Witam. Wiem, że jest wątek o grach PC, ale ten zakładam specjalnie dla gier o jeździe w stylu western. Ostatnio strasznie spodobał mi się western, nie wiedzieć czemu, i mam pytanko - czy ktoś zna jakieś gry o tej tematyce? Najlepiej na płytę, ale mogą być też te w internecie (nie licząc Horse Eden Eventing i Howrse).
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] dublowanie watkow
wątek zamknięty
Chyba z końmi jest gra ,,El Dorado". Ale nie wiem, ile w tym jest koni, bo nie grałam w nią.
wątek zamknięty
Polecam grę " Let's ride. Silver Buckle Stables" .
wątek zamknięty
Moja bratanica ma Akademię Jeździecką (logo 2 w podkowie) i przyznam się bez bicia, brat z żoną poszedł do teatru, ja położyłam ich dzieci spać i pograłam sobie 😉 zatrważająco fachowe to nie jest, ale oprócz skoków, jakiegoś dresażu dla ubogich i cross-country oraz zbierania jakiś gwiazdek czy tam punktów jest western... przyznam, że za bardzo to tego nie rozpracowałam (szczególnie nie wiem, o co lata ze sliding-stopem) no i nie jest to ani fachowe, ani stricte western, ale jeśli ktoś chce sobie pojeździć w siodle west w virtualu, nakupić kapeluszy i czapsów i poklikać strzałkami między tyczkami to ujdzie. Grałam jakieś 2,5h ( :icon_rolleyes🙂 więc specem nie jestem, no ale. Chciałabym mieć takie niezniszczalne konie 🙂 Akademią też bym nie pogardziła. Ale cicho sza, bo wychodzę na wariatkę
wątek zamknięty
Ja mam właśnie akademię jeździecką 2..
niestety na moim laptopie niekoniecznie to działa, skaczę przez niewidzialne przeszkody, wchodzę do budynku bez ścian.. 😵
A szkoda, bo grałam u koleżanki i naprawdę fajne.
Jest mi niepotrzebna, a płytka nie porysowana.. szkoda.
wątek zamknięty
Naprawdę nie da się tego pisać w jednym wątku o
"końskich grach na PC"? Zaraz będzie osobny do gier o skokach, osobny o wyścigach itp... 🙄
wątek zamknięty
Już wchodzę na YT i oglądam sobie filmiki z Akademii Jeździeckiej. Silver Buckle Stables właśnie odnalazłam u siebie na kompie stacjonarnym. Nie najgorsza, dla rozluźnienia sobie można pograć. Dzięki 😀 .
wątek zamknięty