Ochraniacze

Mozii cofnij się 3 strony w tym wątku...
Mozii   "Spełnić własną legendę..."
16 kwietnia 2013 12:33
_Gaga, dzięki 🙂

A miał ktoś te Yorki?
Mozii, Quanta ma
Mozii mowisz o hkm new?
Mozii   "Spełnić własną legendę..."
17 kwietnia 2013 10:19
Chyba tak(nie znam ich dokładnej nazwy), ale bardziej mimo wszystko do mnie te Yorki przemawiają  😉 A co? Masz tamte?
Mozii niestety tez mnie kuszą, i mialam sie o nie pytać
One stride left   Nothing lasts forever, so let's jump tonight...
17 kwietnia 2013 20:00
Czy ktoś z Was ma ochraniacze Eskadron Flexisoft Air Easy Fornt Boots?
To jakiś jeden z najnowszych modeli i czytałam różne opinie na ich temat; niektórzy mieli problem z tymi klamrami, inni byli zachwyceni... A Wy co o nich myślicie?
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
17 kwietnia 2013 20:16
_Gaga, dzięki 🙂

A miał ktoś te Yorki?

ja miałam te yorki, ale szybko sprzedałam dlatego ze były za duze na mojego konia, wypadaja tak pomiedzy cobem a fullem veredusa, ogólne wrazenie bdb, nie wiem jak z trwałością
choc wygladały solidnie
One stride left, ale brzydactwo :O zapięcia chyba jak w butach do nart co?
Czy mógłby mi ktoś polecić ochraniacze dla mieszanki zimnokrwistego ze ślązakiem? Szukam już bardzo długi czas i wszystkie Lki za małe.  🙁 Jednocześnie mogę na nie przeznaczyć max 200zł i zależy mi na komplecie na cztery nogi. Dla rozeznania w gabarytach konika dodaję, że kaloszki Horze XXL są idealne na wielkość.
xequus   Miłość na dwa serca i sześć nóg...
18 kwietnia 2013 17:11
Dziewczyny, a tak w ogóle BR'y pro max są skórzane czy raczej "materialne" ? Bo na jednych zdjęciach wyglądają na śliskie, takie lekko skórzane, a na drugich jak z materiału balistycznego?
ash   Sukces jest koloru blond....
19 kwietnia 2013 07:55
Matadorowa, zmierz obwód nóg. Ja ostatnio szukałam ochraniaczy dla ślązaka z potężną nogą. Znalazłam neoprenowe ochraniacze w rozmiarze XXL i pasują.
19 kwietnia 2013 09:15
Ktoś poratuje...  :kwiatek: na zmianę wkładam na animalii do koszyka komplet brązowych i komplet tobacco...  😵 i już sama nie wiem który  🤔wirek:
Brąz i czarny się zleją, więc może tobacco? Tylko, że mój gniadosz jest ciemny i nie wiem czy nie będzie wyglądał w nich źle...  🙄

a może białe?  😉
19 kwietnia 2013 09:21
olek, jasne odpadają, nie mam nerwów do regularnego mycia i prania 😉 chyba jednak będzie brąz... W sumie ochraniacze mają chronić, a nie wyglądać..  👀
czarne albo tobacco zdecydowanie brąz odpada  👀

p.s.
mogą przecież i chronić i wyglądać, a co!  😁
xequus, z tych powyzej wybralabym brąz,
też mam gniadego i kupiłam brąz ponieważ chciałam, aby były neutralne i jestem zadowolona
jeżeli miałyby się wyróżniać, byc bardziej widoczne to tak jak olek wzięłabym białe albo koniakowe
tabacco są śliczne, ale uważam, że lepsze dla kasztanów, niż gniadych
xequus a ja taki mały  🚫 -> co to za podkładka pod siodło?
xequus

brąz! jest elegancko 🙂 Tobacco wygląda festyniarsko a czarne żałobnie na nim. Brąz jest super
anetakajper   Dolata i spółka
19 kwietnia 2013 09:36
Dla mnie w brązie 🙂
19 kwietnia 2013 09:36
ladydill, szyta u krawcowej ze skóry baraniej(a wybór skór jest duży! kolory różne, rodzaj futra też różny). Kupiłam jakąś najtańszą podkładkę z futerkiem syntetycznym i całą skórę baranią, oddałam do krawcowej, żeby zastąpiła syntetyczne tym naturalnym. Od razu powiem, że koszt skóry to 100zł(u mnie w mieście, ewentualnie można z gór od jakiegoś bacy wyciągnąć  :oczy2🙂, a krawcowa to 40zł. A wszystie mattesy się do niej chowają 😀

A BRy będą brązowe 🙂 dziękuję za pomoc  :kwiatek:
wow :o świetna 🙂

Wstaw zdjęcia ochraniaczy na koniu jak już Ci przyjdą 🙂

A BRy będą brązowe 🙂 dziękuję za pomoc  :kwiatek:

z pewnością będziesz zadowolona
19 kwietnia 2013 09:58
W brązie super!!!!!!
o nie! znowu się zaczyna z tymi ochraniaczami, a juz myślałam, ze nikt nie będzie kusić  👿
(Brązowe wyglądają obłędnie  😜 )
Moon   #kulistyzajebisty
19 kwietnia 2013 12:04
xequus, ale sprzęt masz czarny, więc ja bym celowała jednak w czarny  😉
19 kwietnia 2013 12:32
Moon, eee tam! 😀
Ja mam sprzęt czarny (no dobra mam na siodle brązową wstawkę) i brązowe ochraniacze. Jak zakładam brązowy czaprak to jest fajnie 🙂
19 kwietnia 2013 12:56
Czarny jest nudny, a brąz uwielbiam 😉 sztylpy i sztyblety mam brązowe, ubrania i czapraki też w takich kolorach, więc będą w porządku 😉 obecne ochraniacze mamy 2 pary brązowe i fajnie wygląda 🙂 szkoda, że te tobacco do ciemno gniadych nie pasują, będę wam marudzić bo nie mogę przeżyć tego koloru  😉
anetakajper   Dolata i spółka
19 kwietnia 2013 13:00
To niech zakupi brązowy czapraczek i wszystko pogodzone 🙂
Gillian   four letter word
19 kwietnia 2013 13:00
kurcze, ale kusicie tymi BR...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się