IMHO na modelkę kompletnie się nie nadaje dziewczyna o Mongolskiej urodzie, jest szeroka w barach, ma szeroką twarz z którą nic nie da się zrobić, a modelka musi być jak kameleon, Ania Cybulska- totalne dziecko, mimo wzrostu modelki jest niefotogeniczna i ma zbyt dziecięcą twarz(policzki) oraz Joanna nie mówiąca "r", mimo fajnej osobowości bardziej wygląda mi na modelkę reklamującą kawę niż na wybieg. 🙂 Renata- cudowna przemiana, wcześniej za nią nie przepadałam, ale robi mega progres!
Florcik, ta co nie mówi "r" to Justyna 🙂 Ania dziecięca-fakt, ma 17 lat, wzięli ją drogą jakiegoś wyjątku czy co? 👀 bo chyba 18 to było minimum?
:kwiatek: muszę obejżeć koniecznie 🙂 Mi się Justyna wydaje fajna na foto. jako modelki ani foto ani wybieg nie czuje Ani C
Swoją drogą, one miały robić zdjęcia i wstawiać je na jakiegoś bloga, podali gdzieś może link? 😉
Jak dla mnie sesja w ogóle mało udana jakoś.
Justyna wyszła wyjątkowo podobnie do tap madl.
Ania Cybulska w ogóle mi się nie podoba. Jest dość przeciętna, nie mówię, że brzydka ale na modelkę to to mi nie pasuje. Choć mówili, że Olga Kaczyńska ma baby face i proszę, wygrała. Ania to ani fotogeniczna, ani w ruchu nieszczególnie wygląda.
Z profilu na castingu całkiem wyglądała, ale okazuje się, że nic specjalnego. Chyba, że zaskoczy nagle.
W ogóle ta edycja jest jakaś łamiąca zasady. Najpierw wzięli za dużo uczestniczek, potem przeszła Koryto, która jest za niska i jeszcze Ania 17latka?
podobno bylo bardzo mało chętnych na udział w programie- wzieli co bylo :P
Jedyna fajna dziewczyna, która wg. mnie wpisuje się w kanon modelki to Renata. Bardzo lubię też Zuzę, widać że fajna i inteligentna dziewczyna. Reszta porażka.
Ja widzę Marcelę i Zuzię i ostatnio zaciekawila mnie Klaudia S 🙂
Florcik, takie coś znalazłam
http://topmodel.tvn.pl/foto,2101,gDla mnie Renata zbyt anemiczna, bez wyrazu. Wygląda, jakby miała za chwilę zemdleć. Ale bardzo jest fotogeniczna i czasami przypomina mi Angelinę Jolie.
Taką bliznę można usunąć na NFZ. Moja koleżanka miała bliznę na twarzy po wypadku samochodowym i usuwała na fundusz jako szpecącą. Lekarza się samemu wybiera.
nie nie nie 😀 Po przyjściu do domu modelek u każdej na łóżku był prezent-aparat i Piróg mówił, że będą nimi robiły zdjęcia i wstawiały na jakiegoś bloga. 🙂
Stwierdziłam, że sobie pooglądam przy okazji dnia wolnego myślałam, że już koniec "cyrku"- w ogóle rozśmiesza mnie ten program, wydaje mi się bardzo sztuczny
incognito - fakt , ale do ogladania jest ok :P Mi się wydaje ze najwieksze szanse mają Renatca ( której nie lubiłam , ale na zdj wychodzi super) Tamara, Marcela , Zuza i Klaudia. Nie lubię tej Asi i Ani.C
Nie nie, chodziło mi o tą drugą, blondynkę. Okropna jest.
Haha też jej nie lubie, nie nie odpadła
A ja widziałam w piątek Anie Koryto i Martę w Poznaniu, jak czekały na tramwaj 😎 Szczerze? Na żywo nic ciekawego. Marta może jeszcze w miarę ładna, ale figurę to średnią jak na modelkę ma, Ania jakaś chudsza się wydaje i po operacji blizny, bo z plastrem latała. I obie strasznie niskie, a z papieroskami to raczej tap madl nie będą 😉
Lov, Marta mi się totalnie nie podoba, coś ma w oczach takiego... Jakby nie bardzo ogarniała. I dziwny nos.
Karino, prawie trafiłaś finałową piątkę 😁
Marta rozwaliła mnie tekstem "jestem taka nieśmiała i zamknięta w sobie, więc opowiem całej Polsce o tym, że mój ojciec jest pijakiem" 🙄 🤔 Poza tym, jak dla mnie, jest przeokropnie brzydka. Zamiast Ani Koryto mogłaby ona odpaść.
Co jak co ale Marta jest brzydka. ale może top modelka może być brzydka?
Marta jest imho piękna, duże usta, piękne brązowe oczy, b.kobieca. 🙂
Karino1998, wszyscy wiedzą 😁 Parę postów wcześniej była wypisana 😉
wymodelowana ślepota w tak młodym wieku 😂
Kurczę, aż się sobie dziwię, ale zaczynam lubić Justynę...
Justyna jest strasznie pozytywna , taka wesoła 🙂 No i ta sesja z Tamarą jej fajnie wyszła 🙂