Końska rewia mody cz. 3

Genialny jest ten pierwszy z E-S wstawionych przez Caro

Quanta przemalowałaś włosy? o noł... już bym Cię na Torwarze nie poznała  🤣

Moje odczucia co do nowych Eskadronów:
podoba mi się brązowy (ale czemu nie ma takich "normalnych" impusów/brilliantów tylko takie... inne?)
żółciutki jest śliczny ale nie wiem czy do tego czasu nie zdobędę Anky banana
na szary czaję się na E-S lub anky
śliczna jest derka z nightblue-moon po prawej tam obok księżyca  😜

wątek zamknięty
wow, z tym różem mnie zaskoczyli pozytywnie
żółty będzie mój  😎
granacik też fajny
wątek zamknięty
SIWA na Libelce pad ES wygląda tak:

i jak patrzę na to zdjęcie, to w sumie nie ma tragedii.... ale jak patrzyłam "na żywo" to wyglądała trochę jak w kołderce... ale może jakby się trafił jakiś fajny kolorek....
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
12 lutego 2009 22:48
Libella no i bomba! Nie potrzebnie się zamartwiasz. Lib wyglada super w tym Maxie. Może jakby kolor był mniej kontrastujący z jej maścią to mniej zwracałabyś na to uwagę. Moja kobyła taka plamiasta jest, więc wielkosć padu optycznie się zmniejsza. Proponuję, żebyś tym razem kupiła nie jednokolorowego Maxa a Stripe-Ina. Zobaczysz zupełnie inny efekt 🏇
wątek zamknięty
ach ach ach🙂 muszę się pochwalić!!! my brand new czaprak firmy Jarpol - do kompletu do ochraniaczy york pro air🙂

nie mogę się doczekać jak go dostanę w łapki i zapakuję na konia😀
wątek zamknięty
quantanamera myślałam, że masz tylko siwka i przed chwilką zobaczyłam zdjęcie tego gniadego cuda 😵. Jest prześliczny!!. Co to za zwierz?

Ojej, Kucunio vel Swarovski był już chyba wszędzie 😉 W rewii mody jest średnio co tydzień 😉
Gniady jest u mnie od połowy października, jest ogierkiem, na koniec lutego będzie miał równo 5.5 roku. Więcej fotek znajdziesz m.in. w kąciku ujeżdżenia na 5tej bodajże stronie 🙂
Filmy chętnie, ale na wiosnę, jak wreszcie wyjdziemy z hali - na niej nawet zdjęcia wychodzą takie, że oczy szczypią  👿
A co do koni, to jeszcze niedawno były trzy sztuki  😎

Kurcze blade, no i jestem rozczarowania tymi Eskadronami, podobnie jak kolekcją Anky na wiosnę 🙁 Brązowy kompletnie nijaki - ani czekolada, ani kawa z mlekiem, do czarnego siodła to może od biedy na jakiegoś jasnego kasztana, ale na inne mi się nie komponuje. Różowy strasznie chemiczny (ale i tak o niebo lepszy niż różowy wściek Anky) - ja w ogóle nie jestem specjalną fanką różowego, ale taki ciepły, prawdziwy, jak płatki róż 😁 jest niebrzydki 🙂 Szkoda, że go połączyli z brązem, a nie z np. szarościami.
Granatowy się broni, ale nie z żółtym  🤣

Eh, wychodzi na to, że mój zakupoholizm się nie rozwinie z przyczyn bardzo prozaicznych 😉

fin, od czasów regeneracyjnego odrośnięcia fryzury 2 lata temu kolor włosów mam dosyć stały 😉

BTW, a takie fajne?

😀iabeł:
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
13 lutego 2009 05:24
BTW, a takie fajne?

😀iabeł:

ja je lubie 😉
nie wiem czy bym je przywdziała na konia mego, ale popatrzec na nie bardzo lubie 🙂
wątek zamknięty
jak kawałek zasłony lub obicia fotela
dla mnie niekoniecznie na czaprak
ale na fotel fajne;]
wątek zamknięty
ach ach ach🙂 muszę się pochwalić!!! my brand new czaprak firmy Jarpol - do kompletu do ochraniaczy york pro air🙂

nie mogę się doczekać jak go dostanę w łapki i zapakuję na konia😀

Poza tym prawym dolnym rogiem to identyczny jak czaprak fouganzy z decathlonu  😉

wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
13 lutego 2009 08:46
jak kawałek zasłony lub obicia fotela
dla mnie niekoniecznie na czaprak
ale na fotel fajne;]

