ja chciałam dać dla konia zj i nie zaznaczyłam z zapasów, zjadło mi kupon 😤
Kiedyś tak zmarnowałam kupon na... promień heliosa 😤 specjalnie tak robią, żeby przez nieuwagę tracić kupony.
Przepraszam, że nie zdążyłam z Twoimi końmi, jeśli to nie za późno, to zrobię to we wtorek, bo wtedy mam czas. Okej?
Nie ma sprawy i tak już nie potrzebuję na gwałt kuponów, już na kolejną promocję zbieram 🙂
eh. ja zaczęłam kupować brązowe karty na aukcjach. jak jutro odblokują mi sprzedaże i szybko pozbędę się futrzaków na aukcjach to może powalczę o jakąś srebrną 😁
dzisiaj 2x brązowa i 2x złota, z czego 3 kolekcyjne, jedna chmurka - tak to ja rozumiem 🙂 mam prawie ułożoną kolekcję muzyczną. szał 😅
Wymieniłam diamentową i... dostałam jakiś durny Przywilej Artysty 😵 Na gwizdek to komu? 👿
Za logowanie i zawody dostałam po 1 diamentowej. Oczywiście powtórki.
Kupiłam 2zestawy i co mi się trafiło? Diamentowa powtórka.. 😵
Miyako - szczęściara z Ciebie
Dam coś wartościowego z CR zza pomoc w ogarnieciu OJ głównie z zawodami. Za znaczne podniesienie prestiżu zawodów i OJ Zaoferować mogę Nawet Hestie i cos wartego 2,3 kupony
Musisz ustawić wysokie poziomy, tak aby konie o wysokich um mogły startować i było więcej chętnych.
Część ludzi ma ustawione ograniczenia dla osła. 🤔wirek:
Przetrzyma mi ktoś 175 tys na pl? :kwiatek:
Musisz ustawić wysokie poziomy, tak aby konie o wysokich um mogły startować i było więcej chętnych.
Część ludzi ma ustawione ograniczenia dla osła. 🤔wirek:
Próbowałam juz na wszytkie sposoby. nawet chcialam ustawic tory w zawodach jak ma Dunkaa (chyba) ale nawet sie nieda bo niemam (?) takich przeszkód:/
Zastanawia mnie czy to tez nie chodzi o um koni, które sa trzymane w oj.
Wyścigi można ustawić na wysokie.
Z przełajowymi i skokami, też mam mały problem.
Dlatego szukam osoby która pomoże to ogarnać. Dam współdzielenie
ChemiK musisz ustawić wysoki poziom zawodów i pilnować żeby odbywały się codziennie. Jak jeszcze dbałam o swój OJ to do 70% doskoczyłam. Dalej mi się nie chcało pilnować 🤣
a jak pilnować żeby zawody się odbywały? ja też nie wiem jak się tym zająć. Dostałam trofeum za zawody w moim ośrodku, ale nawet nie wiedziałam czy one się odbywają
Misskiedis, ja mogę 😉
Wystaw mi konia na Misskiedis, na jakie konto dać zwrotnego? :kwiatek:
Załatwić sobie kogoś, kto będzie rejestrował w nich konie xD
Aaaa to takie proste 🙂
Rejestrować mi się proszę :kwiatek: Ośrodek o nazwie Heval, dyrektor Heval 😀
sama się rejestruj 😉
(to nie wyzwisko, na serio piszę 😉)
właśnie próbowałam, ale mi się pokazuje, że nie ma żadnych zawodów dostępnych w tej chwili i tak ciągle :/
może koni nie masz odpowiednich? jak wejdziesz w ośrodek -> zawody i najedziesz na swoją nazwę zawodów, to ci pokaże, ile koni jest zgłoszonych albo za ile zawody się rozegrają. może jeszcze nie minął ten czas, co musi minąć między jednymi a drugimi zawodami.
Pokombinuję, dzięki :kwiatek:
A jeszcze, od czego zależą rozety? Są one przy wybranych zawodach? Czy jak to działa?
wow
465 -420 Bobby of the Lost Kingdom xofkate 9
wychodzi na to, że jak spadł o 420 miejsc, to wczoraj był 45 w popularności 😉 zresztą:
Coverings + 202 500
z czego 200 000 tym właśnie koniem 😁
edit. kupiłam zestaw kart, a tam diamentowa, brakuje mi jednej do boskiego i dwóch w ogóle 😅
potem na błyskawicznych
diamond card sale finished! 800 001 Equus 38 xofkate
udany dzień 😉
A ja mam 6 kart, i wszystkie są takie sam. Nie tyle co się powtarzają, ale dosłownie są takie same... Nie mam szans chyba uzbierać boskiego skoro są wiecznie same powtórki, a wymieniać można raz na dzień ;/;/
Zmarnowałam konia na kupon... nie zauważyłam, że już zabiłąm 10 🙁
Potrzebuję jeszcze 2-3 kuponów mam na wymianę:
Róg Obfitości
x 2
Zestaw Hery
x 3
Klepsydra Kronosa
x 1
Zestaw Harmonii
x 1
Chmurka
x 3