Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Ktoś   Dum pugnas, victor es...
17 listopada 2012 20:42
czepiacie się,w ciągu ostatnich 5 lat to się tyle w sumie chyba przewinęło :P
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
17 listopada 2012 21:24
Już w pliku o organizacji imprez jest 1000 osób, ale chyba dalej im się klawisz "0" zablokował...
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
17 listopada 2012 21:25
...jak LOTOS robił imprezy,to koło tysiąca było...chyba 🤣
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
17 listopada 2012 22:05
Imprezy dużych firm to do 3000 mają zapisane.
I 200 osób na ujeżdżeniowych halówkach 😀 Stawiam piwo, jeśli ktoś tyle naliczy 😀
http://www.hipodrom.sopot.pl/files/Restauracja/Hipodrom_Sopot_plan_imprez.pdf
Moon   #kulistyzajebisty
22 listopada 2012 13:18
Na restaurację chętnych jak widać nie ma (Ojej, dlaczego?  🤣 ) ale na dużą halę znaleźli w końcu wykonawcę:
http://www.hipodrom.sopot.pl/pl/aktualnosci/wybor-wykonawcy-duzej-hali
Wcale mnie to nie zdziwiło.
poszukuje szewca/kaletnika który wymieni mi zamek w oficerkach i termobutach
posiada ktos sprawdzony namiar?
Posiada 🙂 zaraz wyślę na fb
Czy ktoś wie, czy biuro skj jest ciągle czynne we wtorki i czwartki 15-17 czy w innym terminie? Byłam dziś o 16 i niestety pocałowałam klamkę 🙁
Edit. Już wszystko wiem, księgowej brak, sprawy skj można na razie załatwiać w biurze hipo, co dzień .
Ooo.... dobrze wiedzieć, bo miałam się wybrać.
Przeprasza,że w tym wątku,ale nie mam pojęcia gdzie zapytać-gdzie najtaniej w woj,pomorskim dostanę drągi do przeszkód?
Czy ktoś wie, czy biuro skj jest ciągle czynne we wtorki i czwartki 15-17 czy w innym terminie? Byłam dziś o 16 i niestety pocałowałam klamkę 🙁
Edit. Już wszystko wiem, księgowej brak, sprawy skj można na razie załatwiać w biurze hipo, co dzień .

cały czas tak jest? Muszę w końcu popłacić składki klubowe, a że mieszkam teraz dość daleko od Sopotu, to wolałabym nie pocałować klamki. Kiedy można załatwić sprawy z skj?
Na razie nadal tak jest. Wszystko co związane z SKJ załatwia się w wbiurze hipo w godzinach jego otwarcia.
Przeprasza,że w tym wątku,ale nie mam pojęcia gdzie zapytać-gdzie najtaniej w woj,pomorskim dostanę drągi do przeszkód?

Będąc w sklepie jeździeckim w Miszewie, przed sklepem były wystawione, całkiem ładne. Tel. 58 684-87-73
Sajan dziękuję za pomoc,będę musiała tam zadzwonić bo niestety nic innego nie mogłam znaleźć oprócz producenta w Kaliska,a tam niestety nikt nie odbiera tel.
A pytałaś w jakiś stolarniach?
Jak na złość nic nie mogę znaleźć w internecie,a obecnie przebywam za granicą.
Ile teraz trzeba Zapłacić za wszystkie papiery ? Żeby startować ?
diabeli   Jak idziesz na szczyt to nigdy nie jest z górki!
13 kwietnia 2013 13:17
Zależy o jakie papiery tobie chodzi. Uprawniające do startowania na zawodach regionalnych czy ogólnopolskich no i do jakiego klubu należysz 😉
Regionalnych. Ja tylko na miesiąc przyjeżdżam :p
A właśnie, jeśli chce zrobić papiery międzynarodowe to muszę. Robić to loniecznie w Pl ?
A jestem w Pomorskiej Lidze Jeździeckiej.
Agaleon, za licencję konia i jeźdźca zapłaciłam 100zł.

Czy ktoś wie, czy za tydzień odbędą się zr w Sopocie? Czy można gdzieś znaleźć propozycje?
Agaleon, za licencję konia i jeźdźca zapłaciłam 100zł.

Czy ktoś wie, czy za tydzień odbędą się zr w Sopocie? Czy można gdzieś znaleźć propozycje?

Z tego co wiem maja sie odbyc, nic nigdzie nie ma ze odwolane. Ale propozycji nie ma :p tez czekam na jakies dokladne info 😉 bo moj kon ma startowac pierwszy raz 🙂
Oficjalnie na razie nic nie jest wiadome. Osobiście obstawiam, że się raczej odbędą.

EDIT

Zawody regionalne B w najbliższy weekend mają się odbyć. Dziś mają pojawić się propozycje.
Czy te zawody się odbyły, bo nie mogę nigdzie znaleźć żadnej informacji. Może ktoś robił zdjęcia, pogoda była taka ładna 🙂
Nie, nie odbyły się 😉 Kilka dni przed wrzucili na facebooka (nie wiem gdzie jeszcze :P) ,że odwołane
Ostatecznie zawody się nie odbyły, ale najpierw miał miejsce raczej żłosny ciąg zdarzeń. Najpierw odwołali, potem po południu tego samego dnia podali, ze jednak będą, następnego dnia rano opublikowali propozycje żeby kilka godzin później znowu odwołać.
Ludziska ! Czy coś się dzieje w sopocie przez ten weekend? Jestem tu na weekend majowy i hipodrom mam całkiem niedaleko 😉
Moon   #kulistyzajebisty
01 maja 2013 16:10
... Genralnie wielkie nic :P
Jak chcesz zawodów, to do Starogardu Gdańskiego się wybierz, w Sopocie najbliższe zawody to chyba CSIO będzie, moooże przed zrobią jakieś ZR, chociaż po ostatnich cyrkach... to nic nie wiadomo.  🤣
Wiadomo kiedy i gdzie w tym roku Mistrzostwa Pomorza ?
MPom tym razem w Stadzie w Starogardzie 🙂  :kwiatek: , niby 10-11.08
W Stadzie ?? Ech, szkoda.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się