Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Gozya, tak. Ja z Sopotu. A Ty kto?? 😉

rewir, a grzeczny byl. Troszek sobie bryknal, ale ok. Tylko mu sie deczko nogi plataly... heh

Anaa, to koniecznie trzeba zrobic male spotkanie i sie zapoznac. 😉

Zapnij się, witamy witamy. Nareszcie dotarlas na forum 😉

Sigma, wrzucilam fotke twojego dziela do watku o goleniu. Niestety moj post byl tam wczesniej ostatni i watek tkwi gdzies tam na ktorejs tam stronie.
Klami - mam się bać? 😉
Ja pewnie będę latać z aparatem foto wszędzie gdzie tylko się wcisnę 😉 Ale można się jakoś umówić 🙂
Anaa, wiesz. pomorscy voltovicze do groznych naleza. 😉
Trzeba sie jakos konkretnie umowic coby sie nie szukac przez x godzin. 😉
crazy, Ty się wynosisz z Hipo? myślałam, że już mnie nic nie zdziwi, a jednak. Gdzie się przeprowadzasz?
Taaak.. Wlasnie zrobilam 15 rundek winda... jestem wykonczona.. Ilez ja rzeczy zgromadzilam przez 4 lata... Ale wywioze juz nakgorsze rzeczy, a takie bez ktorych tu przezyje... A za 2 tyg  ciezarowka bedzie 😉
Klami - spoko, dam znać jak będę wiedzieć coś więcej 😉
Crazy - te stosy czapraków ;P 😁
Anaa, czekamy.  😉
Kochana... ja czaprakow, derek, owijek nawet nie tknelam.. to to chyba poleci przez balkon:P

Ale maszyna do szycia, materialy, ksiazki, notatki,flotsy, puchary.. kurtki... Ludzie :P W zyciu nie wiedzialam ze tyle tego jest
Ponia   Szefowa forever.
15 lutego 2009 22:11
crazy to gdzie wybywasz??
Jak najdalej stad..
ja czasem jak robię porządek w różnych pierdołach to jesem przerażona ;-)
a w ogóle to niedawno doszłam do wniosku, że jak będę kupować mieszkanie to musi być spore... a i tak połowa to będą szaaaafyyyy.... 😉 (trzeba grac w totka!🙂😉
Klami ja też z tamtych stron 🙂 konkretnie śmigam na grubym rudzielcu, ale nie moim :P [szkołkowicz, jeszcze. 🙄]
Zuziasta taaaakk będę 🙂 Aurą pojadę L P a Siwkiem Mistrzostwa .. Kurde powoli wracam ale zrobiłam się jeszcze bardziej dzika naz zawsze .! myślałam że nie można bardziej niż dawniej.. a tuuuu 🙂😉 hihi .. wszystko chce TU TERAZ I KONIEC KROPKA .! . noooo ale dobrze jest.

eeejjj powiedzcie mi co GLEBA robi na koniach ? Boże jak tak Go uwilebiam ... raz widziałam Go w Dworku Zielenin i stał koło mnie... myślałam, że padne.! a potem po wypadku byłam w Sopocie nie Mistrzostwach Pomorza ale tylko ogladałam bo noga w stabilizatorze i obojczyk złamany. No i gadam z Mama a tu mi GLEBA przechodzi koło nosa.. aaaaaaa szał 🙂😉 aż mama myslała,że zemdlałam hihi 😀 nie no beka musi być :PP

eee crazyy miałaś mnie odwiedzic i cooo ?;> dojechać nie możesz ? zaspy czy jak ?:PP hihi...;.

kto będzie w ten weekend w Sopocieee /? kto bedzie startowac?

pozdrawiam ;D
Ponia   Szefowa forever.
16 lutego 2009 18:46
Zapnij się to walcz dzielnie na mistrzostwach!!:*
Zapnij się Gleba jak ja jeszcze w Sopocie byłam to sobie pomykał na konikach 🙂 i raczej dość często można było go tam spotkac.
I obrazamy sie na crazy ze ucieka!!!! nie ma tak dobrze:P:P
Arwena,  ja sie obrazam na ciebie! nieladnie sie na hali zachowujesz, oj nieladnie :P
Ponia   Szefowa forever.
16 lutego 2009 20:40
Zapnij się Gleba jak ja jeszcze w Sopocie byłam to sobie pomykał na konikach 🙂 i raczej dość często można było go tam spotkac.

Ja nie wiem czym wy sie tak zachwycacie;P
Facet jak facet a to ze wystąpił w Y.c.D  no to co>?
aaa do mnie powiedział Dziękuje jak drzwi do hali mu przytrzymałam bo akurat wchodził:P aaaaaaaa 😎
Moon   #kulistyzajebisty
16 lutego 2009 20:42
Czyżby Arwena nie uśmiechała się do kamer i nie machała do mamusi? xD
Ojjj nie! nie ładnie!

E... Gleba? A który to?  🙄 🤔wirek:
Cooooo ty! ta bezczelna Arwena, wyobraz sobie, chciala KLUSOWAC na hali! gdy ja sobie spokojnie stepowalam i na mnie krzyczala! bezczelenstwo no :P hahahahahahah
Gozya, jaka tajemnicza. Ujawnisz sie??

Sluchajcie, mnie to bardziej absorbuje dzien jutrzejszy a mianowicie co wlasciwie zrobic z koniem jak ta hala bedzie zamknieta??
Ponia   Szefowa forever.
16 lutego 2009 21:53
Gozya, jaka tajemnicza. Ujawnisz sie??

Sluchajcie, mnie to bardziej absorbuje dzien jutrzejszy a mianowicie co wlasciwie zrobic z koniem jak ta hala bedzie zamknieta??

why będzie zamknięta?
ponius, podloze zamierzaja zrobic.
podloze bedzie 'sie robilo'
I ciekawe co z tego wyjdzie. Jesli nie bedzie nic lepiej albo tylko niewiele lepiej to sie chybe niezle wsciekne  za ten calutki dzien zamkniecia hali.
Ponia   Szefowa forever.
16 lutego 2009 22:00
aaale tak całkiem od nowa? czy jak?
Tego nie wie nikt chyba poza "gora". (ale moze sie myle)

Wnioskujac jednak z tego, ze potrzebuja calutkiego dnia to chyba bedzie jakas glebsza zabawa. Na zwykle dosypanie / wyrownanie to ze 4 godziny gora.
Jesli jednak skonczy sie na zwyklym wyrownaniu to sa smieszni.
Klami, skrobie do ciebie PW
ojjj wiem ... Gleba jest zwykłym facetem .. ale jak super tańczy. wszystko potarfi zatańczyć.! od HIP-HOPu po samą Mambo.. to jest piękne 🙂 i o to mi chodzi..

Dziękuje Poniuś. a Ty będzieszzzz /.?
Ponia   Szefowa forever.
17 lutego 2009 17:36
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg177796#msg177796 date=1234886615]
ojjj wiem ... Gleba jest zwykłym facetem .. ale jak super tańczy. wszystko potarfi zatańczyć.! od HIP-HOPu po samą Mambo.. to jest piękne 🙂 i o to mi chodzi..

Dziękuje Poniuś. a Ty będzieszzzz /.?
[/quote]

Nie, nie będzie mnie bo akurat mi się semestr letni zaczyna i muszę pojawić się na uczelni.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się