wasze ulubione seriale
Kinia16322, nie będzie więcej sezonów.
http://doktorhouse.pl/ tu niby jest pierwszy odcinek ..
właśnie tez tak myślałam, dzięki 😉
Downton Abbey
No właśnie...
Pierwszy raz od lat wkręciłam się w serial tym bardziej składający się tylko z 7 odcinków ( bardzo podoba mi się etykieta przedstawiona w tym serialu), no i masz - okazuje się że będzie :
sezon1
sezoooooon2
sezoooooooooooooon3
sezoooooooooooooooooooon4 🤔wirek:
Kurde - zawsze muszą rozciągać na chama coś ciekawego, a skutek tego jest przeważnie odwrotny 😵.
Przestałam oglądać, trudno - jakoś przeżyję.
A ja po odwyku wracam do Scandal US! Powinien już być, za chwileczkę... 💃 No i nie mogę doczekać się trzeciego sezonu Gry o Tron, oczywiście.W ogóle akurat jak się rozkręci i w pracy, i na uczelni, to akurat się wszystkie seriale zaczynają 😤
Zaczęłam oglądać Grę o tron- dlaczego mi nie powiedziałyście, że to taki świetny serial 😜
Scottie a przeczytaj książkę, ja to już nie wiem czy niektóre sceny oglądałem w serialu czy sobie wyobrażałem czytając Pieśń Lodu i Ognia. Trailery do GoT też są świetne!
Ja z nudów obejrzałem House'a, niedawno skończyłem Suits. I jeszcze rodzinke.pl czasem oglądam 😁
Suits rewelacja, nasz najnowsze odkrycie.
Jeszcze Hell on Wheels oglądamy 🙂 Lubie produkcje AMC
jakby ktoś nie zauważył jeszcze to Lekarze wrócili 🙂 ale wcale mi się nie podoba co się tam wyprawia.
Lekarze jak lekarze, ale w Przepisie na życie już przeginają!
Homeland 💘
Gillian a co ci się nie podoba? Sądzę, że pewnie coś od strony medycznej 😉 Mnie irytują i lekarze i przepis na życie. W przepisie denerwuje mnie ten cały Jerzy. Jerzy to Jerzy tamto, sramto i owamto, cały seriale od początku kręci się wobec jego osi. Nuuuuda.
Przepis zszedł w tym sezonie na psy 🙁 . Ja wiernie oglądam House'a od początku na tvn7 o 19.00 jbc 😉 .
Dzisiaj rozmawiałam ze znajomymi i jak usłyszałam co się w tych lekarzach dzieje to masakra jakaś 😵
hanoverka, od strony medycznej to się nawet nie wypowiadam bo mnie krew zaleje 🙂 niejeden talerz już się rozbił o TV przy defibrylowaniu asystolii 🙂
wkurza mnie generalnie ta cała rozpierducha między Alicją i Maksem, ja to taki rasowy shipper jestem i lubię jak się wszyscy schodzą i kochają i są szczęśliwi 😁
Gillian - ostatnio nawet ja się wkurzałam przy kwestiach medycznych, co oznacza, że muszą mieć naprawdę słabego konsultanta.
