Poszukuję ochraniaczy z wysokimi tyłami w typie np. jak z Hampy. Z tym, że chciałabym aby i przody i tyły były jednej firmy oraz w kolorze czarnym lub białym. Jak najtaniej oczywiście - ktoś coś? 🙂 🙂 🙂
Ja posiadam komplet lamicella, a konkretne tyły lamicella, a przody fairplaya. Miało być wszystko lamicell, ale akurat w sklepie się skończyło coś i nie mieli, dlatego po konsultacji przystałam, że mogą być różne, bo i tak używam ich do największego ciurania w teren i na błoto. Mam je od około 1,5 roku, przody oprócz zarysowań mają się świetnie, gorzej z tyłami zaczął się ostatnio obrywać na dolnym brzegu ten neopren. Chociaż mój koń nie jest wyznacznikiem, bo ona chyba wszystkie ochraniacze tylne tak wykańcza. Jak nie gumy w poprzednich i co chwile potem szukałam pogubionych w terenie, to teraz tak dla odmiany. 😉 Całość kosztowała mnie coś ok. 130-140 zł, poszukaj dobrze, bo czasami są różnice w cenie między sklepami o ponad 10 zł na parze. Ja chciałam coś innego niż czarny, to mam brązy. Następne planuje coś w kolorze takim bardziej kolorowym, ale z tym jest ciężko. Te lamicelle występują chyba w kolorach biel, brąz, szary i czarny.
No i fotka: