Nie dostałam kart za logowanie i zawody...
Fin za logowanie powinnaś dostać w ciągu 2 godzin. A za zawody nie wiem... ja dostałam normalnie 🤔
Ja dziś 3 brązowe i 1 srebrna
wymienię 2x objęcia za 4 kupony
Kurcze, na sprzedażach te karty mają niezłe ceny. Rozumiem jak ktoś ma milion eq, to sobie kupują, a ja tu się męczę z kilkudziesięcioma tysiącami 🙄 Nie zawojuję w tej promocji 😁
na razie nie opłaca się kupować, później będą taniutkie 🙂
Heval, ja miałam 5 mln a i tak mi było szkoda na kartę 😉 im więcej się ma, tym bardziej się dziaduje 😉
calore, mnie serce bolało jak wydałam 40 tysięcy na jednorożca 😡 No, myślałam, że jak będę miała miliony to jednak jakoś łatwiej będzie, ale widzę, że nic z tego 😁
Szybko się dorobiłaś takiego majątku? 😉
Cierp1enie, oo, dobrze, że powiedziałaś 🙂 Bo już chciałam się skusić na którąś, ale w takim razie poczekam trochę, może coś złapię okazyjnie.
2 brązowe, srebrna i złota. Z ,,prezentów" mam CO i Lirę Apolla.
Heval, 1360 days 😁 ale ostatnie 3 mln poszły szybko, bo grę tak strasznie uprościli, że się nie dało nie zarobić 😉
O matko matko, ciekawe czy tyle wytrwam 😁 I tak jest dobrze, za pierwszym razem nawet nie doszłam do 30 dni chyba. Ale głupio, że się dokonania skończyły, to już nie to samo teraz.
A z ciekawości - na czym zarabiacie najwięcej?
wysyłanie koni do GP, choćby najsłabszych, ale zawsze wpadnie 16 tys (4 do westu, 4 do klasyki, wygrane po 2 tys), sprzedaż koni takich całkiem dobrych, czasem krycia, wystawiam po 20 kryć za 2 tys i często wszystkie schodzą 😉 ale nie zawsze mam dobrego ogiera. no i nie zapominam o takich pierdołach jak lekcje, głaskanie Topazów, zawsze trochę grosza wpadnie 😉
calore, głaskanie Topazów? A to na ang tak?
na pl też
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12709093można pogłaskać 5 dziennie, każdy daje 50eq albo czasem, ale dość rzadko, diament. i właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że u siebie na pl Topazów nie głaszczę, a u Cierp1enie to i owszem 😁
najłatwiej jest sobie linki do Topazów, Xanthosów, Mróz czy Archimedesa dać na forum ośrodka, ale ostatnio forum widzę tylko na com, nie wiem czemu tak jest.
dzięki dzięki za to głaskanie 🙂
chyba muszę zacząć wysyłać konie na gp, bo jednak 16tys razy 5 dni, to już ładna sumka
Mi jeszcze Topaz diamentu nie dał, a taką miałam nadzieję na te diamenty, przeliczyłam się, nie ma tak łatwo🙂
bo to trzeba być cierpliwym i głaskać codziennie 😉
Głaskam. Dzień w dzień, 5 Topazów. Liczę na rekompensatę w końcu 😁
a ja dziś właśnie dostałam diament od Topaza 😎
zamieni się ktoś ?
za to samo na pl
mam też kf i inne
Black Orchid
x 4
Pandora's Box
x 4
Ploutos' Parchment
x 3
Achilles' Heel
x 3
Poseidon's Horseshoes
x 2
Croesus' Fortune
x 2
Bonus Pack
x 2
Water of Youth
x 1
jest jakiś limit kart, które można wygrać w zawodach danego dnia jednym koniem? niczego takiego się nie doczytałam, ale coś mało mi ich wpada - dzisiaj w sumie 3 x brązowa, 1 x złota
z topazów jest 1 diament 🙂
2 karty na dzień za zawody
U mnie dziś 3 brązowe i jedna złota
na pl też
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12709093
można pogłaskać 5 dziennie, każdy daje 50eq albo czasem, ale dość rzadko, diament. i właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że u siebie na pl Topazów nie głaszczę, a u Cierp1enie to i owszem 😁
najłatwiej jest sobie linki do Topazów, Xanthosów, Mróz czy Archimedesa dać na forum ośrodka, ale ostatnio forum widzę tylko na com, nie wiem czemu tak jest.
No proszę, ile ja rzeczy jeszcze nie wiem. A jak wy je znajdujecie? Bo chciałam pogłaskać jeszcze 4, ale nie mam pojęcia jak ich szukać.
xxagaxx, ja w katalogu koni wpisuję "Topaz" i od drugiej czy trzeciej strony zaczynają się te do głaskania 🙂
szkoda, że punktów dorastania nie można kupować, tak jak kiedyś na angielskim, za equus po prostu 🙁
ja topazy wyszukałam mniej sprytnie, po protu przeglądając konie kilku czołowych graczy. tak samo znalazłam sobie mrozy 😉
dzięki wielki 😉
A mrozy to są Snowy?
sei ja to w ogóle nie ogarniam. Grałam kiedyś na ang i wszystko było jakieś takie prostsze, a teraz tu się gubię :P
Mrozy to klacz boska Mróz
też ją wyszukujesz i codziennie rozpuszczasz, co jakiś czas daje okrycie hypnoz (jakoś tak :hihi🙂
hypnosa to raz 😉 a dwa to po ang. Mróz to Frost, a Snow to Śnieżek 🙂 jest jeszcze Mist, czyli Mgła i jakieś inne ale nazwy już mają podobne 😉
xxagaxx, dla mnie granie po angielsku w ogóle jest prostsze 😁
Dziewczyny, pilnie kupie nyksa za 3 kupony 😀
jakieś jeszcze konie na pl dają coś w zamian za głaskanie? 😀iabeł: