Końska rewia mody cz. VII (2013)

Szyszka   szczesliwa studentka HOPALu:)
27 marca 2013 07:39
Precelek, co to za błękitna koszulka?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
27 marca 2013 08:04
Burza, wiem, ale nie chcę zawracać ivett głowy za wczasu 😉 dlatego myślałam, że któraś z dziewczyn mi zdradzi. mam już kilka pomysłów na pady. coś pewnie w okolicach wakacji wpadnie.
wątek zamknięty
Precelek piękny zestaw, wszystko masz zawsze świetnie dobrane🙂
wątek zamknięty
na Siwego, jasnego konia który Waszym zdaniem bardziej pasuje - lody orzechowe czy jasne kakao?http://www.facebook.com/photo.php?fbid=407463389350170&set=a.253987804697730.55489.100002595363860&type=3&theater

no i kon 😉
wątek zamknięty
Gazellasta, oba to bardzo jasne brązy/ beże, mogą zniknąć na takim siwku, chociaż fajne by mogły wyglądać z ciemną lamówką, np czekoladową. Swoją drogą fajny koń, do mojej trochę podobny 🙂
Precelek, ale piękna kolekcja 😍
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
27 marca 2013 11:13
Precelek, super te twoje kolekcje 🙂

Ostatnie foty na razie, polopad Moon:

I z dralonem 🙂

wątek zamknięty
Do siwego pasują beże 😉
wątek zamknięty
Dzionka w takim razie na fotki czekam z niecierpliwością, bo cinnamon to moja ankowa miłość 😀

Precelek Twój mintowy zestaw jest świetny! Mam cottona mint, może kiedyś uda mi się podobną kolekcyjkę skompletować  😍

Livia  moon jest świetny, ale nadal na Twoim koniu bardziej mi się podoba krokusiex z dralonem 🙂

To ja może nieśmiało zaprezentuję moją chudzinę w mincie (od razu przepraszam za beznadziejnie małą fotkę i kadr; jest tragiczny, ale fotograf nie był w formie i w mincie ładniejszej fotki nie mam 🙁 )

edit: i przepraszam od razu za czarną - zalecenia weta.
wątek zamknięty
kittajka , dar dzięki 😉 właśnie nie umiem się zdecydować, chciałam na zawody skokowe, pad od Caball w jednym z tych 2 kolorów i nie umiem się zdecydować, który lepszy.
wątek zamknięty
Gazellasta, lody orzechowe mają taki ciepły, złoty odcień na żywo, kakao jest chłodniejsze, rzeczywiście mleko z łyżeczką kakao. Generalnie to co się bardziej podoba, chociaż biorąc pod uwagę, że siwki lubią żółknąć, to może ten chłodniejszy odcień będzie lepszy?

Livia, w moonie dużo bardziej mi się podoba, niż w lavenderze 🙂

Precelek, fiu, fiu, zbiór iście imponujący!  😲
wątek zamknięty
quantanamera

uwielbia żółknąć..a na tym zdjęciu jest wyjątkowo czysta. Dlatego nie lubię w białym jeździć i szukam czegoś co go zastąpi 😉
wątek zamknięty
Jak to miło wrócić do domu na święta po 2 miesiącach nieobecności i pierwsze co zobaczyć w pokoju to ślicznego Eskadrona Atlantic Green!  😍 Przecudny jest ten kolor! 😉

