Ja kupiłam w lidlu takie elastyczne fioletowe duże wiadra do stajni za 20 zł jedno. Wyglądają bardzo porządnie. Wcześniej kupiła trochę mniejsze w Tesco za 11 zł i okazały się strasznie sztywne i szybko popękały. A od 4 lat mam takie elastyczne z Obi i nic mu nie jest.
ja mam to wiadro z lidla. Jest super - 10 kg marchwi w nim noszę do stajni z samochodu, często muszę rączki zgiąć razem, bo mam zajętą drugą rękę, że niosę wiadro jak reklamówkę. Nic nie pęka. Wiadro jest jak z gumy
w stonce softshele🙂 fajne!!
Karla🙂 a macałaś te softshelle z Biedronki? Wyglądają całkiem nieźle 👀
kupilam nawet😀 to jest softshell na podszeweczce, z tych lepsiejszych a nie taki szit jak byl ostatnio w lidlu😀
dzięki 🙂 W takim razie lecę jutro do biedronki.
Ja tez dzisiaj kupiłam fioletowego shela za 59 zł 😜
tez mam fiolecik, jest boski🙂
Mógłby mi ktoś podrzucić zdjęcie? nie mogę znaleźć :kwiatek:
kurcze, a byłam w miescie dzis. moglam podjechać.
mam podobną do tej szarej, ale za 200 ...w promocji...
jak będzie jutro to sie chyba na kapturową skusze...
Pialotta, http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/mam biedronkowe zimowe (narciarskie) i jestem b. zadowolona. mimo, że zamek się urwał (jak i wszystkich których znam z tą kurtką)
Tyle że fiolet tego softshella z kapturem jest nieco żarówiasty, nie taki bzowy jak na zdjęciu w linku. Jakość niezła, cena też, ale ten kolor trochę mnie zniechęcił...
Fajny softshell można upolować w szmateksie 😉
juz pisalam w innym wątku ale
jest teraz w ofercie lidla środek do konserwacji skóry po 9,99 za 375 ml firmy w5
oglądałam te bluzy w biedronie , fajne , u mnie był kolor siwy , fioletowy i czarny z kapturem i zielonymi dodatkami 😜 tylko kurcze jak na złość nie ma mojego rozmiaru 😤
ja się przez was skusiłam i wybrałam na łowy 😉 wróciłam ze zdobyczą - denaturacik mi się trafił x) znaczy się fiolecik 🙂
U mnie w Biedronce ani widu ani słychu. Ani jednej kurtki nie widziałam. Tylko jakieś tandetne buty reeboka. 😤
U mnie tak samo, niestety...
jak cos moge kupic u mnie dorzucili druga ture😀
Tyle że fiolet tego softshella z kapturem jest nieco żarówiasty, nie taki bzowy jak na zdjęciu w linku. Jakość niezła, cena też, ale ten kolor trochę mnie zniechęcił...
Oglądałam wczoraj i był normalny, wcale nie żarówiasty...
Ja dla siebie upolowałam w 2giej biedronie fioletowy (wcale nie żarówiasty, piękny 😍 ) a dla mojego ukochanego szary 🙂 Bardzo fajne, jakościowo dużo lepiej niż z lidla, a cena super przyjemna dla portfela 🙂
Karla🙂 Dzięki wielkie za info, sama bym nie wpadła na to, żeby w biedronce szukać 🙂
Piękny ten fiolet, jutro się chyba wybiorę, chociaż szary też fajny!
zakupiłam fioletową 🙂
jest śliiiczna !
piekny kolor, miła, świetnie leży (taliowana), dopasowana, rozciągliwa...no bomba!
to taka na sweterek/bluzke, jak chcialam sobie wziąc taka spora - żeby była jak kurtka, na bluze itd - to trzeba większy rozmiar - a większe brzydko na brzuchu odstają. więc raczej jako bluza, a nei kurtka na wierzch.
jest super !
a...rozmiary są małe (L wypada jak m - i to dopasowane)
były jeszcze męskie - szare, czarne i jakies chyba jeszcze, ale nie oglądałam krojów (czarną i szarą mam 😉 )
ja też jestem po zakupach w biedronce, super są te softshele, na pierwszy rzut oka i pierwsze macanie niczym nie odbiegają od drogich shotsheli z decathlonu/martessportu itp. A cena 5x niższa
ja sie zalapalam na meski czarny z zarowa. z kapturkiem 🙂 jutro zaniose do krawcowej zeby mi wytaliowala i bedzie elegancko. fajnie, ze meski, bo dlugi 🙂
dzisiaj w innej biedronie zobaczyłam że szare są męskie i damskie , te damskie z różowymi dodatkami i taliowane , a męskie z niebieskimi proste .
ja sie zalapalam na meski czarny z zarowa. z kapturkiem 🙂 jutro zaniose do krawcowej zeby mi wytaliowala i bedzie elegancko. fajnie, ze meski, bo dlugi 🙂
oo...nawet innych nie oglądałam i nie pomyślalam, że męskie moga być duższe (a lubie długie 🙁 )
ale nic. nie mozna miec wszytkiego czarnego (lub czerwonego :P)
Mogłybyście wrzucić zdjęcie fioletowej kurtki? Ciekawe jak mocno rózni się od zdjęcia z gazetki. Kurcze postaram się dzisiaj podejść do 2 biedronki może tam cokolwiek znajde...
ehh dołujcie mnie bardziej, w tym miesiącu zero kasy a takie fajne kurtki rpzechodza mi koło nosa ;/
Jak ktoś ma fotke - wstawcie , chociaz pooglądam 😡
Dziekuje :kwiatek: ale mi chodzilo o Wasze zdjecia 🙂 jak sie kurteczka prezentuje 🙂