Wojenka On jest po prostu fantstyczny. Naprawdę wygląda jak wyjęty żywcem z płótna 😜 Wrzuć coś jeszcze 😉 margaritka Bardzo się dużo młodego zrobiło, świetnie wygląda 🙂 !
Dzięki armara. To jest moje alter ego 😉. Więcej zdjęć nie mam, bo zrobiłam dosłownie kilka na padoku, całkiem spontanicznie. Ale porobi się niedługo coś więcej 🙂.
emptyline ileż wy macie swiatla w stajni 😜 u nas foty slabo wychodza.. 🙁 a ja czekam na foty od kumpla.. 🏇 fotograf zawodowy, ale z konmi miał kontakt pierwszy przez mnie i namówilam go na obfotografowanie naszej pracy na lonzy i juz się doczekac zdjęc nie moge.. 😵
monia widziałam Was na zawodach w starej owczarni 🙂 poznaje po butach 😀 świetne one są 🙂
Dobrze że buty są chociaż świetne 😂 Miałam wtedy urodziny i tak sobie w prezencie pojechałam na zawody , ogierem co skakał 3 razy ze mną w życiu . Zabawa była przednia ,koń super tylko że ja nie skakałam pół roku i miałam przerwy dobre 2 miechy , więc te nasze skoki wyszły masakryczne . Ale było warto poznałam świetnych ludzi , rozmawialiśmy może ?
opolanka Iwan 26 maja skończy 2 lata , to moje cudeńko ale niestety musiałam go sprzedać , mam już 10 koni i nie mogę wszystkich zostawić. Koń jest bombowy i nowy właściciel będzie bardzo zadowolony . sandrita twoje przyszłe cudo jest rasy wielkopolskiej .
Dałabym sobie głowę uciąć, ze mówiłaś o małopolaku... 😵 Haha! Mój błąd! 😀 Ostatnio jestem zakręcona jak słoik ogórków i wszystko mi się myli! (Np. jak pomyliłam Kacpra z Kubą, to dlatego, że chwilę wcześniej czytałam na innym blogu o Kubusiu, którego żmija ukąsiła... ). Buziaki dla koni! Ja uciekam dalej walczyć z "systemem remontowym"!