NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE
Umieść cytat
Doker, mimo wszystko przeszłabym się na policje, toć to wyłudzenie jest
dokładnie ! przecież masz całą korespondencję ...
nie daj się zrobić w balona przez tą brzydka babę w dziwnych bryczesach :/
Uważaj sobie trochę na słowa, a brzydką to jesteś Ty 😉
poza tym polecam okulary, bo w bryczesach nie jeżdżę krecie 😀
A abstrahując od powyższego-to sprawe przemyślałam nerwy opadły i mam nadzieję, że jakoś dojdziemy do konsensusu
ponadto nie czuję potrzeby publicznego tłumaczenia na forum 😉
masz racje, nie tlumacz sie. wszyscy juz sobie wyrobili opinie na ten temat. sympatyczna osoba to ty nigdy nie bylas. ale teraz okazuje sie, ze jestes do tego oszustka. dla mnie to kreuje wystarczajaco jasny obraz twojej osoby. :bum:
...i jeszcze do tego paczy jak żmija 😀
Oooo prosze jak sie panna pieknie zaprezentowala...
swiadczysz tylko i wylacznie o sobie incognito. zeby moc sobie bezkarnie pozwolic na bezczelnosc, trzeba byc albo wyjatkowo urodziwym albo wyjatkowo inteligentnym, przy czym o ile pierwsza cecha moze byc dyskusyjna, o tyle druga nie zadziwiasz. Gratuluje natomiast zadufania i braku refleksji na wlasny temat. szkoda, opinia za czlowiekiem ciagnie sie przez lata, a tutaj tak naprawde nikt nie jest anonimowy.
dla mnie jasne - incognito jest bezczelna oszustka.
faith, lubię to 👍
Dla mnie sprawa jest oczywista. Jawne oszustwo i próba wyłudzenia. Nie ładnie 🤬
Bardzo zależy mi na opinii w dużej mierze mało urokliwych i zakompleksionych babeczek na forum, oj bardzo 🙂 Natomiast moje działania w kwestii sprzedaży przedmiotu to również moja sprawa, ale niestety niektórzy mają bardzo nudne życie i szukają sensacji w internecie oraz okazji do wypuszczenia swojego jadu ajajaj ginę w waszym blasku Wy błyskotliwe mega inteligentne ślicznotki 😉
już pomijając kwestie tego, że bezczelność nijak ma się do inteligencji-ale to już wedle uznania 😎
faith-Twoja opinia najmniej mnie interesuje 😉 w ogóle czyjakolwiek opinia mało mnie interesuje, a każdy żyje na swoje konto, więc nie wiem dlaczego tak Cię boli moja osoba i moje działania, może jakiś problemik ze sobą?🙂
a jeśli coś Ci nie pasuje masz "magiczny" przycisk "ignoruj" 😀😀😀
incognito jesteś aż tak zadufana w sobie? Matko jedyna! Już po Twoich wypowiedziach w temacie ,,Zdjęcia Re-Voltowiczów" wiedziałam, że jesteś jakaś dziwna i zapatrzona w siebie (polecam wizytę u okulisty bo coś jest nie tak z postrzeganiem siebie) ale nie myślałam że aż tak! 🤔
Jesteś taką bezczelną gówniarą, że aż przykro.
Nieważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz.
Skoćzyłaś żałośnie.
Zresztą ja doskonale pamiętam swoją żałosną transakcję z Tobą.
przecież nikomu nie robi różnicy jak kto wygląda, jesli jest uczciwy. a oszust czy złodziej nawet najpiękniejszy to dziadostwo...
incognito ależ zdecydowanie nie musi Ci zależeć na dobrej opinii wśród re-voltowiczów
Po prostu nic tu więcej nie sprzedaż i tyle. Żadna strata dla obu stron
pokemon możesz rozwinąć wątek?
Jakoś przeżyję z tą niebotyczną stratą 😉
Jednak to bardzo ciekawe jak można wykreować swoją osobę na forum żeby być postrzeganym tak, a nie inaczej🙂
Ah tak pamiętam, bo laska 180 i 50kg wagi według mnie nie była super sexi extra i przez to jestem "hejtowana" gdyż moja opinia nie pokrywa się z opinią grona osób, które wypowiedziały się wtedy w wątku 🙂 przykre, że ludzie nie potrafią uszanować odmiennej od ich opinii 🙂
ale cóż to nie temat na takie rozważania 🙂
Jestem oszustką pozdrawiam :*
Wykreowałaś się cudnie.
Śmiem twierdzić, że nie tyle jesteś zadufna, co po prostu głupia.
Wykreować się na głupią, każdy by chciał. To nie byle co.
Dobrze, że Ty jesteś mądra 🙂
Ładnie nazywać obcą osobę w internecie głupią, bo ma miejsce problem z transakcją...kulturka jak na rv przystało 🙂
Incognito skoro tak ci ludzie z tego forum "wiszą" to może opuść to miejsce!
