Dostałam dzisiaj mojego pierwszego Caballa - ivett ma idealne wyczucie czasu, bo dzisiaj kończę matury i w końcu jadę do stajni. 🤣 jestem absolutnie zakochana i wybrałam już chyba z 10 kolejnych kolorów z próbnika. 😁
Livia, a ja się wyłamię, mi tam się bardzo podoba :kwiatek: w krokusie też super wyglądacie! Precelek, totalne szaleństwo, bałabym się zobaczyć Twoją pakę .. 😁 Fantazja, super! Dziękuję za opinie co do niciaka, ja go uwielbiam 😍 wrzucić do szmato tę fotkę?
juliadna, ha ha domyślam się, po prostu jakoś mi ten fakt umknął jak czytałam twoje wypowiedzi. Niby Kucykowy, ale jakoś na zdjęciach wydaje się spory, tu jakoś tak mi się dziwnie mały wydawał.
Na zdjęciu na fb bez owijek i kaloszy dla mnie już wygląda ok, tu mi się to wszystko zlało..
Burza, dziękuję - szału nie ma, ale mnie się podoba 🙂
huzarova, dziękuję 🙂
Czekoladowiec, bardzo ładnie!
A my dziś nietypowo ubrani w nie swoje szmatki - dzięki mojej stajennej koleżance i forumowej etoshy 🙂 Anky Chocolate i dralon Schoko-Orange poglądowo:
A ja mam Rudego z dzisiaj w zestawie Anky kamuflaż, yyyyyy, to znaczy Anky czekolada 🤣 Drugie i ostatnie jego występy. A Skwarkowi tak ładnie w czekoladce noooo 🤬
No tak fajnie, że zniknął kompletnie 😁 A brązy na kasztanie to powinien być zestaw na miękkie kolana 🤣 Tymczasem wyszedł kamuflaż, jak czarny pad na karym. Buuu...
Quanta wiesz on jest ciemny więc znika a na tych "marchewkowych" kasztanach się nie zlewa 😀 Ale to jest super komplet! Idealny na treningi oraz tam gdzie ma widać konia a nie czaprak 🙂 A tym bardziej Takiego konia 😍
Livia Ty o tym wiesz, ale kiedyś na 100% zapoluję na ten dralon <3 uwielbiam!
quanta *.* ale świetnie wygląda ta Anka na mojej ukochanej wątróbce, fakt że się zlewa ale ma coś w sobie że strasznie się podoba.Alt rosa na niego koniecznie, ciekawe jak wątróbiak z cukierkiem będzie się komponował ^^.
Kochani, jeśli było to przepraszam. Czy jest gdzieś dostępna foto kolekcja padów caball.. wiem, że dużo ich tu na forum się przewijało. Czy są gdzieś zgrupowane tak jak anky czy eskadron? I jakie wypełnienie polecacie? Chcę zamówić ten najnowszy model ale strasznie trudno mi się zdecydować na kolorystykę 🤔wirek:
quantanamera, za bardzo się zlewa... szkoda... ja bym Was widziała w jakiś kremach z lamówką brązową, szarościach, granatach... Livia, za ciemno w chocolate, mi się nie podoba, ale dralonu zazdroszczę 🙂 juliadna, elegancko, super, podoba mi się 😀
Chciałabym zamówić biały pad na zawody w Caballu. Jaki dizajn byście poleciły? Pikowanie w szerokie pasy i do tego czekoladowa lamówka jest ok? I może złoty sznurek? A może czarna lamówka?