Końska rewia mody cz. VII (2013)

fruity_jelly tak dokładnie napisałam  🙂 "gratisowo jeszcze jeden peacook z poprzedniej wersji kolorystycznej, nastepnie będzie grany stripe in sesame/peacook"
foto jest w peacooku maxie, a mam jeszcze stripe ina sesame/peacook z herbem  🙂
wątek zamknięty
juliadna, cudownie  🙂
wątek zamknięty
Precelek, w navy/red/white cudnie!!!! elegancko, a jednak się wyróżnia! 🙂
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
29 kwietnia 2013 19:45
A ja się wtrące dziewczyny, po to nie jest PeacoOk, tylko peacoCk. 🙂
wątek zamknięty
szarlotka fajnie konisku w petrolu, ale Twoje włosy mnie rozwaliły  😁 Nie gniewaj się, ale wyszłaś na tym zdjęciu jak czarownica na koniu zamiast miotły 😉
wątek zamknięty
emptyline o to mi się rozchodziło 🙂
wątek zamknięty
Szarlotka petrol oczywiście genialny, a włosy...mega 😀!

juliadna czy ten sznurek jest złoty? Burgund jest piękny, ale nie mogę przeżyć tego, że ten sznurek jest taki żółty 🙁 . Chyba, że to tylko na fotkach tak wychodzi 🙂
wątek zamknięty
Nekanowa, w Navy bosko!

Precelek, pięknie w tym ESie STrip In. W ogóle dziewczynie wszystko pasuje, maść ma cudowną.

Livia, jak dla mnie tak srednio. Fanką tego Dralona nie jestem.
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
30 kwietnia 2013 08:09
Londstreet, dziękuję 🙂

Karino, dzięki 🙂

xxagaxx, dla mnie w ogóle ten nowy wzór jest delikatnie mówiąc średni 🙂 Ale że fiolet, to musiałam kupić 😁
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
30 kwietnia 2013 09:10
Pytanie...

CO to za koelkcja Eskadrona?

😀
http://allegro.pl/derka-eskadron-140cm-i3214088020.html
wątek zamknięty
asds, a to w ogóle eskadron?Jeśli tak, to jakaś zamierzchła.
wątek zamknięty
Przecież to jest jakieś DYI z kołdry po prababci, domyślam się, że asds o to chodziło.  🤣
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
30 kwietnia 2013 13:04
Przecież to jest jakieś DYI z kołdry po prababci, domyślam się, że asds o to chodziło.  🤣

No ba! Chyba ze to derka Eskadrona z czasów jeszcze chałupniczej działalności.
wątek zamknięty
[quote author=fruity_jelly link=topic=90284.msg1762505#msg1762505 date=1367256359]
juliadna powiem szczerze, że myślałam o czymś nieco tańszym, jakieś Busse czy coś 😉 one w ogóle są jeszcze do dostania?
[/quote]

Z tańszych to na pewno Fair Play bordo. Sprawdzalam z probnikiem kolorów. Pasowały idealnie.
wątek zamknięty
asds, jeśli tak, to to jest bezcenny egzemplarz z limited edition kolekcji jesień/zima 1950, warty co najmniej 1500 ojro.  😁

Chodzi za mną dralon mint w kratkę, ale bez go kupować sensu, do niczego mi nie pasuje... Chociaż coffee-berry też mi się z niczym nie zgrywa, a i tak go kupiłam.  🤣
wątek zamknięty
harja dziękuję! :kwiatek: Klaczynka to już mocno starsza Pani, więc elegancko się ubiera (tylko czasem wskakujemy we wściekły róż  :emoty327🙂
xxagaxx dziękuję, przekaże Klaczuni, ja to ją wogóle uwielbiam więc powoli robię się mało obiektywna   🤣 bardzo nam miło!!!  :kwiatek:

zapowiedziany Eurostar stripe in sesame/peacock model artwork na Klaczynce  , z owijkami jumptec, jakoś ostatnio zachorowałam na wszelkie niebieskości  🙂

wątek zamknięty
Precelek bardzo ładnie w tym ESie!  🙂
wątek zamknięty
nagana o super, dzięki bardzo :kwiatek:
wątek zamknięty
asds, ha ha, ale te stare eksadrony naprawdę bywały dziwne... No pewnie nie aż tak 😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
30 kwietnia 2013 19:01
asds, aleś ciekawostkę wygrzebała, to na pewno jakiś szał był... w epoce kamienia lupanego 😁
wątek zamknięty
Marcelin bardzo dziękuję
🙂
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
30 kwietnia 2013 20:30
To chyba PASKUDRON. 😀
wątek zamknięty
Precelek szał  😍
wątek zamknięty
borkowa.   silesian team
01 maja 2013 14:14
Precelek szał, szał, szał 😜
ja mam poglądową fotkę derki eskadronowej z fango/walnut/sky (Precelek :kwiatek🙂 na gniadoszu 😉
wątek zamknięty
Siwy w cottonie winterred 🙂

edit. podmieniłam zdjęcie
wątek zamknięty
borkowa.   silesian team
01 maja 2013 18:17
harja zachwycam się 😍
wątek zamknięty
harja, bosko!!
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny 😀 właściwie, to zupełnie o nim zapomniałam, jak robiłam porządek w pace, to mignął i stwierdziłam, że znowu czas na niego 😉
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny 😀 właściwie, to zupełnie o nim zapomniałam, jak robiłam porządek w pace, to mignął i stwierdziłam, że znowu czas na niego 😉

matko bosko, też bym chciała mieć tyle szmat żeby o nich zapominać 😀!
wątek zamknięty
nejna69, ciiii, wcale jeszcze nie jest tak źle  🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.