Końska rewia mody cz. 3

Marcepan w krateczce 😉
wątek zamknięty
Marcepana śliczny komplet !
jestem fanka połączenia brąz-niebieski .

Libella ukradne ci banana, gdzie ześ go zakupiła?
wątek zamknięty
Od Sierry 😉

ps. Ma ktoś fotke marcepana eskadrona na gniadym?
wątek zamknięty

dajcie troche sniegu na ferie 🙇
wątek zamknięty
Wisienka tak jak Lukasowa pisze, od Sierry 😉
Mi się teraz dla Libla marzy jakiś ładny klasyczny, np. Anky Sand, albo jakiś kremowy....
wątek zamknięty
Mi fiolet, marcepan i jakaś żółć 😀 bo troche ubogo u nas w szafie (sztuk 5) i znudziło mi się nawet  to co  mamy  🙄
wątek zamknięty
U mnie w pace też dość ubogo jak na nas, bo 6. Z czego jednego chyba chcę się pozbyć 😉 Ale ja chyba czekamm na nową kolekcję 😉
wątek zamknięty
Ja sie czaje albo na jakiegos fioleta Ankowego albo na limonkę bądź cytrynke (zwał jak zwał ) eskadrona.
Na szczescie za miesiąc urodziny to sie moze posypie 🙂
wątek zamknięty
Też mam za miesiąc urodziny ale niestety rodzinka ma nastawienie pt. "To twoje urodziny nie konia więc nie bede kupować czapraka czy innej bzdety dla niego"... pozostaje więc wyprzedawanie tego co sie ma cyzli mój stały sposób  😁
wątek zamknięty
Ja robię małą wyprzedaż.Robiłam porządki w rzeczach i jak policzyłam ile mam czapraków i padów to się załamałam.
wątek zamknięty
D&A nie masz do sprzedania jakiegoś  typu banana co by do szaraka pasowało?
wątek zamknięty
D&A Tak mało?  😁
wątek zamknięty
wisienka,banana nie mam,ale o wszelkie pytania dot.sprzętu zapraszam na pw albo gg(6622237)
Mia, wręcz przeciwnie-chora ilość w tym jeszcze nowe rzeczy z metkami.Dlatego wysprzedaję część nowych i część używanych.
Najgorsze jest to,że ciągle pojawia się coś co mi się podoba;p
wątek zamknięty
"To twoje urodziny nie konia więc nie bede kupować czapraka czy innej bzdety dla niego"
jakbym moich rodziców słyszała  😁 jest na to rozwiązanie, albo nawet dwa... można skorzystać z okazji i nabyć bryczesy lub inne ubranko do stajni albo powiedzieć że woli się kasę zamiast rzeczy  😎 a na co wydasz to już twoja sprawa bo twoja kasa i nie sprzeciwią się jak będzie to czaprak  😉
wątek zamknięty
Ja zawsze jak cos chce kase, bo kupią coś i mi sie nie spodoba...
a tak to sama wiem co mam na oku i nie bedzie wpadki 😀

ja tam sie ciesze jak cos dla konia kupie, to sprawią straszną przyjemność , choć robie to tylko jak mam kase.. 🙁
wątek zamknięty
jedynie kasa przeznaczona na ciuchy nie idzie na konia :P
ale zawsze jak coś wpadnie do mojego budżetu odkładam na czarną godzinę.
tylko potrzebne rzeczy 🙂
uwierzycie, że mam jeden czaprak ??
wątek zamknięty
Ja też mam jeden, ale stwierdziłam, że dopiero teraz sobie kupie jakiś gdyż Młody jest tak niesamowicie brudny, i ma nawyk, ze po każdej jeździe musi sie wytarzać, niestety teraz sa roztopy i często nie widać go na pastwisku, dopiero jak zawołam to przyjdzie i moja reakcja jest taka -  😤  😵
wątek zamknięty
Spokojnie-ja też zaczynałam od jednego 🤣 przez pierwsze pół roku miałam jeden,potem dostałam w prezencie drugi,po jakimś czasie na zawodach coś wygrałam i tak się ruszyło 🤣
wątek zamknięty
A teraz w każdy dzień tygodnia możesz zakładac inny 🙂
Szczęściara  😁
wątek zamknięty
Chyba w kaŻdy dzień miesiąca 😁
Ja przez pierwsze 1,5 roku posiadania konia miałam jeden 😁 Bordowy. A potem trafiłam na Voltę..... 🤬
wątek zamknięty
Blondyna jeszcze masz jeden ale powchodź tu jeszcze trochę to będzie więcej  😂

Zanim zaczęłam wchodzić na to paskudne forum (ale moje ukochane  :kwiatek🙂 to było mi wszystko jedno jaki ten czaprak będzie, pełny czy wycięty, zielony czy czerwony i jak kupiłam konia to miałam jeden czy dwa. Teraz 6 po wielu mieszankach, sprzedawaniu i kupowaniu, wymienianiu  😵 ale jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa  😁
wątek zamknięty
Libella Volta wciągaaa 🙂 🥂
wątek zamknięty
Hehe jeszcze jakiś czas temu to na pół roku by starczyło,ale większość była z góry przeznaczona na sprzedaż.Ze swoich takich w 100% własnych jakiś czas temu z 10 sprzedałam,więc zbiory się zminiejszyły,ale miesiąc by się spokojnie opędziło.Ja nawet na volte nie wchodziłam.Po prostu tak jakoś  wyszło-sporo dostałam,część wygrałam,bardzo dużo kupiłam okazyjnie.Najgorsze,że te czapraki się zniszczyć nie chcą;p Niektóre to takie ładne,że aż szkoda mi brać do stajni;p
wątek zamknięty
Wisienka Volta demoralizuje..... Nie jestem w stanie zliczyć wszystkich czapraków które przewinęły się przez moje ręce... ale stawiam, że koło 50 😉
wątek zamknięty
No , ale w sumie fajnie tak "lansować" konia, bo coraz wiecej ludzi zdaje sobie sprawe z tego ze potargane kocyki już nie wystraczają i wcale dla konia wygodne nie są i że estetyka też sie liczy. 👍

A sprzet teraz już tylko coraz lepszy  🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Kucykowy numer jeden - Euro-Star z zimowej kolekcji mouse-terra-ivory. Jako osobie dotkniętej zaawansowaną ankymanią przykro mi to stwierdzać, ale Anky się do Euro-Stara nie umywa... Już się nie mogę doczekać, co nowego Euro-Star wypuści na wiosnę 🙂

Swarovski pod trenerką:

I z Quantą na grzbiecie:

wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
11 lutego 2009 20:49
quantanamera, pomijajac to jak czadowo Kucyk wyglada w ES, to jestem tego samego zdania. ze starcia anky vx es, es wygrywa 😉
Puma, AAAAAAA!!! Belzebubie a kysz!!!  🤬  cholerka, a owijek to do tego nie robia?
wątek zamknięty
Bardzo bardzo ładnie! czasem żałuję, ze nie używam owijek  😉 i podzielam miłość quanty do padów euro-stara - mam 3  i czekam na nową kolekcję 😍
wątek zamknięty
Puma,  uważam, że idealny 🙂

powiem wam, że ten jeden mi wystarcza, a mam go już dobry rok.szykuje się do kupna nowego, ale przez te wszystkie foty w tym wątku (chcę śmiało powiedzieć, że czytam od początku - czyli przeszło 70 stron i te wszystkie 100 czy 200 stron z Volty) nie mogę się zdecydować.
te drobnopikowane HKM'y są całkiem, całkiem.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.