Ochraniacze

friuty_jelly dzięki, zaraz obejrzę w internecie 🙂

Czy ma ktoś może te ochraniacze: http://animalia.pl/produkt,24173,554,villa-horse-ochraniacze-neoprenowe-nero-cob-2-szt.html i mógłby coś o nich napisać?
Jolaa 🙂 ja miałam, w moich szybko rzepy przestały "łapać" i podczas jazdy potrafiły się przekręcić albo odpiąć i spaść z nogi
A jak się takie lakierki podobają? :P

pantofel dzięki, w takim razie odpadają.

Baś mi się podobają, ale bałabym się, że te kryształki szybko odpadną.

Czy ktoś już nabył lakierowane BR i mógłby podzielić się wrażeniami 🙂?
Bez krysztalkow bylyby mega 😉
xequus   Miłość na dwa serca i sześć nóg...
29 kwietnia 2013 08:01
poważnej - nie zabawa jej w głowie :P grzeczna i posłuszna. No właśnie nie wiem czy mnie nie zabiją śmiechem w stajni jak wyjade sobie na koniu w różu...

Ja bym się śmiała, ale tak totalnie pozytywnie 🙂 Sama swojego smoka 180cm ubrałam kiedyś w róż 😉. Różowe rzeczy (o ile nie jest ktoś mega pustą laską i nie ma różu od stóp do głów... 😉 ) są bardzo ładne i zyskały niefortunny stereotyp. Ale konia w różu traktuję zawsze jako ukazanie pełnego dystansu do siebie 🙂
xequus
Nie spojrzałam na to z tej strony. Mądre rzeczy piszesz 😉
Martita   Martita & Orestes Company
29 kwietnia 2013 17:46
Czy ktoś wie, gdzie dostanę paski do ochraniaczy Veredus Pro Light? Patrzyłam po sklepach internetowych i stacjonarnych w Warszawie ale nigdzie nie zauważyłam. Może za słabo szukałam? Jest jeszcze szansa dostania gdzieś?
Ktoś chciał zdjęcia ochraniaczy hansbo na nodze z bliska, więc wstawiam

O, fajnie się prezentują! 🙂

Ja jakimś fanem różu, zwłaszcza jasnego nie jestem, ale co do ciemnokasztanowatych, poważnych kobył, oto moja, mimo wszystko mi się ten zestaw podoba 🙂

A żeby nie było takiego OFT to powiem, że lakierowane kaloszki BR wyglądają dobrze, trzymają się super i świetnie się je czyści. Sama skuszę się chyba na białe (matowe, żeby nie było).
no ja się przekonałam do różowych ochraniaczy już i nawet zamówiłam :] ciekawe jak będą wyglądały w rzeczywistości. Skusiłam się na wściekle różowe i błyszczące z nowej kolekcji horze.
30 kwietnia 2013 00:09
no ja się przekonałam do różowych ochraniaczy już i nawet zamówiłam :] ciekawe jak będą wyglądały w rzeczywistości. Skusiłam się na wściekle różowe i błyszczące z nowej kolekcji horze.

ja jestem zakochana w tych nowych horze, ale zielono-neonowych  😍 i do tego takie kaloszki ajj...
xequus stawiam flaszke na to, że nie przetrą się po pierwszym użyciu :P
Szkoda jedynie, że rzepy są czarne 🙁
Czy ktoś wie, gdzie dostanę paski do ochraniaczy Veredus Pro Light? Patrzyłam po sklepach internetowych i stacjonarnych w Warszawie ale nigdzie nie zauważyłam. Może za słabo szukałam? Jest jeszcze szansa dostania gdzieś?

