crazy o nie, wstawianie takich filmików powinno być kategorycznie zabronione, szczególnie, że u nas od dwóch dni niemalże cały czas śniezyce i takie krajobrazy:
Magdzior, też się wybierasz? Zawsze jak pytam, to zero odzewu i nie wiem komu zdjęcia robić, bo po nazwiskach to ja prawie nikogo z RV nie znam... Póki co nie mam żadnej odpowiedzi, może jutro się doczekam...
Facella taak🙂 tzn taki jest plan jesli oczywiście się odbędą i zima raczy nas opuścić, więc jak coś to ja na zdjęcia baaardzo bardzo chętnie bo zawsze ja robie innym i swoich nigdy nie mam. A tak w ogóle to ogladam Twoje zdjęcia na fb - super 😍
Dziękuję, bardzo mi miło 😡 Jakby co, to przypomnij się jeszcze. Nie mogę nic na 100% obiecać, bo w sobotę idę na osiemnastkę i nie wiem, czy dotrę na cross 😁
Podjęłam decyzję - mam nadzieje że rozsądna - dopóki nie pojadę choć raz w teren to nie zgłaszam się na żadne zawody. Na razie u nas rano śnieg padał poziomo i spadło go kolejne kilkanaście centymetrów. 😵 Dobrze jest mieć halę 😀
Pojawił się komunikat na stronie jaroszówki: "W związku z dużą ilością pytań dotyczących pogody i warunków terenowych w Jaroszówce informujemy, że w dniu wczorajszym (środa 3.04.2013) zawodnicy KJ Jaroszówka skakali przeszkody krosowe na terenie przygotowywanym do krosu. Nie zapowiadają na naszym terenie załamania pogody. Zdjęcia terenu pojawią się dzisiaj w godzinach popołudniowych."
Ja bym nadal chciała jechać, ale zobaczymy jak bedzie z transportem czy uda się coś załatwić bo nam sie pokomplikowało trochę.
Pojawił się komunikat na stronie jaroszówki: "W związku z dużą ilością pytań dotyczących pogody i warunków terenowych w Jaroszówce informujemy, że w dniu wczorajszym (środa 3.04.2013) zawodnicy KJ Jaroszówka skakali przeszkody krosowe na terenie przygotowywanym do krosu. Nie zapowiadają na naszym terenie załamania pogody. Zdjęcia terenu pojawią się dzisiaj w godzinach popołudniowych."
Ja bym nadal chciała jechać, ale zobaczymy jak bedzie z transportem czy uda się coś załatwić bo nam sie pokomplikowało trochę.
Jestem z tego samego regionu. U mnie podłoże odbija się betonowo 🤔 Jeżdżę tylko kłusem. Z soboty na niedzielę ma być -7 pokrywy śnieżnej brak 🙁 Jade tylko uj.
[quote author=alaa_kala link=topic=815.msg1735246#msg1735246 date=1364853725] ja też się martwię o przygotowanie do Sopotu, pogoda daje popalić. Jak wypuszczałam dzisiaj konie na padok to śniegu miałam po kolana... 😲 [/quote]
Jeździć w śniegu, będą miały dobrą zaprawę,i nie złą kondycję na sezon.