Na Lipowej w kierunku Mpwiku ale nie po tej stronie ulicy jest cukiernia, tam gdzie kozie rogi sprzedają 🙂 no i może jeszcze Domek Saski?
no i ta mała cukiernia koło tegu budynku UP gdzie zajęcia z języków są o której pisze Nesca
Po tej samej stronie gdzie Mila ("zielony poobdzierany budynek"😉 ? 🙇
Kochana, a ile płaciłaś i czekałas na wykonanie? Ja potrzebuję na piątek.
Zamówiłam w pon, na śroę był. Tak, tam gzie mila🙂 Okolo 35-40 zł? Nie pamietam okładnie🙂
Jakie polecacie szkoły jazdy ❓ Gdzie można skorzystać za niewygórowaną cenę i z dobrymi instruktorami,którzy przygotują fest do egzaminów ❓ Konkretnie chodzi mi o Lublin. PILNE 😀 ❗
osk KIWI, the one and only
Jak to jest z tym second handem w Lublinie z bryczesami-dostawy bryczesów są co jakiś czas i są na przykład raz na dwa miesiące czy przez cały czas są jakieś bryczesy? Z tego co pamiętam to on jest na kraśnickich tak?
Cały czas są jakieś, a dostawy mają bodajże w soboty. Jak się ładnie uśmiechniesz i zapytasz, czy mają więcej bryczesów, to panie zazwyczaj wyciągają dwa 300kg worki 😉
Idealnie! Właśnie planowałam podjechać tam w sobotę 😀 Gdzie dokładnie na kraśnickich on się znajduje?
przy zajezdni mpków, po lewej stronie, przy samym wyjeździe z Lublina w stronę Rzeszowa 🙂 Duży, obklejony na żółto budynek z parkingiem (zazwyczaj maksymalnie zastawionym 😉 )
Jasnowata, dziękuję, jesteś wielka! :kwiatek:
który autobus z okolic Chodźki tam dojeżdża? :kwiatek: :kwiatek:
oooo to spod mojego bloku! czad 😁 wezmę kanapki, termosik z kawą i wycieczka gotowa 😁 o której ta dostawa w soboty? 👀
melduję, że bryczków brak... znalazłam tylko sztruksowe bez leja i mocno zmęczone życiem czarne bez leja... Za tydzień powtarzam wycieczkę - ktoś chętny na wspólne polowanie? 👀
galopada_, ja 🙂
Odezwę się na PW pod koniec tygodnia i się ustawimy jakoś 🙂
galopada_, dzięki za info, na szczęście nie pojechałam 😀
Gavi ok :kwiatek:
slw95 no ja się rozczarowałam mocno, bo miałam nadzieję, na jakiś łup 😁 mimo wszystko wyszłam ze świetnymi spodniami do biegania, stan nówka 😜
galopada_, o proszę, no to przynajmniej Ty na darmo nie pojechałaś 😀 Jak coś upolujesz za tydzień to pochwal się łupami, pozazdroszczę przed monitorem 😀
Ooo, dobrze wiedzieć, w nast. sobote nie dam rady, ale...^^ Wybiore się napewno;p
Dziewczyny, przybywam z pytaniem. Czy w Lublinie jest jakaś szkoła tańca, w której taka stara baba jak ja mogłaby się zapisać do grupy początkowej? Najlepiej hip hop albo videoclip dance, coś w tym klimacie.
flygirl ja chcę od września się na hiphopy zapisać 🙂 koleżanka mi poleciła szkołę tańca na ulicy Langiewicza
flygirl ja chodziłam do Centrum Tańca na Daszyńskiego i było super, ale to było ładnych parę lat temu 😉 Chłopak mojej koleżanki ma szkołę (NBDS przy ul. Fabrycznej) a ponieważ świetnie tańczy i jest mega pozytywnym człowiekiem myślę, że warto tam zajrzeć 😉
To NBDS wydaje się obiecujące, dzięki. 🙂
flygirl, polecam NBDS (
http://www.nbds.pl/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=2&Itemid=41 ) byłam na paru imprezach z ludźmi, którzy tam tańczą, są mega pozytywni!
ja chodzę na towarzyski na Kiepury, ale wiem, że mają też hop-hop i sporo innych (np ladies style :hihi🙂
ten NBDS całkiem fajnie sie zapowiada 🙂
Są w Lublinie jakieś dobre studia tatuażu? 👀 potrzebuje do zrobienia czegoś niedużego, ale estetycznego i ładnie zrobionego 👀
galopada to odpuść sobie Lublin 😉 Ewentualnie Slayer tattoo. Ja co prawda robiłam u znajomego w Valhalli, ale nic oprócz napisu bym raczej u niego nie zrobiła 😉
kurcze... planuje zrobić niedużego konia, ale rzadko kiedy ,,koński" tatuaż mi się podoba, więc potrzebuje ,,artysty" 😁