Od kilku lat ich nie produkują. Szukałam jakiś czas temu - nie ma w magazynach sklepowych... Kupić możesz co najwyżej używane...
30 kwietnia 2013 07:06
xequus stawiam flaszke na to, że nie przetrą się po pierwszym użyciu :P

No tak, bo tam łopaty są nie do zdarcia 🙂

Dziewczyny, jeśli chodzi o moje BR Pro Max, które przetarły się po pierwszym użyciu to reklamacja została uznana. Tutaj duże DZIĘKUJĘ dla sklepu Animalia i producenta, którzy podeszli do sprawy bardzo profesjonalnie. Także nie zrażajcie się do tych ochraniaczy, tak jak mówiłam jestem z nich bardzo zadowolona, chronią rewelacyjnie, wyglądają świetnie, u nas jedynie są dziury na tyłach, ale chronią nadal i mogę je używać, bo jedenym minusem są walory estetyczne. Ja co prawda nie wymieniłam tyłów na nowe, więc nie powiem Wam czy faktycznie moja para była felerna, ale wyszło na to, że to możliwe. Zarówno Animalia jak i producent byli bardzo przejęci, że tak szybko ochraniacze się poniszczyły, więc widać, że to dla nich niespotykana sytuacja.  :kwiatek:
SUPER! tak jak pisałam wyżej, moje są w nienaruszonym stanie używane od stycznia kilka razy w tygodniu.
A wyglądają pięknie, prawda? 😉
Petit  ja chciałam, dzięki piękne  :kwiatek:
Widać, że futerko się ciut zużyło. I masz te kaloszki, które mnie się marzą a ktorych już chyba nie produkują 🙁
Epikea, kaloszki są z decathlonu. Mam dwie pary, czarne zużyły się po 4 latach :-) te brązowe mają ze 3 i są jeszcze sztywne.
Futerko od zewnątrz jest lekko zmechacone, wystają z niego czasami jakieś kłaczki, ale od strony nogi z futrem nic się nie dzieje. Jest nadal grube i miękkie. Trzeba wziąć też pod uwagę, że ja te ochraniacze po jeździe albo moczę i wycieram futro tam gdzie brudne albo wsadzam do pralki z wirowaniem.
Tak wiem, że z Deca. Miałam je w ręku ale nie umialam się zdecydować co do rozmiaru. A teraz już ich nie produkują 🙁

Ok to jak na pranie w pralce to trzymają się oki 🙂
W zeszłym tygodniu sobie sprawiłam komplet Pro Maxów tobacco, jak się tylko uda, to strzelę im na dniach fotki - na wątrobianym kasztanie i karym wyglądają obłędnie 😜

A ktoś już macał coś z serii Horze Brighton z kaloszy lub ochraniaczy?
Ja bym chciala wiedziec czy fiesta red jest pomaranczowa tak jak na fotkach, ale chyba tak 🙁
asds   Life goes on...
30 kwietnia 2013 13:05
Zorilla

Podobne pytanie mam właśnie co do tej Fiesty Red...
Ja bym wolała pomarańczowe, niż taką nijaką, spraną czerwień jak na derce czy kantarze. Ciekawe, jak długo Horze będzie mieć tę kolekcję, bo to sezonówka, a u nich dość szybko się kończą.
Czyli sie spieszyc ?

Ja bym chciala najzwyklejsza czerwona czerwien 🙂

Ale zolte tez fajne 😀
Zorilla chyba pomarańcz, w którymś sklepie tak pisało
mam lamicelki elitki, idealnie rozmiarowo na Polcię! jutro zdjęcia, do tego promocyjna cena w dobrym koniu😀😀 cudnie
Czy ma ktoś z Was takie ochraniacze http://pasi-konik.pl/pl/p/HKM-Ochraniacze-lakierowane-/3287 ?
ma ktoś pomysł na niezniszczalne ochraniacze NA PADOK dla konia destrukta?  Najlepiej żeby nie były to typowe skorupki, które łatwo rozpiąć i wyrwać rzepy 😀 bo to przecież świetna zabawa.
ma ktoś pomysł na niezniszczalne ochraniacze NA PADOK dla konia destrukta?  Najlepiej żeby nie były to typowe skorupki, które łatwo rozpiąć i wyrwać rzepy 😀 bo to przecież świetna zabawa.

ja jeszcze nie znalazłam..  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się