korzystam w firefoxa i mam normalnie 9 okienek w nowej karcie, żeby sobie przypiąć ulubione strony. da się zrobić więcej tych okienek? 🙂 albo chociaż jak do "pustego" okienka (zakładki?) dodać stronę, jakoś nie umiem tego znaleźć 😉 (nie mogę kliknąć "przypnij", bo tam nic nie ma 😉)
ja zawsze kupowałam jeden bilet - nawet jesli z przesiadką, tylko musialam uwazac, zeby oba pociągi byly takie same, tzn nie moglam zaplacic jak za TLK a drugim pojechac ICC 😀 moze cos sie zmienilo, spytaj w kasie najlepiej 😉
Jest tu ktoś z Zawiercia, albo choć trochę znający to miasto? 😉 Muszę przyjechać do Zawiercia pociągiem, a potem potrzebny mi autobus, który odjeżdża z 'dk Sikorskiego ING'- daleko to? Jak dotrzeć z jednego miejsca w drugie? :kwiatek:
Kinia, kupiłam na dworcu w kasie 🙂 nie wiem jak to jest, że do Białegostoku płacę mniej niż do Wawy.
Natomiast pani powiedziała, że w internecie od nowa nalicza kilometry, ale nie jest w stanie mi nic więcej powiedzieć.
gdzie się chowają zrobione print screen'y? Bo nie mogę ich znaleźć. 👀
Zuzu. print screeny chowają się w schowku 🤣
Wklejasz je, np. do Painta i dopiero wtedy możesz zapisać 🙂
o, to mnie print screen zaskoczył, dzięki. 😀
Kiedyś po YT/FB krążył filmik pokazujący mieszkanie jednopokojowe, zapewne coś koło 15-20 m2.
Kojarzy ktoś? Nie mogę teraz tego znaleźć 🙁
🙂 kojarzylam, ze bylo cos "jak facet miesci sie na 20m2... " 😁
Kaktus, a kiedy do Białegostoku śmigasz?
Mam filmiki zrobione iPhone'em 5. Pierwsze 3 (<50MB) działają na komputerze (program All Player), reszta >50MB nie działa na kompie. Na telefonie wszystkie działają dobrze. Jaki może być tego powód? Czy do przesyłania większych filmików z iPhone'a potrzebny jest jakiś program? może konwerter plików?
grzesiek.1993 :emota200609316:
Mam prawie identyczny problem. Filmiki robione iPhonem 5 i odtwarzane w jakimkolwiek odtwarzaczu (a mam ich kilka wgranych) tną się niemiłosiernie - spóźnia się dźwięk, klatki filmu nie zmieniają się płynnie, generalnie nie da się tego oglądać. Any ideas?
wiem, że ktoś pisał o szklankach większych niż standardowa wielkość. Poszukuje ich ale nie mogę znaleźć. Gdzie to kupie w internecie?
Może ikea?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/eating/18868/Mam takie duże w domu gdzie mieszczą się chyba ze dwie takie małe jak np. z nutelli i chyba właśnie są z ikei. 😉
Pytanie w tym temacie może i laickie 🤬 ale chciałam podpytać- czy ogłowia u p.Marka z ursusa mają jakąś stronę internetową? Popytałam wujka google ale nic mi nie chciał powiedzieć. 🤔 Czy zamówienia u nich są tylko telefoniczne, na podstawie wymiarów i wyglądu?
megi - tylko telefonicznie, ale dziewczyny opowiadały, że p. Marek jest w porzo 😉 i nie ma problemów żeby się dogadać.
moja kolej. czy mogę sama wyciągnąć sobie szwy? rozcięłam rękę, założyli mi 5 szwów - powinnam już zdjąć, ale nie mam czasu iść do poradni.
ekhem nie znam sie na tym ale bym się nie odważyła 😲 A jak z modelami? Na wzór wybranego modelu+ jakieś nasze widzimisię i wszystko szyte na zamówienie tak? 😉
ekhem, jak masz jakieś pojecie o tym to spoko ( np masz w rodzinie lekarza i może Ci pomóc w razie w) ale jak nie to ja bym sie sama za to nie brała
Może to dla Was dziwne czy coś, ale od kilku dni jestem tego ciekawa. Czym różnią się Voltopry od Re-voltowiczów? To nie to samo? Dlaczego są dwie oddzielne strony, a tak naprawdę jest tam ta sama treść? Dlaczego tak się podzieliło? O co chodzi? 😉
vikifbl, niczym się nie różnią, wyglądem strony tzn logiem na górze.
... bo jedni wolą gwiazdki a inni końskie głowy 😀 😀
Dzięki, ale dlaczego jest taki 'podział'?
o masz, faktycznie, całkiem niedawno nawet ta dyskusja.
dzięki cień :kwiatek:
Dzięki, ale dlaczego jest taki 'podział'?
...Bo jak volta padła, powstała volta zastępcza i dwie szaty graficzne, do wyboru:
http://www.voltazastepcza.fora.pl/
vikifbl, poza tym jedni czuli się bardziej voltopirami, a drudzy re-voltowiczami i Quanta poszła wszystkim na rękę 😉