koń do sprzedania na ok. 1 rok. pilne!
Znam ludzi, którzy kupili w ,,okazyjnej cenie" konia, potem dokupili więcej. Bo chcieli mieć konie. Najpierw koniki odwiedzali na jazdę i pieszczoty, ale nic przy koniach nie robili, a teraz w ogóle się nimi nie interesują. Ale nie będę pisać więcej szczegółów, bo jak ktoś od nich to przeczyta, to będę mieć przerąbane...
Chcialabym zauwazyc, ze naci juz nie ma 😎 😉
jest jest, jako gość 😉 i jestem pewna, że wszystko czyta.
a ja uważam, że autorka wątku mimo wszystko nie dokona zakupu tego konia😉
nacia, w takim razie za rok czekamy na twój wpis w tym wątku, jako właścicielki tego konia . Wszystko się wyjaśni ....
znam autorkę tematu, dokonała zakupu konia,być może narobiła przy tym niezłego bałaganu,ale ma radochę.
http://www.swiatkoni.pl/announcements-display/horses-29226.html w maju akcja była droższa! tuż to taka okazja teraz 🤣
edit:
nawet na revolcie w maju była, tylko z innym imieniem 😉
http://ogloszenia.re-volta.pl/konie/szczegoly/912
Lauren może uchylisz jakiegoś rąbka tajemnicy? Wszyscy zapewne są ciekawi jak ta sprawa wygląda teraz 🙂
Jasne,ale wolałabym na PW, jeśli chcesz. Znam tę dziewczynę i nie chcę jej robić publicznie wiochy.
Lauren, skoro juz wykopalas watek to napisz publicznie.
Jasne,ale wolałabym na PW, jeśli chcesz. Znam tę dziewczynę i nie chcę jej robić publicznie wiochy.
to można jeszcze większej wiochy narobić, niż sama sobie tu zrobiła?
Fajnie, że ją kupiłaś.
Usunęłam konto bo byłam bardzo zawiedziona odpowiedziami (z perspektywy czasu słusznymi) bo nie urażając Was dużo na tej re-volcie jest snobów, którzy trzymają koniki w pensjonatach po 800 zł, co roku najnowsza kolekcja eskadron itp.
Wśród stałych użytkowników forum jest dużo takich osób, które trzymają konie w pensjonatach za 1200 zł i więcej, jest też mnóstwo trzymających konie w małych, przydomowych stajniach, a także w ogóle nie posiadających własnego konia i jeżdżących okazjonalnie, albo wcale. To nie ma nic do rzeczy i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się tu forumowo przyjaźnić i dyskutować o koniach. Tu nikt nikogo nie traktuje z góry z powodu statusu materialnego i upodobań.
Utarczki słowne powstają wyłącznie między osobami doskonale znającymi się na koniach i ich chowie, a osobami nie mającymi o tym zielonego pojęcia i próbującymi się mądrzyć.
Nikt Ci źle nie życzy i fajnie że kobyłka jest Twoja. Powodzenia.
Ps. "Niecały" i "naprawdę" pisze się razem. 🙂
LoveRock, a jakby Ciebie tak potraktowali, to nawet po tym roku, chciałoby Ci się wstawiać tu zdjęcia?!
jaka ona ładniutka 😀
następne foty to już w ZNK proponuję wstawiać 😉 no i gratulacje :kwiatek:
[sub]a jednak nie wszystko co dziwne jest z gruntu małolatą na feriach.. 😡 🤣[/sub]
Suuper, że Ci się udało 🙂
Co za historia! 🙂 nacia180 Co by nie było, fajnie, że utarłaś trochę re-voltowego nosa! 🏇 Niech konik Ci się dobrze chowa i pojawiaj się częściej, bo miło widzieć, że ktoś spełnia swoje marzenia, choćby nie wiem jak nieprawdopodobnie się zaczynały! 🙂
"Utarła nosa"? Nie bardzo rozumiem. Raczej dość obraźliwie napisała. Wniosek? Prosty. Nie radzić. Nie warto. Nowa fala poradzi lepiej.
Ja tam nie widzę niczego, kompletnie niczego obraźliwego... Gratuluję samozaparcia i życzę powodzenia z koniem 😉
Usunęłam konto bo byłam bardzo zawiedziona odpowiedziami (z perspektywy czasu słusznymi) bo nie urażając Was dużo na tej re-volcie jest snobów, którzy trzymają koniki w pensjonatach po 800 zł, co roku najnowsza kolekcja eskadron itp.
Toż ta wypowiedź kupy się nie trzyma 😉
Jest nielogiczna bo, z jednej strony wynika, że z perpektywy czasu revoltowe uwagi były słuszne a z drugiej strony, te słuszne uwagi pisały snoby 🙂
I tak... jak snob pisze, ......to choćby miał nie wiem ile racji, to nie należy go słuchać 🙂
Kto przeciw - ten wróg 🙂 Kto nie z nami, ten przeciwko nam.
nacia180 - gratulacje !!!!!
