Końska rewia mody cz. 3

Pare miesięcy temu chciałam coś zamówić w Apollosie i dostałam od nich mejla, że sklep się likwiduje i zapraszają do innego nowego ale, że długo nie działał mi link do owego nowego sklepu to juz go nie pamiętam.
wątek zamknięty
Mi w każdym dziale pojawia się taka informacja:

1054 - Nieznana kolumna 'p.products_id' w on clause

select count(p.products_id) as total from products_description pd, products p left join manufacturers m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id, products_to_categories p2c left join specials s on p.products_id = s.products_id where p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '1' and p2c.categories_id = '240'

[TEP STOP]

podobno miało to byś poprawione na początku Nowego Roku. 15 luty to się jeszcze liczy jako początek?
wątek zamknięty
Strona sklepu Apollosa nie działa już baaardzo długo 🤔 
wątek zamknięty
Strona apollosy niestety nie bardzo dziala. Podobno miala zaczac normalnie funkcjonowac jakos na poczatku roku.
Z tym, ze sklep dziala, tylko trzeba sie z nimi kontaktowac mailowo. Niedawno kupowalam komplecik ES delft i wszystko sprawnie zalatwili i wyslali.
wątek zamknięty
Ślicznie wygląda na Twoim Gniadoszu ten komplecik, widziałam w innym wątku  😜 a na pierwszym zdjęciu wygląda jak szary  😉
wątek zamknięty
Pisałam do Inter Api z pytaniem kiedy będzie nowa kolekcja Eskadrona u nich. Dostałam przed chwilą odpowiedź:

Witam.

Nowej wiosennej kolekcji Eskadrona spodziewamy się na dniach.  Na pewno
będziemy rozsyłać klientom komunikat z informacją od kiedy będzie dostępna
ta kolekcja.

edit: napisałam w odpowiedzi, że mam nadzieję na normalniejsze ceny niż w Mustangu (nie obraziłabym się gdyby były takie jak w poprzedniej kolekcji) 😉
wątek zamknięty
ja się obawiam, że ten różowy dralonik mnie zabije... ah...
poza tym mam wizję na żółtego cottona - i chyba to już 😉
wątek zamknięty
Mój nowy środek komunikacji
fioletowy metalik (hit sezonu)
wątek zamknięty
nooo a fiolet  modny  teraz jest  😉  ładne :P
wątek zamknięty
espana łądny fiolecik, nie ma co 🙂 a co się stanęło, że się poruszasz na nim?
wątek zamknięty
aien piątek 13-go 😉 konik skoczył mi na nóżkę (pisałam o tym w KR)
wątek zamknięty
współćzuję. nie doczytałam się, nie jestem w stanie przeczytać całego forum XD
wątek zamknięty
kilka perełek z niemieckiego ebaya:

[url=[[a]]http://cgi.ebay.de/Eskadron-Dressur-Schabracke-yellow-toffee-Bandagen-DL_W0QQitemZ140300029300QQcmdZViewItemQQptZSattelzubeh%C3%B6r?hash=item140300029300&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229[[a]]|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318]KLIK[/url]

[url=[[a]]http://cgi.ebay.de/Eskadron-Summergreen-Schabracke-Bandagen-Abschwitzdecke_W0QQitemZ140300031091QQcmdZViewItemQQptZSattelzubeh%C3%B6r?hash=item140300031091&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229[[a]]|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318]KLIK[/url]
[img]http://i.ebayimg.com/24/!BMPHob!Bmk~$(KGrHgoOKjcEjlLmYj(RBJjf!wSDRg~~_1.JPG[/img]
[url=[[a]]http://cgi.ebay.de/Eskadron-Himmelblau-Schabracke-Bandagen-Abschwitzdecke_W0QQitemZ140300032332QQcmdZViewItemQQptZSattelzubeh%C3%B6r?hash=item140300032332&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229[[a]]|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318]KLIK[/url]

[url=[[a]]http://cgi.ebay.de/Eskadron-NICI-Schabracke-rosa-Pony-VS-passt-fuer-17_W0QQitemZ270341761011QQcmdZViewItemQQptZSattelzubeh%C3%B6r?hash=item270341761011&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229[[a]]|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318]KLIK[/url]
wątek zamknięty
Anaa Eskadrony prześliczne !  🙇
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
16 lutego 2009 16:16
Ten Nici to chyba jakiś przefarbowany:-)
Mam taki ale w mój ma normalny kolor- kremowy:-)
wątek zamknięty
Tez o tym odrazu pomyślałam  , na bank przefarbowany  😉
wątek zamknięty
coś dla maniaków filoletu:

😉
wątek zamknięty
Lovely cuda znalazłaś, ja chyba zostane maniakiem 😀
wątek zamknięty
I jeszcze coś takiego 🙂 :

wątek zamknięty
Chcecie pobawić się w jury?
Z racji tego że mam przymusowy tydzień wolnego (dodatkowy :hihi🙂 przerobiłam Kuckę w różne zestawy kolorystyczne:

Który najlepszy? Coś innego proponujecie?  😉
wątek zamknięty
Szkoda tylko, że rozmiar pony. Dla wyrosiętych kucyków będzie za mały 🙁
wątek zamknięty
fin,
1,2 😜 , 3,4   i 3 od dołu  😁
wątek zamknięty
pierwsza - czekolada i ostatnia lemonka ;-)
wątek zamknięty
Mnie się podoba 1-4 i ostatni, tylko może trochę mniej intensywny zielony, taki bardziej jak kiwi.

Powinny na niej jeszcze ładnie wyglądać odcienie błękitu czy niebieskiego i spróbowałabym jakiejś zgaszonej czerwieni, może jakiejś ceglastej.

Mój Glut ma podobną maść latem, tylko bardziej nierówną, jak podpalany owczarek.
wątek zamknięty
wasia   Goniąc marzenia!
16 lutego 2009 19:44
fin
Granat z jakąś jana lamówką, czerń, biel.. To napewno.
Beże też niczego sobie.
Zieleń owszem, ale czy nie zastanawiałaś się nad czymś mniej intensywnym?  😉
A błękitny?
A RÓŻOWY?  😎
wątek zamknięty
2 i ostatni 😉
wątek zamknięty
Dzięki, nie spodziewałam się aż takiego odzewu  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Teraz mam czarny, ciemnozielony, granatowy i szary i niciaka pomarańczowego. Z nowej kolekcji eskadrona zastanawiam się jasnym żółtym i czekoladką (to na pewno - przegłosowałyście 😉 )
Dodam tylko, że ona na lato ma jaśniejszą sierść - coś jak Burzowy Piorek

wasia błękitny jakoś mi się nie podoba, miałam niebieski (aqua) i bardzo nie lubiłam go na mojej kobyłce.

Nad różowym się nie zastanawiałam, bo chyba zostałabym wyrzucona ze stajni  😁 raczej nie biorę go pod uwagę.
Korci mnie biały i bardzo jasne beże, ale boje się, że po każdej jeździe rzeczy będą lądować w pralce  🙄
wątek zamknięty

Dodam tylko, że ona na lato ma jaśniejszą sierść - coś jak Burzowy Piorek

tez będą jej pasować te kolorki  😉
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
16 lutego 2009 20:02
Jaka jest różnica między Brilliantem a Impulsem Eskadrona? Patrzę na zdjęcia equi-shopu i nie widzę różnicy. Kto mnie uświadomi?
wątek zamknięty
siwa folblutka, materiałem 😀 co do pikowania nie jestem pewna...
Impuls ma taki zamszowy a Brilliant normalny
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.