Nie🙂
tak naprawdę całe swoje życie uzależniam od waszych mądrości
incognito nic mnie nie boli, mam wyjatkowo piekne zycie 😉 nie jestem rowniez oszustka i nie przywlaszczam sobie cudzych pieniedzy - i to juz jest glowna roznica miedzy nami 😉
Idz juz dziewczynko, skoro az tak ci sie nie podoba na tym forum, nikt cie tu nie rozumie i nikt nie docenia, za to wszyscy wtracaja nos w nie swoje sprawy przeciez, prawda?😉
Kokosow tu wiecej nie zbijesz 🙂
No chyba, ze robi ci sie lzej, jak sie odszczekniesz i popienisz, to sluze pomoca, pozadziwiaj nas jeszcze swoja blyskotliwoscia 🙂
Wolałabym być pasztetem nad pasztetami niż oszustką i złodziejką o niezwykłej urodzie.
Na szczęście nie mam takiego problemu, bo nigdy nikogo nie oszukałam, ani też nie jestem najbrzydsza 😉
Ja już kiedyś pisałam, że powinniśmy banować ludzi, którzy są ewidentnymi oszustami. Nawet nie za karę, ale dlatego, że uważam, że nie powinno być takich ludzi wśród nas. Owszem - mamy ten wątek, ale nie każdy do niego zagląda. Poza tym często jak ktoś chce oszukać to w jednej chwili robi kilka transakcji i znika - a wtedy mało kto pisze, że coś jest nie halo - czekają do wyjaśnienia.
incognito, a to nie pierwsze twoje "niedopatrzenie". Pamiętasz jak brałaś ode mnie śrutę? Pamiętasz, że nie miałam jak ci wydać i miałaś mi dosłać resztę kasy? Hmm, niewiele, kilkanaście zł - ale jednak nigdy nie doszło...No ale może masz potwierdzenie przelewu? 😎
Bardzo żałuję, że wcześniej tego nie sprawdziłam...
Wiecie co, nie ma sensu strzępic sobie języka! takimi jawnymi oszustwami powinni zająć się modzi!
Młoda jest, głupia! pewnie i nieszczęśliwa bo ciągle jej z dzierżawą nie wychodzi i konie zmienia jak rękawiczki to chciała sobie humor poprawić tymi komentarzami! Mi byłoby wstyd!!
ash- tak tak bo Ty wiesz co jak po co na co i dlaczego a masz rację 2 konie w przeciagu roku to rzeczywiscie jak rekawiczki 😉
faith- chyba jednak nie masz tak szczęsliwego życia jak deklarujesz jeżeli musisz na forum szukać zrozumienia i docenienia 😉
A wycieczki osobiste względem czegokolwiek to wasza specjalnosc🙂
tak jestem bardzo nieszczesliwa, że nie przyjęłam się do kółka adoracyjnego na rv 🙁🙁
Ah tak pamiętam, bo laska 180 i 50kg wagi według mnie nie była super sexi extra i przez to jestem "hejtowana" gdyż moja opinia nie pokrywa się z opinią grona osób, które wypowiedziały się wtedy w wątku 🙂 przykre, że ludzie nie potrafią uszanować odmiennej od ich opinii 🙂
ale cóż to nie temat na takie rozważania 🙂
Jestem oszustką pozdrawiam :*
Ja bardziej zapamiętałam fakt, że ktoś skrytykował Twoją hełmowatą fryzurę i to Ty fochy strzelałaś, że ktokolwiek ośmielił się wydać niepochlebną opinię.
Ale co tam... wszyscy się czepiają. Oszukać raz czy dwa - co komu do tego...
Buractwo do potęgi.
Rozmowa owszem na taki temat miała miejsce, ale nie przypominam sobie, aby miał z mojej strony miejsce jakiś foch 😉
no i te poruszane teraz kwestie mają wiele wspólnego z wysyłką siodła doprawdy 😀
hełmowatą fryzurę
Dworcika u made my day! 😂
No, wszyscy zli niedobrzy, jedna ostoja normalnosci i jeszcze drecza dziewczyne!
Swoja droga to fajne jak mozna wobec siebie pozostac nieskalanym, wymyslajac jednoczesnie teorie na temat kompleksow, problemow i ogolnego debilizmu ludzi wokol 😎
A wystarczyloby oddac kase i skonczyc te farse.
Tak tak urzekła mnie Twoja mądrość i historia Twoich jakże błyskotliwych i oszłamiających wypowiedzi 😍
Super 😍 No to ignor i trolla do wora z etykietka: OSZUST.
galopada_, to nie ja. Po prostu fryzura została do hełmu kiedyś porównana. Nie wiem kto jest autorem 😉