BEZCZELNI REVOLTOWICZE

tet   Nie odbieram wiadomości priv. Konto zawieszone.
19 marca 2013 21:08
jak nic urodzaj 🙂
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
19 marca 2013 21:11
Zaczynam być co raz bardziej przekonana, że to zmowa i zmasowany atak na re-voltę.
Lov   all my life is changin' every day.
19 marca 2013 21:14
Może gimbaza ma jakąś epidemię szkolną, siedzi w domu i się nudzi? Ale przynajmniej jest zabawnie 😁
Idę o zakład, że eros i lubiekonie to prowokacje. Ale pożyteczne. Obywatelka dar ma kogo pouczać i bronić.
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
19 marca 2013 21:20
Może gimbaza ma jakąś epidemię szkolną, siedzi w domu i się nudzi? Ale przynajmniej jest zabawnie 😁

rekolekcje?
Facella   Dawna re-volto wróć!
19 marca 2013 21:21
Przynajmniej impreza się nam rozkręcila
O, Ela mnie ubiegła, chciałam napisać o rekolekcjach. Ostatnio mijałam w mieście jakąś krucjatę dziecięcą, zablokowali całą ulicę na kilka minut, wiec nie tylko w internecie uprzykrzają życie.
Fascynujące są te wasze historyjki. A jak bawią. XD Dorosła? Nauczycielka? Zmyślony arab? Tak, bo nie mam co robić i zmyślam sobie historie.. ;O A pytasz, gdzie te czasy, kiedy konie były do jazdy, a nie do wiązania więzi? Jeśli lubisz tylko trzepać dupę na koniu i wkładać mu metalowe "coś" do pyska to gratuluję.. ;__;
Kończ waść...

Padam na pysk, chcę iść spać i nie mogę, bo piszecie i piszecie... bezczelnie  😀
Idę o zakład, że eros i lubiekonie to prowokacje. Ale pożyteczne. Obywatelka dar ma kogo pouczać i bronić.

Bo głupie zachowanie wcale nie musi być akceptowane, przecież to forum na wysokim poziomie więc proszę się zachowywać. Ciężko mi wierzyć, ale mam chociaż nadzieję, że twój poziom jest choć nieco wyższy niż tych, których tak zjeżdżasz dla zabawy.  🙄
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
19 marca 2013 21:26
A ja myślę że one tak dla dar, żeby jej podreperować wizerunek  😎
nononno  eros. Przechodzisz sam/a siebie

trzepać dupę na koniu

myślę że to stwierdzenie zapisze się złotymi zgłoskami w annałach naszego skromnego Forum
ElaPe, oo, też pasuje 😁 Wszystko przez nowego papieża.

eros- to metalowe "coś", to wędzidło. I naprawdę przydaje się podczas jazdy.  I wiesz co? Powiem Ci, że jak się nawet tego metalowego "czegoś" używa z głową, to można coś wypracować.  🏇

A co do "trzepania dupy na koniu", zaraz się zacznie temat o waleniach 😁
Dworcika   Fantasmagoria
19 marca 2013 21:27
[...]Jeśli lubisz tylko trzepać dupę na koniu i wkładać mu metalowe "coś"[...]

Przepraszam, wymiękam  😂

Za dużo ciastek się nalepiłam.
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
19 marca 2013 21:28
Jeśli lubisz tylko trzepać dupę na koniu   😂 i nazwa użytkownika eros you made my night  😁
ja w sumie znałam inne połączenie czasownika "trzepać" tyle że z rzeczownikiem "koń"
A ja myślę że one tak dla dar, żeby jej podreperować wizerunek  😎

A ja myślę, że odezwała się ta, co najwięcej do tematu dała. Brakowało mi ciebie tutaj..  😵
Dlaczego wątek o polecanych książkach został zamknięty zanim ktoś polecił Grey'a? 🙁
19 marca 2013 21:30
ElaPe, ale w sumie jest powiązanie, bo w sformułowaniu "trzepać dupę na koniu" też pojawia się słowo "koń". Może to już high level odnośnie zwykłego... trzepania? 😁
Zu, nie przejmuj się, następny się otworzy, może nawet bardziej fascynujący  😜
19 marca 2013 21:33
ElaPe, ale w sumie jest powiązanie, bo w sformułowaniu "trzepać dupę na koniu" też pojawia się słowo "koń". Może to już high level odnośnie zwykłego... trzepania? 😁

to będzie chyba taki 5 bieg tego podstawowego trzepania, wibracje wdają się w dupę
19 marca 2013 21:34
Watrusia, uff 😅 Zresztą po rekolekcjach nastąpią święta i znowu wolne-więc to było oczywiste 😀

Błagam cię skończ już wymyślać jakieś głupie teorie..
Jeśli lubisz tylko trzepać dupę na koniu   😂 i nazwa użytkownika eros you made my night  😁

Myślę, że lepsze to niż biczowa.. ;__;
19 marca 2013 21:36
ElaPe, a może to osoba trzepiąca stoi za jakąś inną osobą, i że trzepie "na dupie"?

Wyobraźnia mnie ponosi 😁 jestem bezszczebelna.
19 marca 2013 21:37
[quote author=Biczowa link=topic=91014.msg1721024#msg1721024 date=1363728489]

Myślę, że lepsze to niż biczowa.. ;__;
[/quote]

ee, nie, dlaczego? Bicz może w niektórych przypadkach podwyższyć poziom samozadowolenia.
19 marca 2013 21:39
Nazwa użytkownika może i lepsza ale zestawienie z komentarzem jednak bije na głowę 😁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
19 marca 2013 21:39
A co z waleniami?!
19 marca 2013 21:40
Walenie są pod ochroną 😉 na nich się nic nie trzepie 😁
19 marca 2013 21:41
A może to nie od bicza, tylko od "bycz"? No i bezczelna byczowa brzmi lepiej 😁
19 marca 2013 21:42
myślę, że wskutek przeoczenia erosa pominięta została kwestia popularnego wśród tzw. "jeźdźców" walenia konia batem.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się