Facella, z dwojga złego, lepiej być nieszczelniejszym, aniżeli szczelniejszym. Bo co będzie, jak się zaszczelnisz i się odszczelnisz po 9 miesiącach dopiero?
Ja mam ochotę od dawna założyć wątek "Czemu naturalsi wzbudzają kontrowersje" - bo mnie ten problem nurtuje. No i nigdy wątku nie zakładałam. A chciałabym. Marzę o tym. 😁
Mnie mój koń dzisiaj zainspirował do założenia wątku "Jakiej muzyki słuchają wasze konisie?". Byłyśmy same na hali=zawał, uspokoiła się jak jej zaśpiewałam All you need is love. 😎
|Sluchajcie, czy my nie padamy ofiara jakiegos ataku hakerskiego? Czy innego hejtera? NO taki wysyp, to na jesien muchomorow w lesie tylko widzialam...
BASZNIA, pewnie masz racje, ja kupiłam pieczarki borowikowe, ale cholera wie czy to na pewno pieczarki, 😀iabeł: a co do słuchających śpiewu koni, to moja jak ja zaczynam śpiewać, to prawie się przekręca, cóż...
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 19 marca 2013 21:05