Mogłabym prosić o pomoc ? Chciałabym zamówić jarpolową derkę dla tego przystojniaka, pytanie jakie kolory by mu pasowały ? Myślałam o klasyce - granat + czerwień ?
sei, w rzeczywistości jest jeszcze łądniejszy, taki głęboki. Nie planowałam tego zakupu, bo chciałam zamówić sobie inny model, ale jak zobaczyłam ten to i tak wyszłam wraz z nim. 😉
gabb., jest skrojony tak jak widać. Trochę nietypowo.
Ano zamawiam. Tak mi chodzi po głowie granat, czerwień, biel, ale zastanawiam się nad innymi opcjami. Klasyka, co by chłopakoiw obciachu różem nie robić 😁
armara, mój też w klasyce jarpolowej na zawodach się lansuje 🙂 Tylko ma odwrotnie kolory: czerwień i lamówka biało-granatowa. Szary do maści Juniora jakoś mniej mi pasuje.
Livia, potwierdzam, jest super 🙂 (ale ja niebieskości uwielbiam wszystkie)
Klami, dobry wybór 🙂 naprawdę ładny jest ten czaprak. będzie ogrowi do pyska, czekam na zdjęcia. armara, na bank granat, ale z szarością i może srebrną nicią w hafcie? 🙂
sei, strasznie podoba mi się jeszcze model excellent w tym kolorze. Chyba sobie zamówię zeby miec na zmianę z tym. Fota na koniu to na zawodach dopiero, czyli kiedys tam, bo na razie to sie nie zapowiada na starty raczej. :/