NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

incognito, zamierzasz się odnieść do mojego wpisu, ewentualnie wkleić potwierdzenie przelewu?
Numer konta wysyłałam ci 25.07.2012
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
02 maja 2013 19:22
Przelew może był dokonany może nie zajmował się tym mój facet prosiłam go o wysłanie i wybacz nie monitowałam czy dosłał ci 8zł 😉
Dworcika   Fantasmagoria
02 maja 2013 19:24
incognito, ale to była Twoja sprawa, żeby oddać epk pieniądze. Obojętnie czy to 8 czy 80zł :/ Jak Twój chłopak dał d*py, to jest Twój problem i oszustwo leci na Twoje konto. Co nas obchodzi obcy facet, którego chyba nie ma na forum i z którym epk nie robiła żadnych interesów? 🤔
incognito, widzisz, tu chodzi o ZASADĘ 😉. I nie interesowało mnie 8 zł a twoja ODPOWIEDŹ. Dziękuję, wiem już wszystko. Ja sprzedawałam śrutę tobie, a nie twojemu chłopakowi, kuzynowi czy babci... Właśnie takie masz podejście do cudzych pieniędzy...
Pursat   Абсолют чистой крови
02 maja 2013 19:33
incognito, ja pierdzielę, weź już może nic nie pisz, bo z każdym postem robi się coraz bardziej żałośnie... 😵
masakra jednym słowem
incognito coraz bardziej się zniżasz
Nord   -"Bryknąć Cię?"-zapytała Łoza
02 maja 2013 20:42

incognito coraz bardziej się zniżasz

Już się zakopała...
Czyli z relacji forumowiczów incognito to oszustka i złodziejka od dawna
Przykre, że z takimi użytkownikami spotykamy się na forach 🙁
Ale przynajmniej wiadomo z kim nie robić interesów żadnych
Mam nadzieję, że wszystkie Wasze transakcje zakończą się zwrotem pieniędzy. W innym przypadku może się zgadacie i razem zgłosicie sprawę na policję?
dempsey   fiat voluntas Tua
02 maja 2013 20:56
Przelew może był dokonany może nie

😲
Natomiast moje działania w kwestii sprzedaży przedmiotu to również moja sprawa

no tak, zwłaszcza gdy kupujący nie otrzymuje towaru - to faktycznie wyłącznie Twoja sprawa

😲 😲
co to się dzieje, plamy na słońcu czy co?
ludziom się mózgi lasują?
najpierw jedna zakłada wątek w którym prezentuje pomieszanie zmysłów
teraz druga upiera się że białe jest czarne

strach tu wchodzić

jestem za banem
Też jestem za banem, postawa incognito to jawne plucie w twarz ludziom.
Modzi nie ma jakiegoś "paragrafu" na to dziewczę? Ja się tylko zastanawiam czy w realu byłaby taka "mundra" ...
Dworcika   Fantasmagoria
02 maja 2013 20:59
W realu dostałaby w pysk i skończyłaby głupio szczekać.
Ktoś tu miał w podpisie "jakby można było dać przez neta w ryj..." że też się takie coś wyrodzi i nie wstydzi tlenu marnowac.
Dworcika   Fantasmagoria
02 maja 2013 21:10
Któryś z forumowych panów 😉
Brzydze sie oszustami, sama czekam na realizacje dwoch transakcji juz jakis czas i zaraz mnie cos trafi. Tym bardziej, ze to tez slale bywalczynie forum.
dempsey   fiat voluntas Tua
02 maja 2013 21:11
[quote author=szalonakobyła link=topic=5367.msg1764860#msg1764860 date=1367524894]
Ktoś tu miał w podpisie "jakby można było dać przez neta w ryj..." że też się takie coś wyrodzi i nie wstydzi tlenu marnowac.
[/quote]
ogurek ofc
I ogurek miał rację. znowu. chciałabym żeby nasze gadanie coś na tą dziewuchę podziałało ale to chyba walenie głową w mur...
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
02 maja 2013 21:21
Też jestem za banem, postawa incognito to jawne plucie w twarz ludziom.

