperado- prześliczny kucyk !!🙂 Ronin.- prześliczny ma odmiane..uwielbiam takie 😀 mtl- siwy pięknie wygląda... ładne ma ciałko 🙂 kasiak- i jest zapas... 🙂 chyba za nisko dla niego :P monia- rzeczywiscie..przepiękne sesja 🙂 uwielbiam takie zdjęcia !! taggi- gniada piękna jest 🙂
Alice ogrodzenia są , tylko, że ja mam 10 ha. koło domu i mam jeden padok dla ogiera . Teraz jesteśmy na etapie rozgradzania i od nowa budowy ogrodzeń 😵
anai To tylko w tym roku tak jakoś żółto się zrobiło 😁
Marcepana dzięki i bardzo polecam sesje , jest to świetna pamiątka 😜 fotki dodałaś trochę za duże :kwiatek:
monia, absolutnie przepiękne zdjęcia!!!! na pewno któreś bym sobie zrobiła w ogrooomnym rozmiarze jako fototapeta na ścianę🙂 ale autentycznie miałabym problem które wybrać!🙂 szczegolnie ta druga czwórka zdjęć którą wrzucilaś - szał!!!