BEZCZELNI REVOLTOWICZE
Zachwyca mnie tytuł tego wątku, forum powinno się tak nazywać.
A mnie wciąż zastanawia co oznacza ;______;
Dziecinne dogryzanie typu "Hahaha ona na pewno ma 6 lat, nie znam jej, ale wiem, że na pewno ma 6 lat." ;________;
Ale my wiemy, ze masz 16, umiemy czytac ze zrozumieniem w przeciwienstwie do Ciebie 🙂. I moglybysmy byc Twoimi mamami BTW, chociaz to nie ma znaczenia, ale jak widzisz, nie jest to dziecinne dogryzanie.
Zachwyca mnie tytuł tego wątku, forum powinno się tak nazywać.
forum jak forum, ale jest kilka osob, ktore powinny miec to pod avatarem 😀
Re-Bezczevolta!
Kurczak, to jest buźka z komiksów o Puchałke. Mój kolega to jakoś fachowo nazywa, chyba: "ze smutku łzy na policzkach".
można stworzyc stopnie:
nieszczelny
szczelny
bezczelny
naczelny....
tet, w tej zaspie to ci sie poczucie humoru wyostrza. kreatywnosc wzrasta. moze zostan tam jeszcze troche, to bedziesz miala naczelny?
nie, nie, ja juz wylazłam i sie grzeje przed kominkiem 🙂
na dzis czuje sie na poziomie szczelnym 🤣
Altiria, nie wpadłabym na to. Czy to oznaka starzenia? 😉
nie, nie, ja juz wylazłam i sie grzeje przed kominkiem 🙂
na dzis czuje sie na poziomie szczelnym 🤣
O matko..monitor az oplułam od tej szczelności! 😵
Altiria, jest jeszcze ''ze smutku wory pod oczami''. ale to już samemu trzeba użyć google... 😀iabeł:
edit😀opisek
eros, oni są gupi, słuchaj mnie, kup se line, pewno masz, przywiąż jeden koniec do klaczki, drugi do siebie i już więź masz 🙂. Proste, nie 😜
Efekt w 100 % gwarantowany 😉
O matko..monitor az oplułam od tej szczelności! 😵
znaczy sie Ty jestes nieszczelna 😀
O rety, co za bezczel! Najpierw nie chcecie za kogos licencjatu napisac, potem nie chcecie za kogos wymyslic olimpiady, potem nie chcecie napisac komus magisterki, a teraz to... No, swiat i ludzie co za bezczelnosc!
A ja mam swoje spiskowe teorie. Jedną, że sytuacja z koniem jest zmyśłona- już o tym pisałam.
A jeśli nie zmyślona to drugą, że zmyślona jest postać erosa. Mam wrażenie, że piszemy z osobą dorosłą.
To tylko intuicja, ale tak czuję. Wpisy są raczej poprawne językowo a założenie tego wątku to też taki "dorosły" tryb myślenia:
- książka skarg i zażaleń.
I samo określenie- bezczelny- tak mi pachnie..... nauczycielką.
można stworzyc stopnie:
nieszczelny
szczelny
bezczelny
naczelny....
To powinno być uzależnione od ilości postów, oczywiście bezczelnych 😁
A mnie wciąż zastanawia co oznacza ;______;
może to przekleństwo, tylko grzecznie napisane?
A ja mam swoje spiskowe teorie. Jedną, że sytuacja z koniem jest zmyśłona- już o tym pisałam.
A jeśli nie zmyślona to drugą, że zmyślona jest postać erosa. Mam wrażenie, że piszemy z osobą dorosłą.
To tylko intuicja, ale tak czuję. Wpisy są raczej poprawne językowo a założenie tego wątku to też taki "dorosły" tryb myślenia:
- książka skarg i zażaleń.
I samo określenie- bezczelny- tak mi pachnie..... nauczycielką.
Obie teorie moim zdaniem dobre, bo zapewne jest to podszywka, ale podszywka tez nie posiada araba, zeby z nim robic co chce.
A troll to troll, podszywa czy nie.
[quote="eros"]
Przepraszam, ale już chyba to robiłam.. A wy chyba też powinnyście, bo "szacunek" jaki macie nie jest warty niczego. 😉 Powinno być wam wstyd, tak sądzę. 😉 Zapraszamy jak odetchniesz? Wątpię czy byśmy się dogadały.. ;____;
[/quote]
No z pewnością. Niczego niemiłego w Twoją stronę nie napisałam, a Ty stawiasz kolejną tezę, tym razem na temat mojego szacunku. Nieładnie.
Ale masz jeszcze czas, pokory nabierzesz.
Coś mi się zdaje, że odbiegacie od tematu. I tak nabijcie 15 stron swojego ulubionego forum, bo skoro można o niczym pier.. pisać to czemu by nie. Matki, żony i nawiedzone sobie podjedzą przy komputerze kilka godzin więcej. Mężowi nocą dadzą, jak już wreszcie od komputera odejdą. Taaaaak.
katija, zrób coś ze sobą i nie wchodź w domysły. Potępiasz regulamin swojego królestwa, a przecież nie wolno odbiegać od tematu. A z tego co widzę to raz wojna, raz cycki.. hm. no ja nie wnikam. Ciekawe czy ja będę ulgowo potraktowana, pewno nie.
O! Na temat. Autor/autorka tego wpisu załuguje na miano BEZCZELNEJ. 🤔
Tania, a któż ten wpis popełnił??
Pouczająca nas (głównie mnie) i życzliwa pogorzelcom -dar.
Może zrobimy nominacje i będziemy dawać nagrody? :P
Może nie? To w sumie jest dość obrzydliwe . Ja się dałam wciągnąć i żałuję.
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że "bezczelni re-voltowicze" to takie masło maślane?
Mam problem ze sobą, może pomożecie? Nie wiem czy się klasyfikuję, bo przecież pomocy potrzebującej udzieliłam... Niezadowolenie potrzebującej to wystarczający argument? Chciałabym sobie pod nickiem dopisać bezczelna, to taki honorowy, zacny tytuł!
Facella myślę że na razie będziesz się musiała zadowolić samym szczelna na "bez" musisz jeszcze popracować.
Facella, maslo maslane!!! You made my day again 🙂!
Mogę się zadowolić szczelną. To i tak bliżej bezczelnej niż nieszczelna.
BASZNIA, polecam się :kwiatek:
Gdzie te czasy, kiedy koń był do jazdy a nie do nawiązywania ,,więzi" 👀