pall licho z wiedzą medyczną, ale w tych serialach pokazują taki idealny SOR że aż serce rośnie. Wjeżdża pacjent,bach chirurg już go diagnozuje, od ręki robią badanie rtg i usg, sam lekarz pcha kozetkę na operację, nie ma czekania na nic. A potem przychodzą np do mnie i żądaja tego samego. I za Chiny nie wytłumaczę dlaczego czeka trzecią godzinę na konsultację chirurga, który jest jeden na swoim oddziale i akurat operuje więc nie przyjdzie. Badanie? owszem, jak lekarz radiolog akurat jest wolny. A na badania czy oddziały rozwożą pacjentów sanitariusze, których mamy aż 4! na cały szpital, więc się czeka. No ale nic to, bo znowu będzie że mam wkurzających pacjentów 🙂
Kupował ktoś może premium na kinomaniaku? Chciałam zapytać czy wszystko było w porządku z płatnością smsem, czy nie zabierało więcej kasy itp? :kwiatek:
Zaczęłam drugi sezon Lekarzy. I już się wkurzam, najpierw słodko, wielkie love i szczęście a teraz ojciec Maksa, który próbował zgwałcić Alicję... Trochę przesadza jak dla mnie 🤔wirek:
A mi tvn player nie działa =(
Strzyga sprawdź jaką masz wersję Sliverlighta-jeżeli 5.1cośtam, to odinstaluj i zainstaluj 5.0 🙂
Heval ja kupuje zawsze na 24h za 2zł i zawsze wszystko było w porządku (a wg. statystyk kupowałam 41 razy 😲 )
Zaczęłam oglądać Grę o tron- dlaczego mi nie powiedziałyście, że to taki świetny serial 😜
Mówiliśmy mówiliśmy. Za tydzień trzecia seria 🏇
Babi, super, dzięki! Widać, że sporo oglądasz 😁
Ja kiedyś oglądałam godzinami bez premium, ale teraz jakoś więcej filmów i seriali wymaga premium, więc raz na jakiś czas można poszaleć.
ja zawsze oglądam wieczorem, kiedy na standardowym koncie nie da się oglądać 😁 chociaż jak kinomaniak nie działał, to przerzuciłam się na zalukaj.pl, bo jest bardziej opłacalne (3,69zł/7 dni) ale co kinomaniak to kinomaniak 🙂
Ja dla zabicia czasu zaczęłam ściągać sobie nowe seriale, póki co nic powalającego nie znalazłam.
The new normal - serial komediowy o parze gejów, którzy wynajmują sobie surogatkę. Nic specialnego, ale ciągnę to chyba tylko dlatego, że gra tam
Ellen Barkin. Świetna gra i postać 😉
Drugi serial to
The Mindy project komedia o indiańskiej ginekolożce, która ma wiecznie problem z facetami. Ten serial ciągnę, bo kocham, nooo kocham akcent [url=
http://www.filmweb.pl/person/Ed+Weeks-819823]Eda Weeksa[/url]
Hej 😉 orientujecie się może czy rusza następny sezon DR.HOUSE ? coś mnie sluchy doszly, ze ma ruszyc z powrotem i nie wiem czy to prawda :P
Jestem wielbicielką tego serialu, ale już pogodziłam się z jego zakończeniem. Kontynuowanie go może ten serial tylko zniszczyć. Tak było np. z ,,Zagubieni" (czy tam ,,Zaginieni" - ,,Lost"😉- obejrzałam 2 sezony, a dalej już nie byłam w stanie.
W mojej głowie siedzi House, któremu nie udała się próba samobójcza i na końcu odjechał motorem w świat. Nie chcę tego zmienić 😂
Nadrobilismy Shameless, i zaczęliśmy Utopię. Obejrzeliśmy właśnie pierwszy odcinek. Trochę straszno... Trochę psychodelicznie... Zobaczymy jak będzie dalej. Próbowaliśmy też Zero Hour, ale po pierwszym odcinku stwierdziliśmy z Lubym, że szkoda czasu - nie polecamy tego serialu.
wciągnęłam się mocno w HOMELAND. Dzisiaj zaczynam 2 sezon 😀
mogłybyście coś polecić? :kwiatek:
jesteśmy fanami Monka, Allo Allo, Housa, gry o tron, chciałabym coś w takim klimacie 😉
próbowałam osławionego Dextera, ściągnęłam 1 sezon i nie dałam rady, zupełnie mi nie odpowiada. spróbowałam Mentalisty, ale dla mnie to przystojniejsza i bardziej nieudolna wersja Monka i nie ma "tego czegoś".
Skins
Shameless
Californication