No i zakochałam się w tej derce! Jest śliczna, idealna na Siwego. 😉  💘

Livia mi się w moon bardzo podoba! 😉
nejna69 jak ten kolor się pojawił to wydawało mi się, że nie będzie pasował na żadną maść, ale myliłam się, u Was jest super!! 😉
Gazellasta nie za bardzo lubię Siwki w brązie, ale jak już to lody orzechowe... 😉
wątek zamknięty
Etosha dziękuję
Kortina haha szmatowym mistrzem  😁, jasne że do kompletu musi być koszulka, jakby to wygladalo 😎
Quanta dziękuję🙂 ostatnio zaczęłam stawiać na całe zestawienia kolorystyczne🙂
Na69 zbieraj, mint jest piękny!
Livia dziękuję🙂  :kwiatek:
Szyszka to jest jakąś pikeurka
Kittajka , agata* :kwiatek:
Dziękuję wszystkim bardzo mi miło  :kwiatek:  :kwiatek:  :kwiatek:  :kwiatek:
A w sobote Dominika Frej wkracza do akcji i uda nam sie obfocic wiśnie/srebro 💃
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
27 marca 2013 14:37
Jak to miło wrócić do domu na święta po 2 miesiącach nieobecności i pierwsze co zobaczyć w pokoju to ślicznego Eskadrona Atlantic Green!  😍 Przecudny jest ten kolor! 😉

Hahaha tylko mi nie mó ze to tata rozpakował paczke odemnie, bo tak sie starałam 😁
Dbaj o niego :kwiatek:

Dziewczyny własnie dotarł Caball burgund/czekolada i powiem Wam że na żywo jest przeszał mój najpiękniejszy czaprak!!!! 😍
wątek zamknięty
Zairka tak się dopytywał, że mu pozwoliłam zobaczyć. ;D będę dbać, oj będę. 😉
wątek zamknięty
27 marca 2013 16:30
The Caballo  😍
1 zdjecie blizej prawdy, ale i tak nie da sie go uchwycic 😜
wątek zamknięty
Precelek mistrzu! 😲 Przepiękne zbiory! Ale będą piękne fotki- Ty w tych polówkach, koń w czapraczku, owijeczkach, dereczce w tym samym kolorze 💃 No szał po prostu! Czekam na fotki wiśni/srebra!
wątek zamknięty
Zairka, ale fajnie udało Ci się uchwycić burgunda 🙂
wątek zamknięty
Zairka, chociaż szmatowo go na Zaira rzuć na plecy poglądowo- piękny z tą lamówką! 😀 czekaj aż zobaczysz kolor jak wyjdziesz na dwór.. 😉
wątek zamknięty
27 marca 2013 17:10
Ale Zajkoń mocno niewyjściowy teraz 🙁 bez mięśni, w żółte plamki.. poczeka na zdrowego Zaja 🙂
wątek zamknięty
Zairka piękny ten burgund naprawdę !

Mi się udało dopasować owije do Caballowego granatu. Horze kolor ODB. Na zdjęciu te powyżej, poniżej są z yorka, ale niestety nie ten odcień.

wątek zamknięty
Zairka, ten kolor jest obłędny, chyba też się na takiego skuszę!
wątek zamknięty
hanoverka, w dziennym świetle też pasują? a co to jest bo nie polar?
wątek zamknięty
ashtray dziękuję, to bardzo miłe  :kwiatek:  :kwiatek:  :kwiatek: taki jest zamysł kolekcyjny 🙂 🙂 Dominika zapewne jak zawsze stanie na wysokości zadania!  🙂  🙂
hanoverka sliczny ten granatowy caball
wątek zamknięty
Burza to jest właśnie dzienne światło, ale ustawiłam aparat na makro i dośc dobrze mi kolor złapało. Jak robiłam na zwykłym ustawieniu to cały czas było prześwietlone. To są zwykłe polarowe owijki HORZE w kolorze ODB  😉
wątek zamknięty
Ale te cabally są CUDOWNE  😜
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
28 marca 2013 07:49
Zairka, popieram Burzę, wrzuć choć zarzuconego tego Burgunda na Zajku 🙂
wątek zamknięty
gryglodor dzięki 🙂 bardzo podobnie myślałam po zobaczeniu mintowej kolekcji, ale po jakimś czasie się zdecydowałam i bardzo mi się podoba!
Zairka przepiękne zestawienie kolorystyczne 🙂
wątek zamknięty
Zairka
wrzuc wrzuc koniecznie, bo nie moge sie zdecydowac  😵
wątek zamknięty
Widziałyście nowy fiolet Caballa? 😜 Na zdjęciu przypomina mi hortensie.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.