Pensjonaty we Wrocławiu

Ale wydaje mi sie,że są dwie osoby o nazwisku Parkitny i jeden jest skrajnie różny od drugiego.
tak są dwie osoby o tym nazwisku ja znam Parkitnego z Gałowa tego weterynarza .
Prawdopodobnie Mirków, w Warzynie też trociny są w cenie pensjonatu.
Wybiera się ktoś z Was na święto konia do Siedlca ???

ja byłam o czym wiesz 😀
i ja, ale tylko na jednej kategorii, wkurzylam sie i poszlam.
katija, czemu się wkurzyłaś?
ja byłam o czym wiesz 😀

wiem wiem, ja kulturalnie pojechałam pooglądać pokazy i wystawy, i.......... znowu wydałam kupę kasy na stoiskach ze sprzętem, samo zło !!!! 👿
katija, czemu się wkurzyłaś?

bo popatrzylam na oceny.
Nie wiem w jakim watku pisac, wiec pisze tu bo nic innego nie znalazla.
Slyszal cos ktos o stajni <prudnik> ponoc potrzebuja tam jezdzca, warto?
Prudnik to województwo śląskie lub opolskie, nie ten wątek.
No wlasnie niewiedzialam gdzie z tym isc. Ktos mnie nakieruje?
Zdecydowanie woj. opolskie  😉
.
ale stajnia BONZA to nie Mirków tylko Godzieszowa. Pytasz zatem o stajnię Bonza czy o stajnię w Mirkowie? 🙂
.
falletta, bonza to stajnia hodowlana przede wszystkim. z tego co wiem, to nie bardzo jest plac. sa padoki i pastwiska i konie duzo na dworze. karmienie az za dobre 😉 stajnia ladna, przestronna, chlodna i dosc czysta. ogolnie w boksach dosc czysto. w teren tez w sumie jest gdzie pojechac, ale chyba trzeba kawalek pojechac asfaltem, tak mi sie wydaje. ta stajnia jest w godzieszowej, kolo siedlca.
stajnia mirkow to ta:
http://re-volta.pl/stajnie/info/stajnia_mirkow
http://skt.s4c.pl/
.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
24 maja 2013 09:10
Potrzebuje pilnie nadmiar na dobrego kowala który mógłby dziś okuć mi konia na Partynicach.ktos?cos? :kwiatek:
R. Mamajek
Masz już numer?
Ktoś, a co ty robisz na Partynicach? 🙂
pewnie ampy 😉
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
24 maja 2013 11:48
ampy pewnie 🙂
aaaaa, zapomniałam że to już 🙂
24 maja 2013 13:27
dziekuję wszystkim za odzew i tu i na pw i na fejsie  :kwiatek: (mam nadzieję,że pan kowal da radę  :hihi🙂

koń bosy,rozpręzalnia na kwarcu,ale niestety parkur na trawie,a mokro się robi, dziś amazonka się spóźniła,bo musiała przez to wolniej i szerzej jechać 😉

Perlica, ja nic nei robię,jestem w Gdańsku,ale Integro,wrotki i koleżanka,której pożyczyłam Integro jest i startuje 🙂
Ktoś, a to taka historia 🙂
To on bosy do wkkw się szykuje? Czy i tak byście kuli przed crossem ?
24 maja 2013 14:25
(Miał być kuty za tydzień. 🙂
to kiedy idzie zawody pierwsze i gdzie?
.
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
26 maja 2013 06:28
650 zł Mrozów, wydaje mi się, że mamy jeszcze 2 wolne boksy, z PKP jakieś 25 min, od PKP Mrozów do stajni z 10 min. Żywienie aż za dobre czasem  😁 , konie na trawie 😉
Co prawda nie 600, a 650 , ale warto dołożyć te 100 zł
http://re-volta.pl/stajnie/szukaj/mapa:%2851.11041991029264,17.02880859375%29/odleglosc:50
Pełna- niepełna, ale większość chyba jest 😉
falletta W Lizawicach "boczna" stajnia jest za 600 zł. Dojazd PKP praktycznie pod samą stajnię. Ale nie wiem jak będzie w czerwcu z miejscami. Jak byś była zainteresowana to pisz PW do zairki.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się