Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
21 lutego 2013 19:19
-Agi-,
to śmiesznie proste,
się czaiłam i w końcu zamówiłam i wszystko git.
Akurat z equestrian jest tania wysyłka (4.99) i w tydzień paczka jest u Ciebie.

Edit:   UWAGA!!! Uściślam, żeby nie wprowadzić nikogo w błąd:
wysyłka 4,99 do Polski obowiązuje przy zamówieniach powyżej 50 funtów.

Zupełnie mi to wypadło z głowy, bo żadnych pierdół nie zamawiam a derka czy
cokolwiek innego, co mnie interesuje zazwyczaj przekracza 50.
To tanio ta wysyłka  😲
No właśnie... ja się ciągle skradam 😉
Tylko moje opłaty bankowe są koszmarne! 😵
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
21 lutego 2013 19:35
[quote author=-Agi- link=topic=43218.msg1695934#msg1695934 date=1361474930]
To tanio ta wysyłka  😲
No właśnie... ja się ciągle skradam 😉
Tylko moje opłaty bankowe są koszmarne! 😵
[/quote]

To zarejestruj się na paypal.pl  😀
U mnie też zdziercy straszni, skalkulowałam i taniej paypal mi wyszedł.
Dodatkowo equestrian jest z pejpalem skorelowany i za zakupy
od razu płacisz ze swojego konta (tylko imię i nazwisko kupującego musi się zgadzać z imieniem i nazwiskiem na koncie)
[quote author=ms_konik link=topic=43218.msg1695920#msg1695920 date=1361474389]
-Agi-,
to śmiesznie proste,
się czaiłam i w końcu zamówiłam i wszystko git.
Akurat z equestrian jest tania wysyłka (4.99) i w tydzień paczka jest u Ciebie.
[/quote]

4.99zł czy funtów/euro?  🤔
iskierkowa, no raczej sklepy za granicą nie operują złotówkami.
5 funtów czy euro to bardzo tanio za paczkę do polski.
W zeszłym roku za zamówienie z Amazona zapłaciłam 23 funty  😵 - książki
Ale ostatnie trzy paczki miałam z darmową wysyłką 😉
iskierkowa, no raczej sklepy za granicą nie operują złotówkami.
5 funtów czy euro to bardzo tanio za paczkę do polski.

tak też myślałam,chciałam się upewnić-tak czy tak-wychodzi po przeliczeniu mało,bo coś ponad 20 zł 🙂
sei   . let's grow old together & die at the same time .
24 lutego 2013 12:48
szykuje się jakieś zamówienie z hooksa w marcu (połowa, koniec) lub w kwietniu?  👀
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
02 marca 2013 23:53
Hej potrzebuje pomocy na niemieckim ebay .
Poszukuje kogoś kto by mi u prywatnej osoboby kupił przedmiot i sprowadził do polski .

Oczywiści za wysyłke i przedmiot zapłace .
Ktoś może jednak planuje zamawiać coś u reitsport-klawunde na ebau w najbliższym czasie?  👀  😀
klapcio89   Walczący z cieniem...
05 marca 2013 20:55
Czy ktoś tu robi zamówienia z firmy LOESDAU ??  :kwiatek:
Ewentualnie szukam kogoś kto zamówi mi coś z tej strony: http://www.loesdau.de/
Poszukuję chętnych do zbiorowego zamówienia na omeprazol dla wrzodowców - Abprazole Plus: http://www.abler.com/products/abprazole-plus#tab_2_div
Mogę podjąć się zamówienia (z pomocą kolegi znającego się na przelewach zagranicznych bo sama nigdy tego nie robiłam), chyba że jest ktoś kto chciałby się tym zająć. 🙂 Im więcej kupimy tym taniej wychodzi, najlepiej jakby uzbierali się chętni na 400 saszetek bo wtedy można zaoszczędzić 212 dolarów. Za 100 saszetek wychodzi wtedy około 470zł. Wysyłka w dowolne miejsce na świecie jest darmowa, według tego co jest napisane na stronce.
Mnie interesuje 100 saszetek.

Ktoś chętny? 🙂
asds   Life goes on...
18 marca 2013 17:32
Czy byłby ktoś chętny na zamówienie zbiorowe z kramer.de?
Z Kramera to wstępnie ja byłabym chętna. Właśnie dostałam od nich katalog i cuda maja 🙂
asds   Life goes on...
18 marca 2013 17:57
Też dostałąm ten katalog. Jest po prostu bombowy jesli chodzi o ciuchy!!!
No więc właśnie 😉 Może zbierze się wiecej chętnych.
Finalizuję właśnie zamówienie na preparat Shapleys MTG - przyspieszający porost włosa, super działa na poprawienie ogona czy grzywy. Jeśli ktoś chce się jeszcze doczepić - to proszę o info na PW.
Jak można katalog Kramera dostać?
asds   Life goes on...
18 marca 2013 20:37
Trzeba sie zapisac u nich w sklepie www. O ile dobrze pamietam wybierasz opcje z prosbą o wysyłanie katalogów.
I tak bez zamawiania u nich czegokolwiek wyślą?
Katalogi z Krämera można oglądać online: http://onlinekatalog.kraemer-pferdesport.de/
asds   Life goes on...
18 marca 2013 20:49
I tak bez zamawiania u nich czegokolwiek wyślą?

Si, ja reguralnie dostaje od roku. Plus gazetki sezonowe. Mogliby się kurde w PL otworzyc...
Dzięki bardzo!
Zaczynam wertowanie internetowego katalogu- może wiosnę z nowymi kolekcjami wywołają 😉
Przelewy od wszystkich forumek na Shapleysa dotarły błyskawicznie - zamówienie w niemieckim sklepie już złożone. Jeśli dziś nie dostanę potwierdzenia i info o wysyłce, to jutro będę do sklepu dzwonić - będę szczególnie pilnować szybkiej wysyłki preparatu, bo mój zapas już się robi na wyczerpaniu 😉
Poszukuję osoby,która posiada rodzinę w Niemczech ,ewentualnie sam mieszka i byłby w stajnie wysłać do polski zamówione przeze mnie siodło z e-bay ( oczywiście po ustaleniu telefonicznym ) ponoszę wszystkie koszta
Czy nie planuje ktoś przypadkiem robić wkrótce zamówienia z Kramera? zastanwiam się nad jedną rzeczą
asds   Life goes on...
23 kwietnia 2013 12:59
A ktoś moze planuje się wybrac na otwarcie nowego slaonu Kraemera w Poczdamie? Ciagle mi katalogi przysyłają z tym eventem.

Czy byłby ktoś chętny z WARSZAWY na zbiorowe zamówienie z Mustanga?  Komplety ochraniaczy skokowych po 95zł, czapraki po 55zł, kantary podszywane plus uwiąz za 37zł m.in.. 🙂
Czy ktoś nie jest zainteresowany podłączeniem się do zakupu Naf DEET spray? Ten preparat raczej nie będzie dostępny w tym sezonie w PL, a ponieważ ma w składzie N,N-Dietylo-m-toluamid (hah) czyli sprawdzony i potwierdzony naukowo związek odstraszający owady jest faktycznie dość skuteczny.
Będę ściągać z Amazona rodzinną 😁 5-litrową butlę, ale są też opakowania 2,5 litra i 750 ml w zacnej cenie (ok. 80 zł) - plus koszt dostawy do podziałki, zależy ile osób się podłączy do zamówienia.
Ja 🙂
Averis   Czarny charakter
25 kwietnia 2013 15:36
quantanamera, ja też bardzo chętnie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się