JAK PRAĆ OWIJKI ESKADRON

MAM PYTANIE JAK PRAĆ OWIJKI ESKADRONA?
wątek zamknięty

Ręcami?
wątek zamknięty
borkowa.   silesian team
07 maja 2013 17:57
[quote author=Carlemi link=topic=91460.msg1768785#msg1768785 date=1367945400]

Ręcami?
[/quote]
pralką też można
wątek zamknięty

NORMALNIE
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
07 maja 2013 18:06
Przed praniem przemawiać do nich spokojnym, melodyjnym głosem, gdyż jak wszyscy wiemy, OWIJKI ESKADRONA są bardzo wrażliwe. Następnie napuścić trochę ciepłej wody do wanny/miski/brodzika, wlać trochę płynu do kąpieli ( nie szczypiącego w oczy) i wrzucić 4 gumowe kaczuszki (po jednej dla każdej owijki). Pobawić się z owijkami przez 30-4 minut, aż woda będzie chłodna, a rzepy się pomarszczą. Wytrzeć delikatnie i ubrać w szlafroczki.
wątek zamknięty
borkowa.   silesian team
07 maja 2013 18:07
Przed praniem przemawiać do nich spokojnym, melodyjnym głosem, gdyż jak wszyscy wiemy, OWIJKI ESKADRONA są bardzo wrażliwe. Następnie napuścić trochę ciepłej wody do wanny/miski/brodzika, wlać trochę płynu do kąpieli ( nie szczypiącego w oczy) i wrzucić 4 gumowe kaczuszki (po jednej dla każdej owijki). Pobawić się z owijkami przez 30-4 minut, aż woda będzie chłodna, a rzepy się pomarszczą. Wytrzeć delikatnie i ubrać w szlafroczki.

naplułam na monitor 😁 😁
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
07 maja 2013 18:08
Można też i tak:

😎
wątek zamknięty
Carlemi: naprawdę masz takie owijki? Prwadziwe? Dasz pomacać? Daaaj, co? Nie pobrudzę. Albo upiorę może?
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
07 maja 2013 18:16
Po co prać? One się nie brudzą. A jak się brudzą, to znaczy, że masz fejki. 🙁
wątek zamknięty
dempsey   fiat voluntas Tua
07 maja 2013 18:36
PIERZE SIE, PIERZE, INO SIE NIE WYZYMO

(hm całkiem fajny ten capslock)
wątek zamknięty
Również myjąc owijki eskadrona trzeba uważać aby nie dotknąć miejsc intymnych bo to skaza na całe życie,mogą nie dać potem się zawinąć na konia.
wątek zamknięty
jak markowe owijki to w markowej pralce w markowym płynie, albo recznie - markowa miska i .... wypielęgnowane dłonie 🙂
inaczej moga stracić "zaje...stość" jak będą traktowane jak pospólstwo...

Lov, padłam i nie moge wstać 😀
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 maja 2013 19:14
Ale jesteście! 😵
Kochana nie martw sie tymi Voltopirami! Owijek Eskadrona się nie pierze używasz ich aż sie pobrudzą i wyrzucasz! Wiadomo, stać Cie na Eskadrona to stać Cie na nowego Eskadrona 🙄
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
07 maja 2013 19:22
Strzyga, no przy tych pomarszczonych rzepach i przy szlafroczkach to umarłam 😂 Dobrze że nie mam owijek eskadrona bo nie mam tylu gumowych kaczuszek 😎
wątek zamknięty
07 maja 2013 19:24
OWIJKI ESKADRONA TO DELIKATNE STWORZENIA, TRZEBA O NIE ODPOWIEDNIO DBAĆ. Nie ma to jak dobry caps 😀
wątek zamknięty
ej, fejki masz na 100 pro  🙄
przecie każdy ESKADRON ocieka zajebistością, jak ma się do nich brud przyczepić  🤔
wątek zamknięty
Przeczytałam OWSIKI 😵

Strzyga  😂  👍 mistrzu! Mój biedny monitor jest cały mokry...  😁
wątek zamknięty
lacuna   Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie..
07 maja 2013 19:29

Chyba sobie to wydrukuję i powieszę nad biurkiem 😁 You have made my day :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=Strzyga link=topic=91460.msg1768803#msg1768803 date=1367946391]

naplułam na monitor 😁 😁
[/quote]

A potem trzeba zaspiewać piosenkę do każdej owijki z osobna

Ach SCHNIJ kochanie.
Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz, dostaniesz.
Czego pragniesz daj mi znać,
ja ci wszystko mogę dać.
Tylko SCHNIJ Ku...a mać