Uparty z Ciebie ludzik. To dobrze ale ..............naucz się prawidłowo odróżniać atak od życzliwego ostrzeżenia.
I zdrowia konikowi życzę. Chyba najbardziej.
[b]nacia180[/b] gratuluje Ci, fajnie, ze ja kupiłaś
Taaa bałaganu to Nacia narobiła dość konkretnie i to nie tylko sobie. Ale konia kupiła- potwierdzam widziałam na własne oczy 😉 Można powiedzieć, że czasem spełnianie marzeń bywa zasadą "po trupach do celu". Ale marzenie się spełniło? Spełniło.
nacia180, gratuluję efektywnego samozaparcia, myślę że dużo Cię to przy okazji nauczyło 🙂 szczerze? może rzeczywiście namieszała niewiarygodnie, ale myślę że lepsze takie historie z takim finałem niż niestety plaga dzieciaków błądzących (lub nawet nie) i nie dochodzących do żadnego celu...
nacia180, gratuluję efektywnego samozaparcia, myślę że dużo Cię to przy okazji nauczyło 🙂 szczerze? może rzeczywiście namieszała niewiarygodnie, ale myślę że lepsze takie historie z takim finałem niż niestety plaga dzieciaków błądzących (lub nawet nie) i nie dochodzących do żadnego celu...
Może i masz rację, że lepsze takie historie gdzie ktoś za wszelką cenę dąży do realizacji swoich, może nie do końca racjonalnych marzeń. Ale w tym wypadku akurat za dużo osób postronnych ucierpiało. Osoby zupełnie obce dla naci zostały w to zupełnie bezwiednie wmieszane, a potem ponosiły dość nieprzyjemne konsekwencje. Może nacia będzie miała odwagę sama opowiedzieć? Skoro szukała tutaj pomocy (jestem w ogromnym szoku czytając ten wątek, bo dopiero teraz go zauważyłam. Byłam postronnym obserwatorem tego całego zamieszania, ale na żywo. To co pisała tutaj nacia jeszcze bardziej daje mi obraz jej postawy) to może teraz będzie miała odwagę podzielić się z Wami swoją receptą na "sukces".
a ja się nie spodziewam wiele po osobie, która od początku szukała łosia 😉 jak można w ogóle pomyśleć o takim rozwiazaniu jakie naci do głowy przyszło??
Byłam postronnym obserwatorem tego całego zamieszania, ale na żywo. To co pisała tutaj nacia jeszcze bardziej daje mi obraz jej postawy) to może teraz będzie miała odwagę podzielić się z Wami swoją receptą na "sukces".
no własnie, podziel się nacia receptą na sukces 🤔, tylko prawde pisz, bo jak widac sa swiadkowie
Wątpię, że nacia jeszcze cokolwiek tutaj napisze. Obecność osób, które znają tę historię w realu chyba ją zniechęci 😉
A co do pisania prawdy przez nacię- hmmm myślę, że jest z tym problem. Nie znam dziewczyny zbyt dobrze- zamieniłam z nią na żywo może z 3 zdania, ale np. z jej profilu na facebooku dowiedziałam się, że jej koń będzie miał na wiosnę źrebaka. Zdziwiłam się dość mocno- bo konia widzę praktycznie co tydzień, ogiera w stajni nie mamy i nikt nic o żadnym zaźrebieniu nie słyszał. Niepokalane poczęcie?
Żeby nie być gołosłowną
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3954772400175&set=pb.1606167626.-2207520000.1366009028&type=3&theaterO teraz doczytałam, że dziewczyna będzie jeszcze rekreacje rozkręcać 🙂
pati12318- zawartość niedostępna.
Jestem w szoku, że udało się tej dziewczynie zdobyć konia. No cóż, niektórzy mają szczęście 😉
Spróbuję wrzucić chociaż prt sc komentarzy.
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
15 kwietnia 2013 10:27
Ale w tym wypadku akurat za dużo osób postronnych ucierpiało. Osoby zupełnie obce dla naci zostały w to zupełnie bezwiednie wmieszane, a potem ponosiły dość nieprzyjemne konsekwencje.
Brzmi dość nieciekawie.
A czytając wątek już myślałam, że należą się gratulacje za dążenie do spełniania marzeń.
safie wiesz zależy jak na to spojrzeć- z jednej strony dążyła za wszelką cenę do realizacji marzenia i udało jej się. A że po drodze działała nie do końca etycznie, nie w zgodzie z ogólnoludzkimi zasadami współżycia, można nawet powiedzieć, że w pewnym momencie nawet otarło się to o kodeks karny, to już inna sprawa.
a w końcu ktos tego konia kupił na ten "rok" ?
i co po drodze do zakupu "nabroiła"?