Kącik Ujeżdżenia
O! Dal samego zestawu sędziów warto jechać 🙂 (nie, ja nie jadę 🙂 oby były też w przyszłym roku). Zapowiada się super.
Ja myślałam, ale na razie nie ma decyzji.
halo ,będą jeszcze 2 razy czy 3 razy ale już tylko regionalki łączone z wkkw ,cdny to pierwszy raz są tam organizowane.
Ja jadę na bank 🙂
DressageLife Mnie pytałaś? Po treningu super,pierwszy trening a z młodzikiem już wiemy w jakim kierunku pracować i widać poprawę już po 1 jeździe w week następny trening z P.Michalem 😅
Kto jest w Radzionkowie? Zachęcam do przyznawania się, jestem na miejscu do niedzieli 🙂
Ja prawdopodobnie będę jutro 🙂
2) Kto odwiedza ZR+ZO w Michałowicach, 17-19.05 🏇 ?
ja 😎
Marta mówiła, że otworzą rundy z ogólnopolskich, więc pojadę rundę C w ramach ZR 🙂
A Ty?
brunatna, juliadna, Zorilla startujecie?
oo, fajnie 😉 Upomnę się o frak 😁
Ja jadę to co zwykle, miszczu kl.P 🙄 P2x2, P3 i P4. We środę 15.05 mam odznakę, jak znowu nie zdam, to przysięgam że zacznę pływać synchronicznie a nie jeździć konno... Te Ptki już mnie nużą.
kolebka Ty dalej z odznaką w plecy? Aż się uśmiałam 😁
Frak mam, czeka na Ciebie, bo ja od zeszłego sezonu mam już swoją szytą na miarę jaskółkę 😎
A nie wiesz czy ktoś od Was w ogóle na C się pisze?
🚫
Bo nie zdałam w grudniu! Yes, you can call me god :P
Więc mam poprawkę 15.05, ale jadę na koniu co chodzi GP w skokach 😁
Okej, to weź ze sobą fraczek 🙂
A od nas na C to hmm, chyba tylko Martel z panem Potockim. Reszta niżej, Lki i Ptki głównie, pewnie Haluk idzie CC.
do Radzionkowa wybieram sie w niedziele
Ja nie mialam startowac no i tego nie robie, ale jada 4 koniki od nas na Ptki.
Zorilla a czemu nie jedziesz? I kto od Was startuje? 🙂
W ogolnie nie mialam, mialam jechac zawody tydzien wczesniej i tydzien pozniej np to byl powod 😉
Fanfara, Robinia, Umberto i chybaa Platyna
Dziś znów trening z p.R 💃 Jak będę po treningu to napiszę jak się pracowało,i czego się nauczyliśmy.
Lepiej Elu?🙂
Dziś znów trening z p.Rapcewiczem 💃
bardzo fajnie, ale co ta informacja wnosi do tego wątku?
Jeśli już piszesz, to opisz przebieg treningu np.
jeżeli jestem posiadaczem brązowej odznaki, to żeby wystartować w regionalkach L klasy muszę rejestrować się w jakimś konkretnym klubie, tudzież załatwiać bpk? Bo z tego co pamiętam, albo ktoś mi naopowiadał brązowa automatycznie rejestruje osobę w wzj, tak więc muszę składać cokolwiek do pzj? 🤔
ententa, nie rejestruje automatycznie brązowa. Musisz iść do wzj i zarejestrować się. Jak nie chcesz być w klubie to BPK ale to kosztuje wtedy zamiast 30zł to 150 😉.
Musisz mieć też zrobione badania sportowe. Jeśli będziesz się rejestrować w DZJ to zadzwoń do Madzi Podsiadły i ustal z nią wszystko - bardzo pomocna osoba 🙂
epk, dziękuję bardzo :kwiatek:
czy Holger Münstermann był mistrzem świata ?
jako skoczek wogóle nie mam pojecia co kto kiedy i gdzie w ujezdzeniu ...
czy ma ktos jakiekolwiek info na temat tego zawodnika/trenera ?
świata? Miał na pewno brąz w Mistrzostwach Niemiec, więcej nie wiem.
http://www.dressage.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1767&Itemid=50
Ktoś się wybiera ?
Wygląda na to, że ja 🙂 Zapowiada się ciekawie. Był ktoś w Kwiekach na zawodach? Jak warunki, atmosfera itp?
Oo super 🙂 Jakie klasy jedziesz ? 🙂
Rundę C. A Ty będziesz, startujesz? Jakie klasy?
Ja startuję L i P na dwóch koniach 🙂 To pewnie się zobaczymy
Ja startuję L i P na dwóch koniach 🙂 To pewnie się zobaczymy
Super 🙂
Hej, w związku z planami wyprowadzki na Pomorze, szukam wszelakich informacji na temat a) stajni w odległości do 30km od Gdańska b) trenerów.
Interesuja mnie opinie o hipodromie w Sopocie, oraz szukam kogoś z kim można sensownie potrenować, jeżdze ujeżdzenie na poziomie N klasy, mam 6 letniego konia i chciałabym wiedzieć czy w pomorskim jest ktoś kto za normalne pieniądze jest wstanie podjąć się współpracy i pomocy w dalszym rozwoju. Jeśli ktoś coś poleca to proszę info na priv 😉
Jeśli chodzi o stajnie to zapraszam do lascalli. Mnie trenuje p. Łukasz Kaźmierczak co prawda to wkkwista ale fajnie mi się z nim pracuje.
Z ujeżdżeniowych trenerów godnych polecenia to masz jeszcze: p. Małgosię Pawłowską ,też dojeżdżała do nas do stajni i p. Asię Lopko ale aktualnie mieszka troche za Gdańskiem 🙂
Na zawodach w Kwiekach atmosfera można powiedziec neutralna, podłoże na czworoboku bardzo dobre, boksy w namiotach rozkładane. W zeszłym roku było trochę ciężko z noclegiem, nie wiem jak jest teraz, może na miejscu jest więcej miejsc. Generalnie myślę, że można spokojnie wybrac się tam na zawody bez obaw 😉