Howrse gra :)

mi brakuje jednej srebrnej, wiec jutro bede miala boskiego

prezent calore masz na wymianach 🙂
dzięki! 😀
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
22 maja 2013 09:45
Brakuje mi 2 złotych do kolekcji i 3 srebrnych :3
I zalogowanie kolejna diamentowa.
Podrzuci mi ktoś parę PD?  :kwiatek:  Brakuje mi do uśmiercenia konia xD
wow , pierwszy raz chyba ,
dostałam diament od Topaza i okrycie hypnosa od Mróz
Ja nie uzbieram boskiego.. Brakuje mi niewiele, ale ciągle mi się karty powtarzają. Mam 7 i wszystko powtórki... ;/
sei   . let's grow old together & die at the same time .
22 maja 2013 20:31
ja mam 3 powtórki i tylko jeden diament, więc nawet nie mogę nic wymienić 🙁 na boskiego na pewno nie uzbieram choćby nie wiem co.
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
22 maja 2013 20:43
Będą jeszcze karty na Czarnym Rynku? Czy już finito? 🙁
Ja mam 12 powtórek i nie mam już diamentów na wymianę... Myślałam, że pierwszego boskiego zdobędę, ale jednak nie :/
moja data rejestracji na howrse 08.04.2009 a data urodzenia mojego pierwszego boskiego (i to Graniego, więc bez szału) to 17.12.2011 😉 bardziej sensownego Jowisza dostałam 18.06.2012. ja wiem, że gra się bardzo uprościła, ale chyba nadal trzeba sobie trochę zapracować na boskie 😉
no wiem, wiem, ale od razu by się chciało wszystko 😉

Pamiętam, że jak za pierwszym razem grałam w howrse to mi się szybko trafił w jakiejś promocji, wędrowny bodajże jakiś.
po kartach będzie pieczenie ciast na zasadzie eliksirów 💃 jedyna uczciwa promocja 😉 o ile jej nie zmodyfikują.

z zagrody:

Będzie trzeba uciąć rogi jednorożcom i pióra pegazom - będą to składniki do pieczenia ciast.
Do tego innymi składnikami będą m.i.: Cukier puder, Cukier, Kokos, Mleko, Barwniki, Olej, Orzechy, Migdały, Karmel Wanilia, Czekolada, Jajka, Masło, Mąka, Śmietana.

a taki konik ma być do wygrania, boski, ale nie wiadomo, co dokładnie robi
Kwarc
Dziewczyny baaardzo pilnie i natychmiastowo kupię Muśnięcie za equus 😉
calore, bez wydawania kuponów będzie? 😀
Can't wait!

A ja buduję majątek, dążę też do wyhodowania konia-cudu. Ale właśnie, ktoś wklejał instrukcję wyboru konia do grand prix i niby miał być koniecznie czystej krwi, ale jak się zmiesza konia dobrego w ujeżdżeniu i dobrego w skokach to chyba lepiej wyjdzie? Czy to tak nie działa? 😉
Heval, zależy co masz w zapasach. potrzebne są RO, rogi i pegazy, ale wszystko co sobie zrobisz, to masz. w każdym otwartym RO będzie taka sama ilość składników, nic nie zależy od szczęścia danego gracza. możesz zacząć zbierać pegazy albo krew meduzy i jednorogi, bo potem ceny będą z kosmosu.
haha, Cierp1enie, pamiętasz, jak chciałaś, żebym ci rożkę z różdżką podesłała to jej dasz upominek? ja ją jeszcze mam, chyba cały czas pokrytą i czeka na te właśnie eliksiry 😁
Dzięki za cynk 😀 Biorę się za jakieś kupowanko!
23 maja 2013 16:35
Ile najlepiej sobie uzbierać tych rogów i pegazów? Póki co mam kolejno 4 i 5 👀
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
23 maja 2013 16:39
po 15? tak chyba ostatnio było...
też mi to 15 świta, RO chyba 20
mam krew meduzy na pl, gdyby ktoś chciał się wymienić 🙂
23 maja 2013 17:59
Calore ja! 😀 :kwiatek:
powie mi ktoś dlaczego najtańsze i najmłodsze rogi kosztują aż 30 tys. equus?
23 maja 2013 18:03
Bo rogi ogólnie są w cenie 😉
Wiem, ale kurcze wkurzyłam się bo starczy mi tylko na 1 roga  🤣
A jak się nie uzbiera 15 rogów i pegazów to i tak coś tam można dostać? Nagrody pocieszenia itp? 😉 Bo już widzę, że nie uzbieram  😁
Heval witaj w klubie  🤣
Dziewczyny baaardzo pilnie i natychmiastowo kupię Muśnięcie za equus 😉

ja mogę sprzedać, a ile proponujesz 😉 ?
CzarownicaSa, to ja ci wystawię, a potem się dogadamy, bo wolałabym coś na com, najlepiej to samo 😉
Heval, generalnie eliksiry polegają na tym, że zbierasz składniki (za logowanie, wygrywanie zawodów i coś tam jeszcze) i te składniki potem wymieniasz na fanty z CR. do tych lepszych fantów (konto pegaza, kamień, zestaw hery czy jakiś inny) potrzebujesz dodatkowo iluś piór z pegazów, rogów i jakiegoś czegoś, co w danej edycji jest tylko w RO (na szczęście w każdym) do zdobycia. do boskiego potrzebne są chyba same pióra, rogi i to z RO, ale żeby móc go zdobyć, najpierw musisz zdobyć 15 innych fantów (max 3 fanty dziennie) i musi ci jeszcze zostać składników na boskiego oczywiście. najczęściej w trakcie eliksirów jest promocja, kiedy jest dwa razy więcej składników w RO (normalnie są 2 plus to coś), ale nie pamiętam, czy to coś (:hihi🙂 też się podwaja. czyli co sobie uzbierasz, to sobie wymienisz. to tak w skrócie.
Skomplikowane, dzięki  :kwiatek: No trudno, najwyżej boskiego nie dostanę (chyba, że ktoś ma 100 000eq na zbyciu albo 15 rogów  :hihi🙂
e tam skomplikowane, łatwe właśnie, ale jak się coś łatwego tłumaczy, to tak wychodzi 😉
sei   . let's grow old together & die at the same time .
23 maja 2013 19:30
same badziewia mam ostatnio w kartach i oczywiście nic kolekcyjnego. a jak kupiłam dwa razy karty na aukcjach za 8k equus to co w nich było? po 1k equus  😵
przed chwilą w srebrnej karcie znalazłam zestaw bonusowy 🙂 mała rzecz a cieszy  😁

edit:
za 2 dni na ang odblokują mi się wymiany przedmiotów. chętnie wymienię krew meduzy, którą mam na ang, na krew meduzy na polskim 🙂
oprócz tego strzałe artemidy z ang, na coś na polskim.
czy ktoś na pl hoduje Hanowery?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się