TRENINGI WARMIŃSKO-MAZURSKIE... POMORSKIE

kurcze... Jeśli sie mylę to przepraszam

ale nie mogę znaleźć czegoś na kształt trenerów/ośrodków treningowych
w okolicy Elbląg (+ 100km)

Myślę o wyjeździe na treningi np. na tydzień  lub cykl treningów 

może stworzymy taką bazę informacyjną ( bo kilku moich znajomych też by pojechało)

gdzie, z kim, za jaka kwotę.można uzyskać treningi?....

wiem że Kwidzyn... ale nie wiem co i jak

też chciałabym poczytać Wasze opinie na temat treningów jak się odbywają czy polecacie czy nie koniecznie...

gdzie można pojechać ze swoim koniem..

ile kosztuje boks?
ile trening?
korzystanie z hali?
nocleg?
wyżywienie?

itd...

co wy na to?

pozdrawiam

oczywiście z kontaktami itd😀😀😀
milkaherki w Kwidzynie Miłosnej zapewne rodzina Zagorów chętnie udziela treningów.
Pani Helenka ujeżdzeniowych,a Jacek i Pan Józef skokowych również.
W okolicy jest stajnia Jerzego Krukowskiego tam też można korzystać z treningów Rakowiec.
W obu miejscach jest baza noclegowa.
Jerzy ma swoja stronę z ofertą treningową.
Zagorowie również.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
04 stycznia 2013 19:37
Kwidzyn i Rakowiec, a bliżej Elbląga to Zastawno 🙂
Wszystkich chętnych zapraszam na treningi do stajni w Sławutówku 🙂 więcej na FACEBOOKU pod nazwą Stajnia Sławutówko lub priv.
sama  wyedytujesz to ogłoszenie, czy poczekasz na interwencję moderatora?
ps. tak na marginesie i pomijając meritum, do do Pucka chyba łatwiej ze Szwecji niż z Elbląga 😁
Wiem że ie powinnam tego tu pisać ale
milkaherki mam małe pytanie na pm nie odpisujesz... Kiedy wkońcu wyślesz mi podkładkę pod siodło lub zwróisz pieniądze które ci przelałam?
Treningi - najlepszy trener jakiego widziałam i znam!!!! Nie ma osób z takim podejściem do konia i człowieka. Polecam!!!!
http://www.bogdanwroblewski.republika.pl/
Kwidzyn i okolice (możliwość dojazdów na treningi) również do Elbląga i okolice.
Ależ piękna reklama  😎
polecam Dankę Kosecką (okolice Kwidzyna, ale wiem, że też gdzieś jeździ do ludzi). Wpisz sobie w google "stajnia Rozajny" nie mam pojęcia jak cenowo, natomiast znamy się ze 100 lat i z czystym sumieniem mogę polecić - jeździ ujeżdżenie, ale myślę, że "ogólnorozwojowo" też by Cię poprowadziła 🙂
wrotki -> z elblaga do slawutowka 109 km, to chyba jednak blizej niz do szwecji :]

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się