haha, wiedzialam  🤣
wiekszość osób tak uważa 😉
wątek zamknięty
Ja też muszę się pochwalić nowym nabytkiem firmy Jarpol, jest śliczny  😅
grubszy, mięciutki, od spodu fajnie zrobiony, i jeśli się nie mylę to jest na membranie sympateksowej co jest wielkim plusem

wątek zamknięty
oj nie Lukasowa, właśnie nie! bo decathlon jest czekoladowy z błękitem jak i 99% wszystkich czaprakow z blękitną lamówką ktore znalazłam! A mi właśnie chodziło o czerń z błękitem do ochraniaczy. Jedyny czaprak taki to któryś Lamicella Mirage chyba, ale był droższy, bez haftu, no i jednak dla mnie co jarpol to jarpol - miałam dwa czapraki Jarpolowskie, jeden poszedł w świat bo mi się kolorystyka zmieniła, drugi (też drobnopikowany i z haftem) mam nadal i jestem nim zachwycona!🙂
wątek zamknięty
Breva a to przepraszam na tej fotce wydał mi sie brązowy 🙂
wątek zamknięty
hihihi🙂 luuzik🙂
wątek zamknięty

dzisaj przyszly do mnie 4 takie, wygladaja bardzo porzadnie, jak wyprobuje w warunkach terenowych dam znac 😉
wątek zamknięty
Czy wiecie może gdzie mogę kupić niciaka VS błękit w rozmiarze full? Jak zwykle za późno się zdecydowałam i teraz mam problem, bo w żadnym ze znanych mi sklepów internetowych nie ma 😕 Będę bardzo wdzięczna za  informacje 😉
wątek zamknięty
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
13 lutego 2009 14:57
Fantazja,
Ty nie dobra  🤬 🤣
No i przez Ciebie kupiło mi się teraz taką samą krateczkę - tyle, ze w wersji dresiarzowej.

wątek zamknięty
wątek zamknięty
czy moglby mi ktos przerobic karego w eskadrona gelba (albo jasnozoltego HKMa) i rudego niciaka ?  :kwiatek:

wątek zamknięty
Dorotheah  😀 będziesz bardzo zadowolona z niego, cena też przystępna, daj znać jak w użytkowaniu, bo ja może swój załóżę dopiro za 2-3 miesiące.

silverstar tutaj powinny być
http://okser-elite.pl/Eskadron_NICI_Czaprak_drobnopikowany-105.html
ewentualnie zadzwoń do Mustanga do Wawy, jak mają go to wyślą.
wątek zamknięty
W okserze są już same dresażowe 😉
wątek zamknięty
troche bardziej z bliska..

wątek zamknięty
Hmmm.... patrzac na te fotki to bardzo podoba mi sie ten szary brillant. Za to dralon zdecydowanie przestal mi sie podobac.
wątek zamknięty
i inne

wątek zamknięty
aaaaaaaa
Znowu te tandetne derki z wielkim logo. Zabawne nawet sa.
Za to ten dwukolorowy pad w paski po prostu pieeeeekny!!
No i widze tez, ze Eskadrona zorientowal sie, ze warto by zrobic polo pady pod skokowke/wszechstronne.
wątek zamknięty
k_cian a może zamień te linki na zdjęcia  😉
Klami te w paseczki są niezłe, no i pady pojawiają się wszechstronne, szkoda że nie ma zdjęć cottonów, jestem ciekawa tego żółtego

a kiedy wychodzi nowa kolekcja Euro Stara?
wątek zamknięty
Ten pad ma super kolorystykę, w sensie, jakby był taki jaśniutki z różowo czekoladowym logo ale te paski jakoś do mnie nie przemawiają... może pod siodłem to lepiej wygląda?
A Eskadron chyba w ogóle zapadł na jakąs manię wielkości patrząc po logach 🤔
wątek zamknięty
I chyba dorzucili tych jeźdźców nad napisem (czy to było?), wogóle te derki są fuj. Pewnie je rozdają do nagród jesli Eskadron jest sponsorem  😉
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
13 lutego 2009 19:14
Muaa ten pad w paski musi być mój:-)
Na dralon ochota mi przeszła. Przynajmniej ten różowy. Za to sam różowy polar bardzo ładny:-))
Jeszcze kantar z futerkiem...bomba😀
Zbieram kasę:-))
wątek zamknięty
Eskadron chyba w ogóle zapadł na jakąs manię wielkości patrząc po logach
Nie dziwne: patrzą na fora, maniaków kolekcji itp 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.