No jest 😉
A dzisiaj jego imieniny 🏇
ja przestalam czytac jej bloga odkad sa razem. A niech ma za swoje, niech jej spada ogladalnosc 🏇 😁
patt, serio? Nie pokojarzyłam, że to TEN Max, a wiedziałam, że jakiegoś ma... Ale to super, Gośki nie znam ale ją lubię 😁
Jutro są urodziny Światłej, lecę do sklepu po kilo marchwi i jakieś jabłka, jutro jadę z wyżerą dla niej 💘 Może wezmę aparat i jak pogoda dopisze, zrobimy jakieś zdjęcia i wam pokażę.
W czwartek mam dni otwarte w szkole, załatwiłam sobie miejsce u najzajebistszego profesora w całej szkole... Dzieciaty, żonaty, cholera. 😁
Czeeeeeść Małolatki! Boożu, znowu mnie tu tysiąc lat nie było. :C
Coo tam u Was? Bo ja od wczoraj taka: 💘 cały czas. 😎
No i zamiast pojechać do Kucuni śpiewam hymn Rosji, hmm... I zaraz muszę usiąść do bioli, jeszcze większe HMM...
Aaa no i muszę się pochwalić, że udało mi się wkręcić na Cavaliadę jako VIP (więcej szczęścia niż rozumu, naprawdę :3), co prawda w niedzielę, tylko na chwilę i mega rano, ale co się wuzetek nawpieprzałam, to moje! 🏇
aaa właśnie, infantil, chyba Cię widziałam na tym konkursie dzieci na kucykach w niedziele rano, sektor Y albo Z albo coś w tym stylu, nie powaliło mi się? jeśli coś mi się popierdzieliło to masz totalnego klona, przynajmniej pod względem włosów 😁
tak tak, na Z to ja 😎 trzeba bylo podejsc!
się nad tym zastanawiałam, ale musiałam już lecieć do domu :C (chryste, chciałam napisać damoi, ruski zrył mi banię)
Facella serio 😀 ja też, ale Gosie na fb poznałam
coo tu tak cicho małolaty?
nie mogę się doczekac wyjazdu do Huzara na ten weekend 😀 w niedzielę moje urodziny, więc w sobotę mały melanżyk w dobrym towarzystwie 😀
sandakowa, ooo, to wszystkiego najlepszego już na zaś! :przytul:
Trochę mnie tutaj nie było 😡 Aktualnie czuję się, jakby mnie przejechał traktor i wszyscy wokół mnie denerwują 👿 I nie byłam dziś u konia 🤔 A jak Wam tydzień mija?
Nasza klasa została wylosowana do eksperymentalnej matury CKE z matmy - czyli będziemy zaniżać poziom 😁
Rośnie mi ósemka. Cholera, jak boli, od trzech dni jadę na prochach, które pomagają na jakiś czas, a potem znowu to samo 😵
A wizyta u dentysty dopiero w przyszły czwartek...
heloł 😀 sorka że wyjeżdzam tu z tym ale jestem z siebie dumna (no i jestem małolat) 😜 więc chwale się swoim pierwszym czaprakiem 🏇
Qniarka, ale fajny 🙂. Lamówka jest pomarańczowa?
Małolatki, jaka tu grobowa cisza ostatnio panuje! Jak Wam minął tydzień?
A na koniec jeszcze dorzucam zdjęcie Maksa, które znalazłam ostatnio na świecie koni 😉 fot.; Anna Pawlak
na tym zdjęciu wygląda jak Lauri Ylonen
kaszmirowa2302 lamówka jest pomarańczowo- biała i jeszcze ma taką wąską biało- beżową pszyszytą 🙂
Qniarka, w takim razie w moich ulubionych kolorach 😍
co tam dziewczyny ciekawego powiecie? 👀
Anioleczek.97, no weekend mamy, nie? To chyba ciekawe 🤣
Czy u Was też jest tyyle śniegu?
Sisisa, i mało tego fuuuj wiatr. Nie da się wysiedzieć na dworze dłużej niż 3 sekundy 🤔
U mnie dzisiaj słońce 🏇 Chociaż momentami padało...
qniarka, o rany, super Ci wyszedł, zwłaszcza, jak na pierwszy!
A ja jadę jutro... 🤣
Ja jeszcze w życiu nie widziałam takie zimy jak jest teraz u mnie i tyle śniegu.. A najgorsze jest to, że dalej pada i wieje 😵 Nienawidzę zimy!
Maks cudowny! 😜
weekend jest ciekawy? nie dla mnie 🤣 . sobota-sprzatanie i nauka przeplatana zalamaniem psychicznym i ryczeniem z byle powodu, a niedziela kosciol-konie-nauka rowniesz z depresyjnym szalem. nie ma co, jest swietnie <3
a co do pogody-A FUJ!!!
wymodelowana dziękuje bardzo 🙂
a Stoch znów pierwszy 😅
Jest fajnie 👍
Anioleczek, bo z Ty z tą swoją depresją to wiesz 🤬 Mój weekend super ciekawy nie będzie, ale ciekawszy od tygodnia szkoły. 😉
anioleczek to pjona :emota200609316:
mnie też dopadło... ;///
hi5 mordy tez sie dołuje i to po oporze... 🙁
a weekendy... na razie lipa, czekam az znowu ruszą 18 + na lepsza pogode, ja juz chce plenery
a, a, a, i tak w ogóle - czy jestem jedyną osobą której Maks w ogóle w ogóle nie jara? 👀