Znamy się od niedawna, więc nie wiem czy np. na zimę nie wygląda inaczej, ale wydaje mi się, że przy takim natężeniu kropek nie widać różnicy 😀 A jedyne co mogę o niej powiedzieć to to, że z racji jej budowy ma w poważaniu cały świat i idzie tam gdzie ją poniesie jej wielka pupa 🙄 😉 a tak serio to sympatyczna jest, ale jeszcze dużo z nią roboty. A skoro się tak podoba to jeszcze takie portret jej
Widać mamy różne pojęcie na temat tego co jest grzeczne, a co nie. Grzecznie zapytałam i oczekiwałam równie grzecznej odpowiedzi. Osoby z tego forum hodują konie i sprzedają, więc co dziwnego, że zapytałam.
Halo halo! nie przeszło mi nic takiego przez myśl. Jejku! Ale jestem w szoku... jaka reakcja! 🤔 W takim razie : Chłopaka nie zamierzam sprzedawać nigdy... i przenigdy też. Życzę powodzenia w dalszym szukaniu.
Dopiszę jeszcze, żebyś wiedziała, (że nie miałam nic złego na myśli) iż ciapek jest z hodowli spod Bogusławic. Po Dixanie. W listopadzie miał 158 cm nie mając jeszcze 3 lat. Chętnie udzielę wiecej info. Pisz jeśli chcesz. Może uda się zmajstrować coś w podobie : )