777 ja mam 3 te derki i one świetnie się sprawdzają. Dobrze leżą na rożnie zbudowanych koniach, mają sporą regulację, nie przemakają nawet przy całodniowym taplaniu w błocie i deszczu. Osobiście jestem zachwycona (ogór też nie marudzi)
Czy jakaś dobra duszyczka byłaby tak miła i zmierzyła ile cm dlugosci dokładnie mają derki eskadrona w rozmiarze M. Mam L-ke ktora teoretycznie powinna byc dobra dla mojego konia, ale jest za duza, a boje sie teraz kupic mniejsza bo z kolei nie cche zeby byla za mala.
oglaszam ,ze w Decathlonie w Markach jest przecena derek lekko ocieplonych Fouganza, kosztuja 89zl. Sa bardzo rozne rozmiary od 105-165,kolor tylko jeden zostal tzn cos jakby granat a tasmy sa szare.Kupilam wczoraj i ciesze sie jak dziecko 💃 jutro przymierze Siwuchowi, zrobie zdjecia i sie tu pochwale🙂
oglaszam ,ze w Decathlonie w Markach jest przecena derek lekko ocieplonych Fouganza, kosztuja 89zl. Sa bardzo rozne rozmiary od 105-165,kolor tylko jeden zostal tzn cos jakby granat a tasmy sa szare.Kupilam wczoraj i ciesze sie jak dziecko 💃 jutro przymierze Siwuchowi, zrobie zdjecia i sie tu pochwale🙂
reszta derek idzie na wyprzedaż 🙂🙂🙂 wszystkie powinny byc out od tego weekendu 🙂
[quote author=Aga_Leming link=topic=43.msg179894#msg179894 date=1235073165] thaya - a jakies padokowki macie? wogole ten sklem ma jakąś stronę internetową z aktualną ofertą? [/quote]
A j właśnie upolowałam nowy dralon dla kucusia za całe 99 zł. na allegro. Nie wiem czy to nie jakaś pomyłka, bo ta sama derka jest na innej aukcji za 250zł..
czy ktoś ma pojęcie, czy ta wstawka: [[a]]http://www.gnl.pl/wstawka-poszerzaj%C3%82%C4%85ca-derke-masta-p-2263.html[[a]] pasuje do derek Eskadrona? Generalnie z różnych przyczyn okazało się, że na klacie derka jest minimalnie przyciasna, myślę że taka wstawka rozwiązałaby problem ...
Sprawa czasowo diość odległa, ale właśnie wertuję katalog HKMa na 2009 - mają przedłużki w systemie karabińczyk - kółko. Katalogowo 11,95€
Mam taką derkę z decathlonu jak Kasska - czarną, powiem szczerze że jest super, służy już dłuższy czas, całą zimę 🙂 miałam też polarówkę i była bardzo fajna ale niestety mi ją ukradli :/
Sieciowo jeszcze nigdzie, ale można drynnąć do GNLa lub Oksera z pytaniem ile ta przyjemność by kosztowała.
Ja już wczoraj dziękowałam niebiosom za przedłużkę do naszej masty, bo została mi jako jedyna ocieplona padokówka nie_wymagająca_jeszcze_prania 😡 Dziś Kulesław testuje jej mocowanie w warunkach mocno terenowych, a ja mam w końcu pewność, że gołą klatą lub półdupkiem (zależnie od przesuwania się derki) świecić nie będzie.
W gnl ta przedluzka 65 zl, tylko termin byl dosc odległy, i paskudnie ta przedłużka wyglada - wiec moja się szyć kończy właśnie.. 🙂, a kon chodził na na maksa wyciągnietych paskach 😉
swoja droga moj kon, nigdy nie niszczący jakoś specjalnie derek nie dosc ze jedna wykonczyl totalnie - z hkm-a, to wlasnie zaczyna dreczyc eskadrona - urwał już jeden pasek tylni + masakrycznie przeciera te taśmy od pasów pod brzuch <Szok>