ja tez jestem za tym samym, może odechciałoby się następnym wieśniarom oszukiwać ludzi
w ogóle żenada, za 80 i 8 zł zrobić z siebie oszustkę  😲

ty to dopiero jesteś tania z.d..a  😉... tylko za tyle się scur...ć
ja pierniczę..ludzie 1zł potrafią przelać i mailują czy doszło...
z tą policją to nie jest zły pomysł
kurcze... jak w filmie normalnie 🤔
emptyline   Big Milk Straciatella
02 maja 2013 22:10
Ależ to obrzydliwie chamskie i prostackie, że też nie wstyd takim osobom i że jeszcze mają tupet wyskakiwać z buzią!
czy jest gdzieś podczepiona ostatnia wersja listy?
jak zaczyna ktoś kręcić to wiadomo od razu, że będą problemy, jak ktoś jest uczciwy i jest zdecydowany kupić / sprzedać to wszystko idzie bezproblemowo
jak dla mnie osoby, które oszukują, kręcą itd nie powinny bawić się w handel i na pewno nie mieć tu możliwości sprzedaży...
03 maja 2013 08:53
Szukacie sensacji i problemów tam gdzie ich nie ma ok niech doker idzie na policje o te 80zł a epk o 8 będzie zabawnie 😉
pomijając już kwestie, że z doker się dogadałam

Poza tym ja postąpiłam jak postąpiłam olewając sprawę i nie angażując się zbytnio w jej rozwiązanie oczywiście mój błąd ale to w żaden sposób nie daje przyzwolenia innym osobą na obrażanie mnie i chamskie odzywki
bo ja nikogo personalnie nie obrażałam w przeciwieństwie do was 😉 więc ktoś tu jednak ma problemy z kulturą
No właśnie - może da się ograniczać jakoś funkcje forum? A tych przyłapanych na oczywistym oszustwie jednak banować. Przecież to nie możliwe, że nie możemy sobie poradzić z takimi ludźmi wśród nas.

incognito, ja to już dawno wiedziałam, że Tobie zwoje mózgowe działają w sposób ograniczony. I to bardzo. Jakby mi zależało na tych 8zł to bym szybciej sprawdziła konto niż po 10 miesiącach. Nie mówiąc już o tym, że nie zgodziłabym się na przelew - bo pierwsza moja myśl, jak padła taka propozycja to była, że i tak nie zapłacisz...Mam jednak nosa do ludzi  😂 Ale dawaj dalej, dawaj 🙂. Pamiętaj tylko, że Dolny Śląsk jest bardzo mały, baaardzo.  😎
03 maja 2013 09:04
Ja z tego co pamiętam miałam całą kwotę do zapłaty, a o moje zwoje nie musisz się martwić 😉
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
03 maja 2013 09:06
Naprawdę extra by było, gdyby oszustom blokować funkcję ogłoszenia.
Albo w ogóle uciszać i cześć, bo z nimi nawet gadać się nie chce :/

Dworcika   Fantasmagoria
03 maja 2013 09:07
Szukacie sensacji i problemów tam gdzie ich nie ma

Nie ma?
Nie ma, nie ma, nie ma...  :oczopląs:

W sumie racja... nie ma sensacji w tym, że oszust oszukał po raz kolejny. Normalna rzecz i nie ma się czemu dziwić.

Szczypta chilli wpadła po kretyńskim odzewie oszusta, który nie widzi problemu.
03 maja 2013 09:10
Dalej drążycie sprawę kiedy już jest wyjaśnione między mną a Doker. Owszem nie ma problemu dla was, bo to jest mój problem który sama rozwiąże,a wasze prostackie odzywki do niczego nie są mi w tym potrzebne, ale jak to na rv w każdej sprawie wszyscy muszą swoje 5gr dodać 😉
incognito, nie działają... dziecko, ja nie jestem sklepem, żebym Ci miała obowiązek wydać. Ty miałaś przywieźć ODLICZONĄ kwotę. Nawet się wam nie chciało karnąć do sklepu 100 metrów dalej, żeby rozmienić. Nie pogrążaj się.

A co do umówienia się z doker to nie licz na to, że nawet jak jej zwrócisz całość, że ktokolwiek to zapomni. Udaję się do Quanty w celu wymyślenia sposobu na usuwanie takich typów z forum.
03 maja 2013 09:17
Ja niczego zwracać nie zamierzam, bo siodło wysłałam natomiast zamierzam pójść na pocztę sprawę wyjaśnić, bo siodło jednak wielkości kubka nie jest i ciężko żeby nagle zniknęło.
A w takiej sytuacji cała lista użytkowników, którzy są "oszustami" powinna zostać usunięta z forum 😉
A w takiej sytuacji cała lista użytkowników, którzy są "oszustami" powinna zostać usunięta z forum 😉

Właśnie, właśnie! :-) o to mam chodzi.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się