toltek obawiam się, że w obecnej nachrapnikomanii ciężko Ci będzie. Teraz nie jest łatwo znaleźć ogłowie bez skośnika (wprawdzie można skośnik wyjąć, ale i tak zostaje szlufka), a co dopiero bez nachrapnika... 🤔wirek: Albo skompletujesz sobie ogłowie sama, albo będziesz musiała zapłacić za nachrapnik i go wyjąć 🤣
No właśnie, ale dziwię się że sklepy są tak mało pro-klientowskie. Przecież one też mogą wyjąć z ogłowia nachrapnik i sprzeadać go oddzielnie... No ja właśnie mam lakierek ale hanowerski - musiałam zamówić bo na rynku czegoś takiego nie ma. A jak kupie całość ogłowia to albo sprzedam nachrapnik albo nie a finansowo będę zwsze do tyłu...
jako że właśnie zrobiłam fotki ogłowia dla znajomej, które jakiś czas temu odebrałam od pana Marka - to się z wami podzielę 😉 munsztuk konkursowy z lakierowanym nachrapnikiem 🙂
widzial ktos oglowie podobne do takiego tylko, ze czarne z DOBRA SKORA? chodzi mi o oglowie z cienkimi paskami zwyklym nachrapnikiem i prostym naczolkiem (drobna glowka jak widac na zdjeciu)
polecicie ogłowie z nachrapnikiem zwykłym lub meksykańskim na chudą główkę z odmianami? :kwiatek: Marzy mi się rurkowe, z lakierowanym nachrapnikiem lub opadający naczółek, lecz to chyba kiepski pomysł.