Życie bez Volty?

Podrasować się tego nie da - to gdzieś w kodach strony by trzeba było zmieniać, nie mam do tego dostępu.
Dworcika a to nie jest voltowe :ke ->

czyli obecne : smt104
jakoś tak nudno sie zrobiło i brakowalo tego czegos.. 🙂
dobrze że teraz mamy zastępcza volte 🙂
k_cian - jejku...moje ukochane :ke!!! Chociaż niebieskie, ale pal licho...mina się oliczy. Nie widziałam tego
😉 a ja i owszem, tylko wcześniej zapomniałam napisac że przecież jest

jest nawet podobny do niego 😉

voltowe miały przewagę - nazwy 😀 logiczniejsze i zapadające w pamięc a nie jakieś dziwne numerki
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
16 listopada 2008 21:09
Z emotek to brakuje mi takiej mordy żółtej z wywalonym jęzorem i wirującymi gałami "wariat" (wrt)? Coś takiego
A dałoby się ustawić tutaj opcję "urodziny" czy cuś w tym stylu?
Tzn?
zapewne chodzi o to, zeby sie wyswietlalo kto kiedy ma urodziny. w sensie ze np. 'dzis urodziny maja:' 'za tydzien urodziny maja:'
Poszperam, ale prędzej jutro, bo dziś padam na pysk już.
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
17 listopada 2008 14:46
zen napisał: zapewne chodzi o to, zeby sie wyswietlalo kto kiedy ma urodziny. w sensie ze np. 'dzis urodziny maja:' 'za tydzien urodziny maja:'
O, otóż to
Nie ma to jak precyzyjne spreparowanie zdania...
Kami   kasztan z gwiazdką
17 listopada 2008 23:14
Nawet sobie nie wyobrażałam, że się tak stęsknię za "zwykłym" forum jak tylko się dowiedziałam, że istnieje drugie wcielenie Volty to od razu jakoś mi się lżej na sercu zrobiło, że znowu mam wymówkę od innych czynności bo muszę "coś" sprawdzić
ha, wreszcie odkryłam emotki

powiem wam, za kilkadziesiąt lat będą o nas pisać prace, będziemy w podręcznikach do socjologii i psychologii społecznej
"dziś w dzień dobry tvn jedna z voltowiczek opowie nam... "
"zapraszamy do kropki nad i, dziś m. olejnik gości przedstawicieli słynnego forum volta"
"w dzisiejszej uwadze będziemy mówić o fenomenie forum volty"
heh, widać, że tylko tvn oglądam?

a potem powstanie: you can voltować, taniec z voltowiczami, jak voltowicze śpiewają, voltowicze tańczą na lodzie, voltowicze albo nigdy itd
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
17 listopada 2008 23:41
szepcik dobre
Jakbyś się dowiedziała o jakimś kastingu, daj znać 😉
A na turne bęziemy się bawić tak jak gwiazdy rock'a? 😉
17 listopada 2008 23:48
Nie wyobrażam sobie nic innego 😉
kujka   new better life mode: on
18 listopada 2008 00:35
Edit
róbta sobie co chceta, nawet Wielką Orkiestrę Voltowej Pomocy 😀
hehehe ta ostatnia zdecydowanie najbardziej by się nam przydała;P
korsarz jestem za!!!!!CAŁKOWICIE!
Hmm.....Tylko gdzie my lokalum takie duze znajdziemy na taki zjazd nie oficjalny z nocowaniem ?
Seksta   brumby drover !
19 listopada 2008 20:04
nie udzielalam sie jakos szczegolnie na "poprzedniej volcie" chociaz piszac raz po raz jakies 200 postow sie uzbieralo (nie wiem jakim cudem). Volta jest dla mnie czescia czasu, ktory spedzam w internecie. Brakuje mi "starej" volty....tutaj jest tak 'obco"
04 grudnia 2008 09:09
Widziałyście już nową stronę Volty??
Nie ma tam ani słowa o forum 🙁
04 grudnia 2008 10:45
Weszłam na nią wczoraj i też szukałam jakiegoś odnośnika do forum. Widocznie stwierdzili, że skoro się wszyscy przenieśliśmy tutaj to nie ma sensu zakładać ponownie starego forum i zbierać użytkowników od nowa  😁
Mnie się nowa volta podoba - jest bardziej funkcjonalna od starej, wszystkie najczęściej używane funkcje są na wierzchu  😅
Brakuje mi tylko jednego (ale na starej też nie było...) - możliwości przechodzenia z działu do działu bez konieczności wracania do indeksu. Ale nie wiem, czy to możliwe technicznie  👀
caroline   siwek złotogrzywek :)
04 grudnia 2008 11:12
akuje mi tylko jednego (ale na starej też nie było...) - możliwości przechodzenia z działu do działu bez konieczności wracania do indeksu. Ale nie wiem, czy to możliwe technicznie  👀

przecież to jest!  😁
na dole w lewym rogu: Skocz do:

:P

a na starej tez bylo, ale nie dzialalo :P
maleństwo   I'll love you till the end of time...
04 grudnia 2008 11:50
Bez Volty było dziwnie.
Choć, jak to w którymś momencie ujęła Koniczka - jakoś tak nagle dużo czasu ;p
powysyłajcie na maile i GG do kogo sie da z VOLTOWICZÓW że jest KOLEJNA nowa volta...
ja wysłałąm i część ludzi nie wiedziała...

sama nie mogłam znaleźć voltopira...
04 grudnia 2008 13:53
[quote author=Kami link=topic=41.msg111538#msg111538 date=1228387554]Brakuje mi tylko jednego (ale na starej też nie było...) - możliwości przechodzenia z działu do działu bez konieczności wracania do indeksu. Ale nie wiem, czy to możliwe technicznie  👀

przecież to jest!  😁
na dole w lewym rogu: Skocz do:

:P

a na starej tez bylo, ale nie dzialalo :P
[/quote]

🤦
nie ma to jak spostrzegawczość  🤦
na starej tez dzialalo 🙂
Mi podoba się przede wszystkim fakt, że każdy ma jakiś wpływ na to forum. Admin nas nie olewa, wszystko działa...jest git ;]
05 grudnia 2008 10:45
Zastanawia mnie jedna rzecz...
Mam włączoną opcję powiadomienia o odpowiedziach, a żadnego powiadomienia nie dostaję... o co chodzi??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się