ej laski, to może się jakoś zmówimy na spotkanie? Ja będę na pewno w czapce z daszkiem z nikonem w łapie. Wyglądam tak, jak na zdjęciu, tylko będę bez plecaka 😉 Podchodzić, zagadywać, bo ja to nieśmiała jestem 😁 Amasza, na pewno będę w Pszowie, w zeszłym roku byłam na 2 dni przed porodem 😜
A ja jestem najbardziej roztrzepana więc łatwo mnie poznać, pewnie będę miałam czerwony bezręk awnik i lekko żółta mała torebkę 🙂 Arya, nic się nie boj, będzie dobrze 🙂
Ja do Pajęczna jadę totalnie towarzysko. Może uda mi się załatwić jakiś aparat to porobię zdjęcia...a przynajmniej postaram się 😉
I trochę Amazonki 🙂 Czarna jest od mojego narzeczonego, ale z powodu braku czasu to ja ją częściej ruszam 🙂 Teraz już trenują przed zawodami, ale pogoda coś nie sprzyja :/
Dziękuje 🙂 Amazonka ma 168 cm w kłębie, czyli należy do tych raczej normalnych wzrostem. Ja jestem malutka 😉 A z jazdy mam mało bo na niej jeżdżę zazwyczaj samotnie, ale jutro coś jeszcze poszukam w czeluściach komputera 🙂
Jeśli dobrze pamiętam to Dora jest od rzepkowej córki, która mieszka w Krakowie 🙂
A Zulu widzę już przerósł mamusie 🙂 I aż dziw, że się rozpoznali. To jednak 3 lata 😲 A Młody będzie tam zajeżdżany pod siodło czy tylko z ziemi robota?
Amasza wracając jeszcze na moment do Twojego konia to gdzie takie kreatury można kupić? Po jakich jest rodzicach? Jak dla mnie to koń ideał dlatego tak dopytuję 😍