"
wątek zamknięty
Przeczytałam OWSIKI 😵

...że przeczytałaś "JAK PRAĆ OWSIKI ESKADRONA"?  🤣
wątek zamknięty
07 maja 2013 19:35
Ja po prostu znam się na sprzęcie jeździeckim, wiem jak go trzeba traktować. Wy, barbarzyńcy wrzucacie do pralki, to wam się purchlą, kurczą i mechacą. Ot co!
wątek zamknięty
[quote author=Arroch link=topic=91460.msg1768891#msg1768891 date=1367951268]
Przeczytałam OWSIKI 😵

...że przeczytałaś "JAK PRAĆ OWSIKI ESKADRONA"?  🤣
[/quote]

Tak dokładnie i nawet przez moment się zastanawiałam co to są OWSIKI ESKADRONA, ale na szczęście wpadłam na to, żeby przeczytać drugi raz  😁
wątek zamknięty
owsiki Eskadrona - bardzo powazna choroba, a ty sie z niej smiejesz
wątek zamknięty
Ale jesteście! 😵
Kochana nie martw sie tymi Voltopirami! Owijek Eskadrona się nie pierze używasz ich aż sie pobrudzą i wyrzucasz! Wiadomo, stać Cie na Eskadrona to stać Cie na nowego Eskadrona 🙄

przyganiał kocioł garnkowi! 😀
ja mydłem bym proponowała nie prać, bo zostawia osad! 😀
wątek zamknięty
O matko! Wróciłam do domu zmęczona, wchodzę na Re-voltę i pluję ze śmiechu na monitor 😁. Strzyga rozwaliłaś mnie na łopatki 👍
wątek zamknięty
[quote author=borkowa. link=topic=91460.msg1768805#msg1768805 date=1367946457]
[quote author=Strzyga link=topic=91460.msg1768803#msg1768803 date=1367946391]

naplułam na monitor 😁 😁
[/quote]

A potem trzeba zaspiewać piosenkę do każdej owijki z osobna

Ach SCHNIJ kochanie.
Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz, dostaniesz.
Czego pragniesz daj mi znać,
ja ci wszystko mogę dać.
Tylko SCHNIJ Ku...a mać

"
[/quote]

Hahahah moja biedna komórka! Utopiła się w mojej ślinie, ale okej !

Poza tym, owijek nie można prać w BYLE CZYM! Owijki trzeba prać w MARKOWYM PŁYNIE ESKADRONA do tkanin miękkich i odpowiednio dobrać szamponik do maści!
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 maja 2013 20:09
[quote author=Zairka link=topic=91460.msg1768877#msg1768877 date=1367950497]
Ale jesteście! 😵

przyganiał kocioł garnkowi! 😀
[/quote]
Ej! Ej! No przecież ja tak robie! 😀iabeł:
wątek zamknięty
owsiki Eskadrona - bardzo powazna choroba, a ty sie z niej smiejesz

przyczyną - nieodpowiednie traktowanie. bez należytego szacunku 🙂

tak mi się przypomniało z tą "markowością-zaje...ścią" (tyle,że żart swiadomy :P) pojechalam na przegląd gwarancyjny auta do salonu (po roku czy 2 od zakupu) dyktuje usterki, pełna powaga obu stron cała rozmowę:
-lewy przedni reflektor zaparowany, znaczek śniedzieje, szyba się zacina...no i sie ubrudził!
-ubrudził? no jak to? nowe auto? no nie może być! też to wpiszemy! faktycznie! czeto się zdarza?
-no jeszcze nie myłam, no ale ..no miał byc nie brudzący ten kolor...tak mi doradził sprzedawca żeby taki wziąć
-faktycznie, żeby nowe auto się pobrudziło...skandal! (...) a paliwo sie nie skończyło?
-i to wiele razy...  ;/ ...
-no to już w ogóle, co za tandete robią... to już zgłosze do fabryki -wada produkcyjna, i to brudzenie... powinna pani nowe dostać i rekompensatę
-za straty moralne...

ludzie czekający na odbiór swoich aż się krztusili ze śmechu 😉
wątek zamknięty
cóż za wspaniała loża szyderców, potraficie humor potrafić 😀
wątek zamknięty
opolanka   psychologiem przez przeszkody
07 maja 2013 20:41
Strzyga, aszhar, no po prostu bomba hahaha nie mogę się podnieść z podłogi.

Szlafroczki hahaha

Ale o kapciuszkach zapomniałaś. A jak są jeszcze nowe, to koniecznie czapeczki.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.