Howrse gra :)
U mnie cały czas brązowe karty, raz tylko miałam złotą, przeważnie 3 brązowe i jedna srebrna.
No i i weszły karty za kupony.
Pod koniec promocji też będą?
na com są już drugi raz za kupony
Kupiłam jeden zestaw kart za diamenty,a tam była diamentowa do objęć 🙂
miałam też 5 pkt dorastania, krew meduzy i 2 karty brązowe do kolekcji
u mnie doszła jeszcze jedna srebrna 5 tys equus, nie marudzę bo bieda w kraju 😁
szkoda, że nie można się wymieniać kartami, między graczami.
u mnie z diamentami za słabo niestety, żeby wymienić na zestaw, ale jeżeli dadzą później promocję drugi raz to kto wie 🙂
a jak można zdobyć diamenty? Powtórzyły mi się 2 karty!!! I nie mam jak wymienić ;/;
edit i kolejne pytanie, jak można się wymieniać rzeczami z CR? Mam już ponad 40 dni stażu jakby co 😉
xxagaxx, sklep -> wymień przedmioty -> zarządzaj moimi sprzedażami -> daj prezent 😉 na stażu się nie znam, bo mnie od daaawna nie interesuje 😁
a diamenty są teraz w RO albo dostaje się je od boskich koni, swoich, no albo Topazów 😉 aaa , i chyba kupon można wymienić na 10 diamentów. w drugą stronę to niestety nie działa.
nie chce ktoś okrycia hypnosa na pl?
Cierp1enie, wolisz puszki pandory czy orchidee na pl? 🙂
calore, dzięki za odp 😀
edit:
Czy ktoś nie chiałby kupić ode mnie konia za 10 tyś? Oczywiście odkupię po tej samej cenie, chciałabym zaliczyć zadanie 😀
calore- orchidee, znowu mam braki
kupiłam 6 zestawów 🙂 miałam 3 diamentowe
chyba kupię więcej, bo mam szczęście 🙂
edit: 7 zestaw i znowu diamentowa 😀
ok 10 zestawów na dziś 🙂 a w nich 5 diamentowych
ułożyłam 5 żywioł i wyzwanie tytanów
a mnie się żadna diamentowa nie trafiła, a kupiłam też chyba 10 🙁
mi dobrze idzie to kupiłam jeszcze 3 i mam kolejną diamentową
czyli 6 na 13 zestawów 🙂 tylko jednej diamentowej mi brakuje i mam wszystkie 🙂
Ja też kupiłam dziś jeden komplet 5 kart, jutro kupię drugi, a później będę miała nadzieję że pojawią się ta promocja pod koniec maja, bo tak liczę że do 30 maja zostało 13 dni. Każdego dnia można wygrać 2 karty w zawodach i 2 za logowanie czyli łącznie 4.
Czyli jeszcze można zdobyć 52 karty.
Cierp1enie skąd ty się dorobiłaś tylu kuponów? :P 😀
calore wystawiłam ci konia 😀
xxagaxx- miałam 50 diamentów, to kupiłam 5 zestawów, a 8 to kupony. Zostało mi jeszcze 5 kuponów, ale zostawię na później, jakby mi się nie trafiła diamentowa za zalogowanie (a pewnie się nie trafi).
Złote mam już wszystkie 🙂
skąd macie tyle tych diamentów żeby kupować zestawy? 😜
no tak to jest jak ma się już niezły stać. Mam nadzieję że jak wytrzymam w tej grze jeszcze z rok, to też będę tak ustawiona 😀
Na 6 zestawów tylko 2 diamentowe a w nich dzikus i jedna z kolekcji... cześć się powtarzała...
Brakuje mi 6 złotych i 5 diamentowych do końca.
Cierp1enie a nie sprzedałabyś może kuponu ? chociaż 1 ??
xxagaxx, kupiłam tamtego i wystawiłam innego, bo tego możesz odkupić dopiero po 10 dniach, jeśli ci zależy 😉
calore, nie zależy, oczywiście ze ty chcesz swojego 😉 Dzięki za pomoc.
EDIT:
jutro mi się praca kończy, mając 40 parę dni stażu to nie wiem kim tam mogę być, więc jak ktoś szuka pracownika to się proszę zgłaszać 😉
myniak
lub xxagaxx (tutaj mam tylko 30 dni więc to chyba wciąż instruktor jazdy)😀
Ja znowu na howrse 😀 Gdybym zostala za pierwszym razem to bym miala staz-3 lata 😀 Zapraszam pod moj nick- ekuss
xxagaxx, mnie też nie zależy na moim 😉
pozapraszałam was dziewczyny
karla- mam tyko 5 i muszę zachować, bo nie mam jednej diamentowej.
sei - diamenty mam od moich boskich koni 🙂
Cierp1enie, a jakie boskie dają diamenty?
wszystkie z układu słonecznego, z kamieni szlachetnych
i konie wiatru
dzis na koncie Myszy kupiłam 3 zestawy, a tam 2 diamentowe 😁
fajne te boskie konie 😀
ja dzisiaj 2x brązowa, 1x srebrna i 1x złota 🙂
ile diamentów trzeba żeby wymienić kartę? 👀
A ja wydałam wszystkie 17 kuponów na zestawy i nie miałam ani jednej diamentowej. Trochę się wkurzyłam, bo od dawna liczyłam na boskiego w kartach, a teraz nie ma szans...
fin trzeba było mi dać do otwierania, coś mam szczęście
Jak do przyszłego weekendu zdobędę jakieś kupony to zwrócę się z tym do Ciebie.
Zabijać dzisiaj konie u Ciebie? O której skończyłam w tamtym miesiącu?
na pl brakuje 26 kart do boskiego konia, a na ang 28, także raczej się nie uda. chciałabym chociaż jakieś profity sensowne pozgarniać, jak przedmioty CR 🙄
brakuje mi [s]6[/s] kart. [s]6[/s] diamentowych 😵 już tylko 5, chyba zużyję wszystkie diamenty, co mi tam...
edit. 4, mam przywilej heliosa czy jak to tam po polsku nazwać 😁
no, mam diamentową do wymiany, bo się powtarza, może coś jednak ugram 😉 jeszcze 3.